shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod SynchR » 28. prosinec 2015 23:45

Ja prave myslel ted v prosinci, aai taky delam chybu, ze to tam davam ted :)
Hodnocení: 0
SynchR

Reputace: +12

Příspěvekod Ravennka » 29. prosinec 2015 08:02

Na druhou stranu... teď uploaduje málokdo, takže svým způsobem je ta šance na prodej mezi novými větší =)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod sedmicka7a » 29. prosinec 2015 13:51

Ravennka píše:Na druhou stranu... teď uploaduje málokdo, takže svým způsobem je ta šance na prodej mezi novými větší =)

Taky to tak beru a proto nahrávám :D , když něco nahraju, tak to v nových na 1. straně vydrží i 48h. Třeba dnes se prodala fotka pár hodin po schválení a to s podzimní tématikou (větvička se žlutohnědýma listama) někam do Severního Německa (možná Nizozemsko). :)
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod Artush » 29. prosinec 2015 17:56

Ahoj, nahrávám pořád, s fotkama nečekám, když už je mám zpracované, tak je potřeba aby už tam byli a prodávali se.
Info ze Shutterstocku: 481,550 nové fotografie přidané tento týden ... takže si myslím že těch mých pár fotek stejně zapadne a spíše je někdo vyhledá podle klíčových slov.
Přílohy
Shutterstock - Home.png
Shutterstock - Home.png (131.15 KiB) Zobrazeno 2199 krát
www.artushfoto.eu
https://www.instagram.com/artushfoto.eu/
www.facebook.com/artushfoto.eu
Artush

Reputace: +7

Příspěvekod castyhost » 29. prosinec 2015 18:22

Hmm, 8tis souboru...moc pekne!
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 30. prosinec 2015 08:07

Mě jdou normálně až nadstandartně prodeje v Evropě a ve Státech (Východní pobřeží), ale úplně se propadly obchody v Jižní Americe, na Blízkém Východě, v Asii a na ostrůvkách kolem Austrálie, což byla doposavád moje hlavní klientela. Někdo mi je prachsprostě vyfouk. Vikinek, nevíš o tom něco? :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 30. prosinec 2015 09:52

u mne Jižní Amerika taky spí... ale jinak zbytek světa tak normálně = běžné rozložení; prodeje jsou samozřejmě slabší než běžně, všichni si někde válej šunky =)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod vikinek » 30. prosinec 2015 10:27

Lenka píše:Mě jdou normálně až nadstandartně prodeje v Evropě a ve Státech (Východní pobřeží), ale úplně se propadly obchody v Jižní Americe, na Blízkém Východě, v Asii a na ostrůvkách kolem Austrálie, což byla doposavád moje hlavní klientela. Někdo mi je prachsprostě vyfouk. Vikinek, nevíš o tom něco? :lol:

Leni já ti můžu svědomitě potvrdit že nevím v USA sem ještě neprodal ani jeden obrázek v jižní Americe jen jeden a to je ještě toho ošklivého hrocha. V Austrálii sem měl taky jeden prodej betlému a jeden se prodal do Japonska a všechno co se prodá mě třeba mam i 19 prodejů za den se prodává Arabské státy Indie Egypt a sem tam něco málo koupi Evropa vetšinou Angle a jinak tam sou prodeje bez mapy. Teď už třetí den mám takového příznivce každý den koupí 5 obrázku někdo s Filipín tak jsem zvědav jak dlouho mu to vydrží. :D :D :D :D :D
vikinek

Příspěvekod Lenka » 30. prosinec 2015 11:05

Vikinek: Hm, tak to se míjíme. Já jsem měla donedávna jako hlavní odbytiště Koreu, Tasmánii, Jemen, Jordánsko atd., Brazílii, Uruguay, Perú a občas Norsko, Dánsko, v poslední době Skotsko. To všechno najednou přestalo. Včera jsem prodala něco v Paříži a v Sarajevu, jinak převažuje Washington a New York. :-D Budu teda muset zjistit, který jiný pachatel mi leze do zelí. Indie a Egypt nikdy nebyla moje parketa, nějak nechápu, co chtěj. Japonsko tak občas, když se mi podaří něco opravdu úchylného. :-D Rusko taky zůstává vůči mojí genialitě imunní. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod vikinek » 30. prosinec 2015 11:25

leni udělal sem pro tebe mapu kde vlastně všechno prodávám a tam kde je teď ten prodej tam pravidelně někdo kupuje už třetí den asi nemůže víc stáhnout jak 5 obrázku za den.
Přílohy
Bez názvu – 1.jpg
Bez názvu – 1.jpg (72.1 KiB) Zobrazeno 2275 krát
vikinek

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock