Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod IM_foto » 31. leden 2016 20:08

vikinek
Můžu se zeptat, kolik ti je?
Hodnocení: 0
IM_foto

Reputace: +26

Příspěvekod Miky » 31. leden 2016 20:10

Ravennka píše:Nechci vypadat jako nějakej negativní rejpal, ale mi přijdeš jako kapku naiva. I když, operuju už dlouho i s druhou variantou - že jsi perfektní troll ;)

ta druha varianta me uz taky dlouho napada :lol:
Miky

Reputace: +68

Příspěvekod Ravennka » 31. leden 2016 20:10

Já bych na tu druhou variantu i něco vsadila ;)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Anika » 31. leden 2016 20:14

vikinek píše:... pak ještě přišel kamarád s tím že by se to mohlo zobrazovat jako pozadí což taky nejde pak nijak stáhnout...

To se kamarád ovšem mýlí - pravé tlačítko - zobrazit obrázek na pozadí - a jsem tam. Nebo se dá adresa umístění obrázku najít rovnou ve zdrojovém kódu.

Jo, taky mě ta druhá varianta vrtá hlavou :lol:
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod anna » 31. leden 2016 20:14

vikinek píše:
Miky píše:
vikinek píše:Tam jsou jen dvě možnosti jestli si plátce DPH a nebo ne já nejsem takže pro mě je tato varianta.

Kez by to bylo tak jednoduchy. Mimochodem pokud nebudes primo platce DPH, tak stejne budes muset byt osoba registrovana k DPH a resit dalsi veci vcetne MOSS.

http://stockphotography.cz/novela-k-dph ... deje-v-eu/
http://diginomad.cz/novinky-v-dph-a-vzn ... dnikatele/

Miky díky za odkazy rád nato mrknu ale já mám doma dost dobrou účetní a tyto věci okolo daní aby bylo všechno v pořádku nechám na ní. Ještě že se o tyto věci nemusím starat jinak bych s toho musel scvoknout. :lol: :lol: :lol: :lol:

No jak myslíš, každý svého štěstí strůjcem. Měl by ses o to zajímat, v případě zanedbání nějakých povinností budeš v problému s Finančním úřadem ty, ne tvoje dobrá účetní. Miky má pravdu, nepodceňuj to.
anna

IP: 109.231.160.xx

Reputace: 0

Příspěvekod vikinek » 31. leden 2016 20:15

Jasně že sem trotl jinak bych to ani nedělal když mě strašně baví si s tím hrát :lol:
vikinek

Příspěvekod vikinek » 31. leden 2016 20:26

anna píše:
vikinek píše:
Miky píše:
vikinek píše:Tam jsou jen dvě možnosti jestli si plátce DPH a nebo ne já nejsem takže pro mě je tato varianta.

Kez by to bylo tak jednoduchy. Mimochodem pokud nebudes primo platce DPH, tak stejne budes muset byt osoba registrovana k DPH a resit dalsi veci vcetne MOSS.

http://stockphotography.cz/novela-k-dph ... deje-v-eu/
http://diginomad.cz/novinky-v-dph-a-vzn ... dnikatele/

Miky díky za odkazy rád nato mrknu ale já mám doma dost dobrou účetní a tyto věci okolo daní aby bylo všechno v pořádku nechám na ní. Ještě že se o tyto věci nemusím starat jinak bych s toho musel scvoknout. :lol: :lol: :lol: :lol:

No jak myslíš, každý svého štěstí strůjcem. Měl by ses o to zajímat, v případě zanedbání nějakých povinností budeš v problému s Finančním úřadem ty, ne tvoje dobrá účetní. Miky má pravdu, nepodceňuj to.

Tou účetní myslím svou ženu a veškeré věci tohoto rázu se stará ona a možná tomu nebudete věřit ale má na starosti i naše společné peníze takže já ani nevím kdy a jak se platí třeba internet elektrika atd.
vikinek

Příspěvekod anna » 31. leden 2016 20:36

Prosím tě, tak se jí jen zeptej, jestli ví, co je to MOSS. Pokud to neví, tak si od ní v tomto případě radit nenechej nebo ji zaúkoluj, ať si to nejdřív pořádně nastuduje. Než něco oficiálně rozjedeš.
anna

IP: 109.231.160.xx

Příspěvekod vikinek » 31. leden 2016 20:38

Anika píše:
vikinek píše:... pak ještě přišel kamarád s tím že by se to mohlo zobrazovat jako pozadí což taky nejde pak nijak stáhnout...

To se kamarád ovšem mýlí - pravé tlačítko - zobrazit obrázek na pozadí - a jsem tam. Nebo se dá adresa umístění obrázku najít rovnou ve zdrojovém kódu.

Jo, taky mě ta druhá varianta vrtá hlavou :lol:

Anika je vidět jak jste zběhlí ve stahování obrázku ale věř tomu že na mých stránkách nestáhneš ani malinký náhled za to ti ručím a to tlačítko pravé myši se dá velice snadno zakázat a dá se zakázat cela klávesnice.
vikinek

Příspěvekod Anika » 31. leden 2016 20:50

Už se těším, až to prubnu :D
Anika

Reputace: +248

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse