jak dál..

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: jak dál..

Příspěvekod koblihate1 » 17. březen 2022 07:56

castyhost píše:no vidis, uz to mas zmakly :-)

co konstruujes?

Dělal jsem sudy na pivo - k tomu jsem měl kladný vztah od mala :D a pak střižné nástroje pro automobilky většinou :)

TomasK píše:Zkus treba http://www.iconfinder.com, thenounproject.com nebo iconscout.com. Je jich urcite vic, ale ja pouzivam jen tyhle. Akorat uz si trochu vybiraji a maji urcite naroky, ale nejakou kacku to za rok hodi.

díky za typ, vyzkouším
Hodnocení: 0
koblihate1

IP: 185.137.144.2xx

Reputace: 0

Re: jak dál..

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. březen 2022 16:21

V květnu mě čeká realita žádání o školku (nyní mám prcka v dětské skupině, ale tam díky Maláčové končíme na konci srpna), chodím do práce a pokud budu muset žádat o neplacené volno z důvodu, že mi dítě nevezmou do školky, tak taky nevím, co mě čeká. Asi úplně nemůžu spolehat na to, že mi moje židle v práci zůstane, poté, co se možná ve školce někdy třeba uvolní nějaké místo. Navíc mi to Putin dost zkomplikoval, protože školky budou muset brát i Ukrajinské děti. Tak už abych se začala ptát jak je to v případě vedlejší živnosti a neplaceného volna. Blbý je to v tom, že s dítětem za zadkem fakt nic moc neudělám, nenafotim, nanakreslim, neupravim, nepopíšu, prostě dost naprd představa.
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Předchozí

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse