| Hodnocení: 0 |
shalom3 píše:Ani já si nepamatuji, kdy jsem tam něco posledně přidala. Nepřidávám téměř nic od té doby, kdy nastavili ty nové spravedlivé podmínky. Takže nevím, podle čeho se ta částka řídí. Může to mít souvislost jak s velikostí portfolia, tak s jeho kvalitou (ale tam je zas otázka, co je za kvalitu považováno - nejspíš něco, co nějakým způsobem frčí nebo to nemá AI zmáklé).
Návštěvník píše:včera 446 USD
- děti asi letos dostanou Play station
Bananaboy píše:shalom3 píše:Ani já si nepamatuji, kdy jsem tam něco posledně přidala. Nepřidávám téměř nic od té doby, kdy nastavili ty nové spravedlivé podmínky. Takže nevím, podle čeho se ta částka řídí. Může to mít souvislost jak s velikostí portfolia, tak s jeho kvalitou (ale tam je zas otázka, co je za kvalitu považováno - nejspíš něco, co nějakým způsobem frčí nebo to nemá AI zmáklé).
Kvalitou možno nie, pretože všetko pred schvaľovaním kontrolujú, takže by všetko malo byť dostatočne kvalitné, ale veľkosť portfólia hrá určite rolu. A tiež by som povedal, že typ súborov. Na AI tréning zrejme viac využívajú fotky a videá než vektory. Ja som tých 65 dolárov dostal za 3140 vektorov a 134 videí.
navst píše:Kolik máš pictures v DATA CATALOG, jestli by i ony mohli mít vliv?
Dusan píše:Pavson píše:Já 1558 dolarů fond prispevateleUbu Mbekele píše:Zázrak! Halelůůůůůůůjáááá! 998USDa já jim ještě ráno nadával....
![]()
Asi vymetali pokladnu a vrátný ty drobáky nechtěl...
Jen pro zajímavost, jak moc jste aktivní v přidávání nového obsahu?
| +Dusan | Hodnocení: +1 |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.