Tak to mi hlava nebere - jak tohle mohli schválit?

Re: Tak to mi hlava nebere - jak tohle mohli schválit?

Příspěvekod Ravennka » 18. únor 2015 15:51

Já třeba jednoduše přišla na to, že abych dělala nějaké fakt fest krásné ilustrace prostě zatím nemám... tak je lepší valit víc "jednodušších" ilustrací, které se taky koupí, než nad jednou sedět hodiny, páč se pak stejně nekoupí, protože není prostě dost dobrá =))
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod shalom3 » 18. únor 2015 16:13

admin píše:
Já většině ilustrací také věnuji max. pět minut :)

Petr-admin: Mimochodem jsem tam nedávno viděla v m-rank top také Tvůj obal na brožuru s takovým tím smotaným papírem, tak to mi neříkej, že to je za 5 minut ;) . Ta prácička se mi ovšem líbila a byla v těch topkách naprosto právem.

Jinak obecně nic proti jednoduchým věcem, určitě jsou prodejnější než bůhvíjak překombinovaný obraz. Když mají nápad, styl a jsou něčím originální, tak jim jedině fandím.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Bananaboy » 18. únor 2015 16:21

Sme holt blbci, že sa s tými ilustráciami tak crcáme. Mali by sme sa od tých minimalistov niečo priučiť. Myslím, že idem tiež nakresliť zopár japonských vlajok. :D :lol:
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod admin » 18. únor 2015 16:23

shalom3 píše:
admin píše:
Já většině ilustrací také věnuji max. pět minut :)

Petr-admin: Mimochodem jsem tam nedávno viděla v m-rank top také Tvůj obal na brožuru s takovým tím smotaným papírem, tak to mi neříkej, že to je za 5 minut ;) . Ta prácička se mi ovšem líbila a byla v těch topkách naprosto právem.

Jinak obecně nic proti jednoduchým věcem, určitě jsou prodejnější než bůhvíjak překombinovaný obraz. Když mají nápad, styl a jsou něčím originální, tak jim jedině fandím.

Ehm... trvala :) Ale to proto, že jsem měl ten smotaný papír už nakreslený z dřívějška a stejně tak šablonu na brožůru, takže to spojení a doladění se dalo udělat během 5 minut :)
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Ravennka » 18. únor 2015 16:28

Bananaboy píše:Sme holt blbci, že sa s tými ilustráciami tak crcáme. Mali by sme sa od tých minimalistov niečo priučiť. Myslím, že idem tiež nakresliť zopár japonských vlajok. :D :lol:

First! http://www.shutterstock.com/cs/pic-2001 ... -4-71&ws=0 :lol: U vlajek je pakárna hledat si ty oficiální barvy a přesné konstrukce těch vlajek... a hlídat si, aby člověk nekreslil dvakrát to stejné :lol:
Ravennka

Příspěvekod shalom3 » 18. únor 2015 16:42

admin píše:Ehm... trvala :) Ale to proto, že jsem měl ten smotaný papír už nakreslený z dřívějška a stejně tak šablonu na brožůru, takže to spojení a doladění se dalo udělat během 5 minut :)

No počkej, počkej, to se nepočítá, mně jde právě o ten smotaný papír :D .Chvíli jsem uvažovala, že si čistě nekomerčně a jen pro cvik také nějaký papírek smotám a pak jsem to vzdala nadobro.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod admin » 18. únor 2015 17:45

U vektoru je kouzlo v tom, že používáš, co už jsi jednou nakreslila. Ale pokud bych měl spočítat kompletní čas, tak to půjde do hodin. Ale jednotlivé elementy jsem už použil stokrát...
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod kelley » 19. únor 2015 13:47

Japonsko je moc složitý. Co třeba vlajka "army negotiator"... = bílý obdélník :?:
Blog o tom, co mě momentálně baví - tanec, turistika, fotografování, hudba... http://milpal.cz
kelley

Reputace: +17

Příspěvekod PandaWild » 19. únor 2015 13:56

To už bychom asi mohli prodávat jen bílé plátno s titulkem "Udělej si sám!". :-)
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ravennka » 19. únor 2015 14:28

Pando, jestli to nezkusíš udělat sám, tak já to klidně zkusím protlačit :lol:
Ravennka

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock