| Hodnocení: 0 |
Třeba nahrát rovnou do Recycle Bin?Ravennka píše:Tak je někam nahraj v plné velikosti, Ti tu dobře poradíme
PandaWild píše:Typ desky nejlépe koukni při startu PC na černé obrazovce nahoře co se vypisuje za typ. Možná je start překrytý logem, v tom případě se musí zmáčknout nějaká určitá klávesa aby se zobrazila boot obrazovka (např. to může být Tab) nebo se v Bios musí nastavit aby se zobrazil boot výpis. Ale i tak je dobře otevřít PC a podívat se na značení desky - i to je někdy problém najít a často je potřeba na netu zadat text co jsi našla a koukáním na obrázky si upřesnit kterou desku máš.
Jiná možnost pak ještě je stáhnout si program CPU-Z a ten zobrazí typ motherboard, kolik má paměťových slotů, jaké je časování a typ pamětí a zda jedou v duálním (párovaném) módu. I tak je ale dobře se na desku i kouknout a podle obrázků na internetu si správnost desky ověřit.
styna píše:PandaWild píše:Typ desky nejlépe koukni při startu PC na černé obrazovce nahoře co se vypisuje za typ. Možná je start překrytý logem, v tom případě se musí zmáčknout nějaká určitá klávesa aby se zobrazila boot obrazovka (např. to může být Tab) nebo se v Bios musí nastavit aby se zobrazil boot výpis. Ale i tak je dobře otevřít PC a podívat se na značení desky - i to je někdy problém najít a často je potřeba na netu zadat text co jsi našla a koukáním na obrázky si upřesnit kterou desku máš.
Jiná možnost pak ještě je stáhnout si program CPU-Z a ten zobrazí typ motherboard, kolik má paměťových slotů, jaké je časování a typ pamětí a zda jedou v duálním (párovaném) módu. I tak je ale dobře se na desku i kouknout a podle obrázků na internetu si správnost desky ověřit.
Moc díky za nasměrování. CPU-Z jsem si stáhla, nainstalovala, funguje skvěle. Vytáhla jsem z toho nějaká data. Ale to už jde mimo mě. Já z toho moc nevyčetla
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.