ANKETA: vector i JPG verze obrazku na SS

Davate na SS k vektorove verzi obrazku i JPG verzi?

Můžete označit 1 možnost

Zobrazit výsledky

Re: ANKETA: vector i JPG verze obrazku na SS

Příspěvekod Ravennka » 27. květen 2014 21:17

Já teda to mám 20 vektor ku 2 jpg a u druhého 16 vektor ku 2 jpg :D
ty jpg se stáhly jenom nějak chvíli po nahrání a teď se průběžně stahuje jenom ten vektor... ale pořád jsem malá ryba na porovnání.

Tuhle jsem tam chtěla k bestsellerům donahrávat jpgy, ale blbka jsem je neoznačila za ilustrace, takže mi je vyhodili a já jsem líná je zase hledat ve složkách a přinahrávat znova. ale tak třeba časem a podám zprávu =)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Niki » 27. květen 2014 21:24

Zdravím, ve svém portfoliu mám asi 40 ks JPG ku 530 vektorů, většinou nahrávám jako JPG pouze narozeninová a další přáníčka. Podle mě to u této kategorie má největší smysl, nebudu nahrávat JPG nějaké infografiky, která je potřeba editovat. ...sem tam se JPG prodá, ale jistě to nepokoří prodejnost vektorů, dnes se mi prodal jeden JPG za 2,48 dollarů, to byla vyjímka, jinak bych řekla. že mi to denně hodí tak dolar nebo dva navíc, za mě to smysl má...každý dolar za den navíc uvítám :)
Niki

Reputace: 0

Příspěvekod Pedro » 27. květen 2014 21:44

No, já to zkusil trochu obráceně. Mám úspešné a relativně jednoduché obrázky ve 3D a tak jsem zkusil některé předělat na vektorové ilustrace. Mám je na SS přes dva měsíce a prodaly se jen párkrát. Ty bitmapové obrázky se prodávájí skoro denně, ale je pravda, že jsou tam některé o něco déle než ty vektorové. Předělal jsem už více 3D obrázků do vektoru, ale stále se mi prodávají lépe JPG verze. Snažil jsem se, aby vektor co nejvíce odpovídal své 3D předloze, ale přece jen to není asi ono.
Pedro

Reputace: +78

Příspěvekod PandaWild » 27. květen 2014 23:23

Nahrávám obě verze současně, po součtu prodeje u dvojic: 56x EPS / 29x JPG .. tj. 65% EPS / 34% JPG, poměr 2:1.
PandaWild

Reputace: +2005

Předchozí

Zpět na Shutterstock