Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod cobraCZ » 4. duben 2016 19:11

PandaWild píše:No nevím, možná plaším zbytečně, ale neměl bych moc odvahu takhle použít cizí zdrojáky. Autoři to poznají a divím se že editor to neověřoval, přes Google ten text kódu najde snadno. Programové kódy jsou vždy dost snadno dohledatelné a rozpoznatelné. (např. každý programátor má svůj specifický rukopis, názvy proměnných, způsob formátování)

Asi to teda radši stáhnu a nafotím své vlastní kódy. Ty většinou, ale nevypadají tak profi. :D
Hodnocení: 0
cobraCZ

Reputace: +25

Příspěvekod Lenka » 4. duben 2016 19:36

To máš na šutru? V tom případě to nejspíš pustil ten jankl, co včera posuzoval vektory a všechny mi vyhodil, že nejsou kompaktibilní s eps 10, magor. Myslela jsem, že se ho zbavili, narazila jsem na něj naposled někdy koncem roku. :-/ Vzal by to čert, ale celkem se mi povedly. Doufám že na ostatních fotobankách nezapadnou.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod PandaWild » 4. duben 2016 19:47

cobraCZ píše:...Asi to teda radši stáhnu a nafotím své vlastní kódy. Ty většinou, ale nevypadají tak profi. :D
Mohlo by stačit jen přejmenovat názvy proměnných a uživatelských funkcí na něco úplně jiného, pak už by to nemuselo být poznat. A myslím že by stačily jen ty screenshoty kde je jen jeden kód a nic jiného, protože ty jsou hodně dobře čitelné. Ale jak tam máš ty mixy, kde se překrývá několik textů přes sebe, z takových fragmentů si myslím že to by už nemuselo být poznat. Autor to sice asi ještě pozná, ale už je to alespoň snad nedohledatelné.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod cobraCZ » 4. duben 2016 19:51

PandaWild píše:
cobraCZ píše:...Asi to teda radši stáhnu a nafotím své vlastní kódy. Ty většinou, ale nevypadají tak profi. :D
Mohlo by stačit jen přejmenovat názvy proměnných a uživatelských funkcí na něco úplně jiného, pak už by to nemuselo být poznat. A myslím že by stačily jen ty screenshoty kde je jen jeden kód a nic jiného, protože ty jsou hodně dobře čitelné. Ale jak tam máš ty mixy, kde se překrývá několik textů přes sebe, z takových fragmentů si myslím že to by už nemuselo být poznat. Autor to sice asi ještě pozná, ale už je to alespoň snad nedohledatelné.

Smazal jsem radši většinu kde byla použita Presta a bylo by to rozpoznatelné, za průšvih to asi nestojí. Díky za upozornění :)
+PandaWild Hodnocení: +1
cobraCZ

Příspěvekod Ravennka » 4. duben 2016 20:13

Pando, Ty jsi prd a ne obchodník! Máš mu dát k dispozici trochu kódu a říct si za to tučný honorář ;) udělala bych to sama, ale moje proměnné jsou dost často "bla" nebo "blb", to by asi nevypadalo úplně dobře :lol:
+Lenka, +PandaWild Hodnocení: +2
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 5. duben 2016 06:45

Ravennka píše:Pando, Ty jsi prd a ne obchodník! Máš mu dát k dispozici trochu kódu a říct si za to tučný honorář ;) udělala bych to sama, ale moje proměnné jsou dost často "bla" nebo "blb", to by asi nevypadalo úplně dobře :lol:

Panda by z toho měl blbej pocit. Má na to totiž generátor. :lol:
+PandaWild Hodnocení: +1
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 5. duben 2016 10:06

Jo říkáš, že už je ve fázi generátor generátorů, jo?! :lol: OKej... chápu, proč se psát s kódem, když se může psát sám, pěkně nožky nahoru a sledovat pohyby na burze :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod cobraCZ » 5. duben 2016 11:17

Hlásím konečně pár prodeju na SS a Fotolii, jen Istock asi usnul na věky :D
cobraCZ

Příspěvekod shalom3 » 5. duben 2016 11:43

Já hlásím pouze slabý nádech na SS, ostatní fb jsou dead :( . Že by padla jarní únava na celý svět?
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Marek77 » 5. duben 2016 11:55

Aj napriek svojmu mini portfoliu som každý deň takýto čas už mal aspoň jeden predaj. Dnes nič. A pritom dodávam nové veci každý deň, čiže by to malo skôr rásť ako upadať. :(
Marek77

Reputace: +7

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse