Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod vikinek » 16. leden 2016 10:28

Lenka píše:
vikinek píše:Nojo pf a kalendář se dá lehce upravit na cokoliv jiného třeba pohlednici obrázek k nějakému článku ale s Mikuláše velikonočního zajíčka asi neuděláš. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mikulášové se běžně stahujou v lednu atd. Raduj se. Třeba si to někdo vybral do kolekce, kterou předloží klientovi - když budeš mít štěstí a vyberou tě, koupí si velkou licenci a udělají z toho adventní kalendář nebo obal na perníčky. Věci pro tisk se kupují s předstihem, protože klient musí skouknout návrhy, vybrat si, pak se to dá tiskárnám atd. To co se prodá těsně před svátkama je na blogísky, z toho velký prachy nevyrazíš. :-)

Nojo zatím to tak nevypadá já raci zůstanu u tech svých prošlapaných koberců včera jich jeden zakazník koupil 144 a trvalo mu to 2 hodiny ten se musel naklikat ti povím. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hodnocení: 0
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 16. leden 2016 10:33

vikinek píše:včera jich jeden zakazník koupil 144

Tyjó takéto cifry sem nepíš ani zo srandy, lebo každý od dnes začne robiť prešlapané koberce.
:lol: :lol:
Bananaboy

Reputace: +1078

Příspěvekod host2 » 16. leden 2016 10:54

vetešnictví s koberci....to je teď terno :o
host2

IP: 46.135.29.2xx

Příspěvekod Lenka » 16. leden 2016 10:57

vikinek: co přesně v tvém portfoliu nazýváš "prošlapaný koberec"?
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod host3 » 16. leden 2016 11:07

vikinek píše:
Lenka píše:
vikinek píše:Nojo pf a kalendář se dá lehce upravit na cokoliv jiného třeba pohlednici obrázek k nějakému článku ale s Mikuláše velikonočního zajíčka asi neuděláš. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mikulášové se běžně stahujou v lednu atd. Raduj se. Třeba si to někdo vybral do kolekce, kterou předloží klientovi - když budeš mít štěstí a vyberou tě, koupí si velkou licenci a udělají z toho adventní kalendář nebo obal na perníčky. Věci pro tisk se kupují s předstihem, protože klient musí skouknout návrhy, vybrat si, pak se to dá tiskárnám atd. To co se prodá těsně před svátkama je na blogísky, z toho velký prachy nevyrazíš. :-)

Nojo zatím to tak nevypadá já raci zůstanu u tech svých prošlapaných koberců včera jich jeden zakazník koupil 144 a trvalo mu to 2 hodiny ten se musel naklikat ti povím. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To až uvidí Panda, tak ho trefí :shock:
host3

IP: 46.135.29.2xx

Příspěvekod vikinek » 16. leden 2016 11:19

Lenka píše:vikinek: co přesně v tvém portfoliu nazýváš "prošlapaný koberec"?

http://www.shutterstock.com/cs/pic-3499 ... kpkfg-1-14
třeba toto je ukázka prošlapaného koberce co se prodává nejvíc takový hnus já bych to nekoupil ani za zlámanou grešli by mě zajímalo co s tím dělají. Kdyby si to koupil jeden člověk jako náhodnou věc tak neřeknu ale prodává se to celkem dobře pořád dokola, tento už byl prodaný myslím asi 160x fakt ty lidi sou nějaký ulítlí to co je fakt pěkný neberou. Už tam mám dvě výplaty ale nemohu je vybrat protože mám pořad něco s tím tax tak to musím dát do pořádku.
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 16. leden 2016 11:20

Fakt by mě zajímalo využití... =) až se někdy nějakého svého bestselleru nagooglíš, tak hoď link ;)

edit: Tyvoe... teď jsem koukla do portfolia - skoro 6k obrázků... vikinek má určitě ruské předky :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod vikinek » 16. leden 2016 11:31

Ravennka já jich mám nachystanejch přes 10 000 ale už tam moc nenahrávám jen 40 denně nejvíc se věnuji teď úplně jinému učtu tady tomu teď sou v kurzu ty motorky to by měl malovat Bananaboy myslím že by si měl s tím úspěch. :D :D :D :D :D
Kurňa sem zapoměl dát tu adresu. http://fineartamerica.com/profiles/viktor-lebeda.html
Naposledy upravil vikinek dne 16. leden 2016 11:38, celkově upraveno 1
vikinek

Příspěvekod Lenka » 16. leden 2016 11:34

vikinek píše:
Lenka píše:vikinek: co přesně v tvém portfoliu nazýváš "prošlapaný koberec"?

http://www.shutterstock.com/cs/pic-3499 ... kpkfg-1-14
třeba toto je ukázka prošlapaného koberce co se prodává nejvíc takový hnus já bych to nekoupil ani za zlámanou grešli by mě zajímalo co s tím dělají. Kdyby si to koupil jeden člověk jako náhodnou věc tak neřeknu ale prodává se to celkem dobře pořád dokola, tento už byl prodaný myslím asi 160x fakt ty lidi sou nějaký ulítlí to co je fakt pěkný neberou. Už tam mám dvě výplaty ale nemohu je vybrat protože mám pořad něco s tím tax tak to musím dát do pořádku.

OMG!

Ravennka: přinejmenším má ruský jméno. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod vikinek » 16. leden 2016 11:52

Ravennka ale viktor je latinské jméno ne ruské https://cs.wikipedia.org/wiki/Viktor :D :D :D
vikinek

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse