shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod ivusakzkrabice » 9. duben 2019 07:38

admin píše:Také vám poslední dobou Shutterstock blbne? Když na něm něco hledám, tak na každé druhé stránce dostanu page not found (takový ten jejich zahnutý gauč) a nebo rovnou

This page isn’t working If the problem continues, contact the site owner.
HTTP ERROR 400

Používám firefox a je pravda, že zas tak moc po šutru nelezu, ale stránky celkem OK, sem tam něco pomalejší, hlavně větší náhledy.. Jediné, co mě zlobí je ftp, trvá i minutu až tři než se připojí. Zůstává to viset ve fázi, kdy se objevují dvě IP adresy někdy to prostě zahlásí Timeout a nazdar. Už to trvá cca od pátku.
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Návštěvník » 9. duben 2019 08:40

ivusakzkrabice píše:Používám firefox a je pravda, že zas tak moc po šutru nelezu, ale stránky celkem OK, sem tam něco pomalejší, hlavně větší náhledy.. Jediné, co mě zlobí je ftp, trvá i minutu až tři než se připojí. Zůstává to viset ve fázi, kdy se objevují dvě IP adresy někdy to prostě zahlásí Timeout a nazdar. Už to trvá cca od pátku.

Používej na ftp Total Commander nyní ve verzi 9.22a
Návštěvník

IP: 185.67.188xx

Reputace: 0

Příspěvekod Michal H. » 9. duben 2019 11:35

Tak nevím jestli je to na dobré cestě, všech 200 vektorů který jsem nahrál ještě v neděly dnes vyházely s důvodem: Artboard: Vector is overlapping artboard bounds or is too small on the artboard, or there is more than one artboard in the file.
+Baldion Hodnocení: +1
Michal H.

IP: 91.225.85.xx

Příspěvekod Návštěvník » 9. duben 2019 11:48

Michal H. píše:Tak nevím jestli je to na dobré cestě, všech 200 vektorů který jsem nahrál ještě v neděly dnes vyházely s důvodem: Artboard: Vector is overlapping artboard bounds or is too small on the artboard, or there is more than one artboard in the file.

To vyzerá skôr na iný problém ako tie 4MP. Pozri si, či ti v tých vektoroch niečo netrčí mimo artboard - stačí aj 1px - mne párkrát podobne vyhodili, lebo som nechtiac posunul pozadie o pár pixelov mimo artboard.
Návštěvník

IP: 176.74.128.xx

Příspěvekod Baldion » 9. duben 2019 12:56

Michal H. píše:Tak nevím jestli je to na dobré cestě, všech 200 vektorů který jsem nahrál ještě v neděly dnes vyházely s důvodem: Artboard: Vector is overlapping artboard bounds or is too small on the artboard, or there is more than one artboard in the file.

Něco je na SS rozhodně špatně. Znovu mi vyhodili celou várku vektorů, tentokrát prý došlo k chybě při konverzi souboru, či kterého šlaka. Už mě fakt nebaví to tam nahrávat pořád dokola. Eps mám 14 MB, velikost 5000x3000. Nikde nic netrčí. Na všech ostatních fotobankách bez problémů přijato.
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod Monika » 9. duben 2019 12:59

Mě včera schvávalili vectory v pohodě.
Monika

IP: 89.24.59.xx

Příspěvekod Návštěvník » 9. duben 2019 14:23

Baldion píše:

Něco je na SS rozhodně špatně. Znovu mi vyhodili celou várku vektorů, tentokrát prý došlo k chybě při konverzi souboru, či kterého šlaka. Už mě fakt nebaví to tam nahrávat pořád dokola. Eps mám 14 MB, velikost 5000x3000. Nikde nic netrčí. Na všech ostatních fotobankách bez problémů přijato.

Velikost Eps 5000x3000 ?
Zkuste zmenšit eps o 10 % na 500x300. Pak uložit pro web a v procentech dát 1000 % a výsledný soubor se stejným jménem jako eps, uložit o velikosti jako jpg nyní už v rozměru 5000x3000 a oba soubory odeslat na Shutterstock
Návštěvník

Příspěvekod Host » 9. duben 2019 17:03

Nejen vektory vyhazují.
Před týdnem mi vyhodili celý 30 Gb balík 4K videa, že prý noise and artifacts.
Dnes ho po opětovném upoladu bez nejmenších úprav celý přijali...
Debilové.... :twisted: :x :twisted:
+Baldion Hodnocení: +1
Host

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod Návštěvník » 10. duben 2019 07:07

Zajímavý příspěvek na fóru Shutterstocku ohledně zvětšování eps :roll:

This SS Airlines CEO comes to the team of his engineers and mechanics and says: "From now on, I want all our airplanes to have a cabin the size of a football field, and be as lightweight as a feather." Engineers and mechanics spend hours trying to explain that it's impossible, that it can't be lightweight if it's so huge, and because of the laws of aerodynamics and physics, this airplane simply won't fly. This CEO scratches the back of his head and says: "OK then, I have heard you all and I agree with you, you guys are right. From now on, all our airplanes must have a cabin the size of a football field, and be as heavy as needed for that." Engineers and mechanics pack their aerodynamics and physics books and head to the exit to find a better job.
Návštěvník

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock