DACS pro rok 2016

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: DACS pro rok 2016

Příspěvekod duben » 22. prosinec 2025 16:24

ahas píše:
duben píše:Penize prisly, ale statement pro dane ne. V administraci to dohledat nejde, tam je jen ten zakladni vypis. Ale ten danovy formular neprisel.

To je divne, obvylke nejdrive poslali royalty statement v priloze s tim, ze prasule dorazi do nekolika dni

Dostal jsi z nich nějaké potvrzení? Mě doteď nic nepřišlo a na email s dotazem nikdo nereagoval.
Hodnocení: 0
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Návštěvník » 22. prosinec 2025 19:44

Mně Statement přišel 1.10. Ale teď mám problém se přihlásit s tím novým dvou-faktorovým přihlášení. Nepřichází mi kód na telefon. Má s tím taky někdo problém?
Návštěvník

IP: 109.81.3.xx

Reputace: 0

Příspěvekod ahas » 12. leden 2026 07:46

Nakonec ano, ale trvalo jim to celkem dlouho. Koncem listopadu jsem vymackal od ne statement a penize jsem dostal az zacatkem roku.

duben píše:
ahas píše:
duben píše:Penize prisly, ale statement pro dane ne. V administraci to dohledat nejde, tam je jen ten zakladni vypis. Ale ten danovy formular neprisel.

To je divne, obvylke nejdrive poslali royalty statement v priloze s tim, ze prasule dorazi do nekolika dni

Dostal jsi z nich nějaké potvrzení? Mě doteď nic nepřišlo a na email s dotazem nikdo nereagoval.
ahas

Reputace: +34

Příspěvekod duben » 18. leden 2026 23:20

ahas píše:Nakonec ano, ale trvalo jim to celkem dlouho. Koncem listopadu jsem vymackal od ne statement a penize jsem dostal az zacatkem roku.

duben píše:
ahas píše:

Já jim psal už druhý email a nic, asi jim budu muset zavolat
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Sagi » 23. únor 2026 13:06

Prosím o radu, na podzim jsem se registrovala pro DACS Payback, nyní jsem chtěla vyplnit formulář, ale nejde se mi přihlásit, protože když zadám telefonní číslo pro verifikaci, tak mi to napíše, že sending SMS verification code failed. Měl někdo podobný problém? Stejně jsem pohořela, když jsem se chtěla registrovat do Fine Art America. Volala jsem na O2, ale prý z jejich strany to neblokují. Nějaké nápady, co s tím? Děkuji moc!
Sagi

Reputace: +41

Příspěvekod Hhh » 24. únor 2026 13:17

Psal do Dacs, neposilaji kofy mimo UK predvolby.
Asi aby neplatili nikomu mimo UK.
Kdo se regiszroval doted, muze dostat Excel tabulku k vyplneni claim
Ostatni maji smulu
Hhh

IP: 188.75.146xx

Reputace: 0

Příspěvekod Sagi » 25. únor 2026 07:58

Hhh píše:Psal do Dacs, neposilaji kofy mimo UK predvolby.
Asi aby neplatili nikomu mimo UK.
Kdo se regiszroval doted, muze dostat Excel tabulku k vyplneni claim
Ostatni maji smulu

Díky moc!
Sagi

Reputace: +41

Předchozí

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse