| Hodnocení: 0 |
Congrats! You have content live on Shutterstock.
Upload some more images or videos to increase your chances of downloads and sales.
| +Marian, +zdenat5 | Hodnocení: +2 |
ahas píše:Bohuzel, v dnesni dobe staci uz jenom jedna prijata fotka, k tomu aby jste stal prispevatelem na SS.
| +Marsan, +PandaWild, +zdenat5 | Hodnocení: +3 |
shalom3 píše:Trochu jsi to propásl, schvalovací testy zrušili asi tak před 3-4 lety a pokud vím, tak je neobnovili. Do loňska se tam dalo něco vydělat, ale po nasazení nového systému spravedlivých provizí loni o tom lze už s úspěchem pochybovat.
Tak streamovaním hier na Youtube by si si prišiel možno na väčší balík.ypres.bass píše:Ale říkal jsem si, že stejně sedím u her
Bananaboy píše:Tak streamovaním hier na Youtube by si si prišiel možno na väčší balík.ypres.bass píše:Ale říkal jsem si, že stejně sedím u herShutterstock má už najlepšie roky za sebou. Tam už nikomu z nás pšenka nepokvete.
WoT a LOLivusakzkrabice píše:Bananaboy píše:Tak streamovaním hier na Youtube by si si prišiel možno na väčší balík.ypres.bass píše:Ale říkal jsem si, že stejně sedím u herShutterstock má už najlepšie roky za sebou. Tam už nikomu z nás pšenka nepokvete.
Obávám se, že Standa hraje strategické politické hry, že?
Toho lidi maj na živo dost, tak nevim nevim, streamovat asi ne..![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.