Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 12. srpen 2014 17:55

Zvědavá jsem, zvědavá... jaký je váš workflow? Kreslíte, kreslíte, kreslíte a pak popisujete, popisujete, popisujete, a nebo nakreslíte, popíšete, a další...? =)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 12. srpen 2014 18:47

Keď som na fotobankách začínal a každý jeden obrázok vznikal v "pôrodných bolestiach", tak som ho po nakreslení celý šťastný popísal a nahral. Teraz už hodne recyklujem, takže kreslím... kreslím... kreslím... a až potom to ostatné. Keby som kreslil... popisoval... nahrával... kreslil... tak by som pri nahrávaní úplne zabudol, čo som vlastne chcel ďalej kresliť. :D Pred pár dňami mi napadol jeden podľa mňa vo fotobankách neokukaný štýl, tak teraz zrovna sekám obrázky ako Baťa cvičky a prerábam mnoho vecí z portfólia do toho nového štýlu a každú chvílu mi napádajú nové prerábky, takže na popisovanie a nahrávanie to v najbližších týždňoch nevyzerá. Teraz musím hlavne kresliť, kým sa hrnú nápady. :D
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Ravennka » 12. srpen 2014 20:00

U mne, když se hrne nápad, musím si to okamžitě napsat, nebo nakreslit... ale okamžitě :D stačí si zajít třeba nalít pití a nápad je ten tam :lol:
Ravennka

Příspěvekod Majk88 » 12. srpen 2014 20:05

já nakreslím popíšu a nahraju,..ale taky začínám přemýšlet jestli je to efektivní způsob...teď jsem začal taky dělat něco nové a vše kreslím do jednoho dokumentu a pak jak už nebudu vědět co dál tak to rozdělím do jednotlivých obrázků...popíšu a nahraju :D
www.majkportfolio.com
"Graphic Design is my passion"

Můj Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfq2wfheTSWhougx_BLhEbw
Majk88

Reputace: +40

Příspěvekod Návštěvník » 12. srpen 2014 20:51

Majk88 píše:já nakreslím popíšu a nahraju,..ale taky začínám přemýšlet jestli je to efektivní způsob...teď jsem začal taky dělat něco nové a vše kreslím do jednoho dokumentu a pak jak už nebudu vědět co dál tak to rozdělím do jednotlivých obrázků...popíšu a nahraju :D

trochu off topic.. Proč děláš ty ikony na barevném pozadí? Podle mě by byly hezčí (a prodejnější) na bílém.
např tohle:http://www.shutterstock.com/pic-206723335/stock-vector-flat-design-of-drink-with-cherry-on-blue-button-with-long-shadow.html?src=poy89-WtrCPQEHZZYq1WLw-1-7
Návštěvník

IP: 89.176.126.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod Majk88 » 12. srpen 2014 20:52

popravdě ani nevím :) ... zdálo se mě to hezčí, že je sladěné i pozadí ..
www.majkportfolio.com
"Graphic Design is my passion"

Můj Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfq2wfheTSWhougx_BLhEbw
Majk88

Příspěvekod Ravennka » 13. srpen 2014 07:49

Jak Vám chodí ty maily ze SS 4x... tak mi teď nepřišel ani jednou :lol:
Ravennka

Příspěvekod Lenka » 13. srpen 2014 16:26

Já jsem chaotik, takže můj "work" - flow je: dělám co mě napadne. Tak třeba teďka hraju Settlery a při tom skicuju téma, který by v mých představách mělo bejt určený pro instalatéry a akvaristy. Zatímco přesouvám vojáčky a čekám na odezvu serveru, prohlížím si v druhým okně nabídku ve fotobankách na dané téma a v dalším koukám na stránky těch firem. No a buď z toho něco vyleze nebo ne. Až to budu mít, tak to hned všude nahraju, než zapomenu, co jsem to chtěla a potom se pokusím najít někde nějaký volný místo na stažení dnešních fotek... Mezitím budu řídit hodinu zpěvu pro tři děti.... vyměňovat nádobí v myčce... pít pivo.... :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod styna » 13. srpen 2014 17:25

Lenka píše:Dvě z šestnácti? To by mě spíš nas.... :-) A co se jim nezdá? Mě teď berou na Fotolii skoro všechno, jsem celkem zmlsaná, místo abych byla ráda, jsem nervózní, že se nic neprodává. :lol:

Ale pro mě je celkem povzbuzení, že SS mi vzal úplně poslední eps, (ty předtím pod různejma záminkama vyhodil) takže mám konečně pocit, že vím, jak se to má exportovat. :mrgreen: Ten poslední navíc byla celkem piplačka, takže teď budu nějakej čas odolná. Snad to takhle vydrží. ;)

Dodatek: Pixmac nahrát znova pod jiným názvem. Tak to už je fakt ujetý.

Leni, prozradíš mi kouzlo, díky kterýmu ti s nebo chválili EPS na Shutterstocku?

Když už mi to nezamítají kvůli přesahu, tak teď pro změnu, že má být EPS 8 nebo 10. Má to cenu zkoušet dál nahrávat jiná EPS s tím, že narazím na shovívavějšího schvalovatele? Nebo prostě EPS nechtějí přijímat?
styna

Příspěvekod Lenka » 13. srpen 2014 18:59

No, zatím přijali tohle: http://www.shutterstock.com/pic-2100426 ... ition.html a tohle http://www.shutterstock.com/pic-2099148 ... tting.html takže to bude jako vždy - nezastoupené téma + kontrola při zvětšení (pěkná pakárna a stejně člověku kde co uteče) a důsledně vynechat všechno, co může haprovat, takže: žádné ořezy, žádné masky, žádná průhlednost, žádný blur, žádné vrstvy, žádný gradient, všechno převedené na křivky.... a trocha toho štístka.... Dost mi pomohla Anika, která našla na mých exportech opakující se blechu, vzniklou při přidávání pozadí. Jinak můj standartní postup znáš: co neproleze jako eps, proleze jako jpg. Pokud to neproleze jako jpg, pak to nestojí za to, aby to člověk kreslil... 8-)
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse