Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod thor83 » 28. listopad 2015 02:11

nějak se mi nechce spát tak sem si hrál v blenderu
https://www.youtube.com/watch?v=tpgCDS6CtAo

btw jak koukám na ty fb a animace . Tak se prodávají abstract animace ale třeba 2d flat nějaký motion a infographic ?? tam skoro nic není buď neumím hledat nebo to nikdo nedělá ?
Hodnocení: 0
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod PandaWild » 28. listopad 2015 02:29

Jé to je dobrý, škoda že se to nedá nabízet jako template pro jiné texty.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod vikinek » 28. listopad 2015 11:56

Ahoj všem tak vás musím informovat o tom že sem konečně udělal test na SS vyhodili jen jednu fotku kachličky že je špatně provedená ale jinak vše schválili. Taky musím veřejně poděkovat PandaWild který mi s tím hodně pomohl jinak bych se tam asi nikdy nedostal. Takže s toho mám radost a o tu se musím s vámi podělit. Takže venku je sluníčkově tak všem přeji krásný den a hodně nápadu na novou tvorbu vašich obrázků. Máme před sebou vánoce tak jistě máte spoustu nápadů co tvořit já sem třeba dělal to Americké cukrátko a neřekl bych jak je těžké namalovat ten tvar tak aby byl pravdu symetrický. Taky by jste se mohli pochlubit kdo na čem pracuje pokud to není tajné třeba by to dalo inspiraci někomu jinému ale myslím že je to jasné cukrátka santa soby PFka.
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 28. listopad 2015 12:50

Předně velká gratulace ;) teď už si můžeš tvořit co chceš a cpát to na SS... teď už by většina měla projít =)

K těm Vánocům, falešným sobům a podobně - Já si naopak myslím, že pokud člověk není opravdu šikovný, tak nemá cenu se pouštět do "složitějších" vánočních ilustrací... zabere to spoustu času a výsledek se většinou mine účinkem; já kreslit neumím, nejsem žádný velký borec, takže Vánoce nechávám být... a jediné, co letos zkouším, jsou ikonky - čepice, dárek, stromek a spíš rozvíjím (čti recykluji) svoje pracná PFka (a pro nePFkovací samo s textem Happy New Year).
A letos jsem ještě nasadila těžký kalibr... své dětské kresby :mrgreen: zatím bez většího úspěchu, samozřejmě... ale tak, to je jenom tak pro ozvláštnění portfolia (a sem tam se něco stáhne, nehledě na téma a období).

Nicméně když chceš inspiraci, zadej si do vyhledávání libovolné fotobanky heslo, které chceš kreslit a omrkni co má konkurence... ;) (a nebo to prostě jenom hoď do googlu, omrkni obrázky).
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 28. listopad 2015 12:53

Takže gratulace a koukej, ať se ti práší od myši, nebo co používáš. :lol:

Takže pro začátek zkus nějakýho Mikuláše, těch je tam 5a půl, takže tím nikoho nějak zásadně nevytočíš, a pravděpodobně se dřív nebo pozdějc prodá. Pokud to uděláš chytře. Uvědom si, že nejde jen o ČR, ale o celou německy mluvící oblast, a nejdřív ze všeho si udělej průzkum krajovejch mutací. Přeju šťastný lov. ;-)
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 28. listopad 2015 13:04

S Mikulášem potvrzuju... prodávají se i takoví krasavci:
http://www.shutterstock.com/pic-3044158 ... Txb2Q-4-76
http://www.dreamstime.com/stock-illustr ... ge61231626

A fakt by mě zajímalo, co s tím pak ty lidi dělají :lol:
Ravennka

Příspěvekod vikinek » 28. listopad 2015 13:45

No děkuji já mám nápadu dost a rozdělané spoustu práce že nevím co dřív ale mám spíš jiný problém celkem dobře maluji a jak sem se díval tak tam je spoustu dobře namalovaných obrázku. Když si vezmete třeba toho santu nenajdete pozu která ještě nebyla namalována nebo sáně taky pořád stejný tip a já nevím do jaké míry se to bere jako kopírování když se to podobá těm jiným co už sou namalovány. Řeknu vám že je to velice těžké najít vtom místečko co ještě není namalováno. Vůbec je velice těžké najít nějaký styl kreslení aby se to nepodobalo tomu co je už namalované ale možná je díra právě v těch dětských malůvkách jenže malovat tak jak ukazuješ ty obrázky s dětství je pro dospělého člověka taky strašně těžké ba přímo nemožné protože má tendenci všechno upravovat do líbivých tvaru. Takže s tím teď zápasím a hledám styl koukám na to co tam je a není a zkouším nové a nové postavičky a pak koukám že tam je podobná tak to zase zavrhnu. Zlatý texigen zmáčkneš tlačítko a máš obrázek. :lol:
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 28. listopad 2015 14:00

Ty dětský věci na SS berou jenom občas, tím se určitě neinspiruj (i se to málo prodává oproti jinému)... spíš to ber jako povzbuzení i co se prodává ;)

Každopádně ono se nedá moc najít něco, co tam ještě není a když to do detailu neobkreslíš, tak to nebude problém =)
Ravennka

Příspěvekod Lenka » 28. listopad 2015 16:19

vikinek píše:Zlatý texigen zmáčkneš tlačítko a máš obrázek. :lol:

Fakt, jo? Tak zmáčkni tlačítko a udělej tohle: http://www.shutterstock.com/cs/pic-2392 ... xture.html
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod vikinek » 28. listopad 2015 18:44

Lenka píše:
vikinek píše:Zlatý texigen zmáčkneš tlačítko a máš obrázek. :lol:

Fakt, jo? Tak zmáčkni tlačítko a udělej tohle: http://www.shutterstock.com/cs/pic-2392 ... xture.html

To neumím ale vypadá to zajímavě jen si nedovedu představit k čemu všemu se to dá použít. Ale snad na nějaké kaféé a nebo něco s drůbeží. A to je fakt s texigenu?
vikinek

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse