První dojmy - působí to na mě dost sympaticky. Sice trochu trvá zorientovat se v rozhraní, editace vypadá na první pohled pracně, ale s využitím šablon se zdá že to půjde používat snadno. Přes FTP se mi nahrátí jaksi nepovedlo, video tam stále visí. Přes www funguje nahrávání dobře. Generují se automaticky nižší rozlišení, ceny se dají nastavovat samostatně, ale dobře fungují i šablony. Je možné nahrát i nestandardní formát (např. poloviční rozměr 960x540), ten připojit k základnímu videu a dát mu nízkou cenu (nebo dokonce free) - to má výhodu, že ve výsledcích hledání s tříděním podle ceny se video dostane díky nejlevnějšímu formátu na přední pozice. Po odeslání se video do půl hodiny objevilo k prodeji - sice píšou že bylo odesláno kurátorovi, ale připadá mi že videa se po vygenerování náhledu zveřejní a kurátor to jen zpětně někdy zkontroluje zda to něco neporušuje.
Tedy - zatím dojmy velmi dobré, přes víkend tam navalím větší várku.
Myslím že se budou dát udělat ceny aby se tam prodávalo dobře - což znamená velký formát za vyšší cenu a malý formát skoro zadarmo. Používat velké cenové rozpětí formátů aby se uspokojili šetřílkové i ti co chtějí luxus.