Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Anika » 14. říjen 2014 18:16

Nahraj někam ukázky a dej to sem jako anketu. My ti to už nějak přeberem.... :lol:
Hodnocení: 0
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod PandaWild » 14. říjen 2014 18:16

Jo, v tomhle bude ta chyba - že je nahráváš všechny najednou. Je potřeba je rozdělit rovnoměrně na delší čas a kombinovat spíš fotky z více různých sérií, aby byla v jedné várce co největší pestrost.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Lenka » 14. říjen 2014 20:32

Vy to nechápete. Je to jeden a ten samej záběr, kde jsem v reálu měnila osvětlení, s tím, že pak vyberu co dopadne nejlíp - jenže až na pár zcela nepoužitelnejch co už jsem smazala jsou výsledky takřka stejný. Myslím si, že tam možná nějakej rozdíl je, jenže já ho neumím najít, protože nevím, na co se zaměřit. Nechci tam dát všechny, chci tam dát jen jeden, ale nevím kterej, připadaj mi stejný.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Lenka » 14. říjen 2014 20:33

Ale teď jdu prozkoumat ten superprogram.
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 14. říjen 2014 20:35

Tak je někam nahraj v plné velikosti, Ti tu dobře poradíme :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod PandaWild » 14. říjen 2014 20:47

Ravennka píše:Tak je někam nahraj v plné velikosti, Ti tu dobře poradíme :lol:
Třeba nahrát rovnou do Recycle Bin? :P
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Lenka » 14. říjen 2014 20:51

I ty jeden. Člověk se s tím od rána vzteká, má z toho dva šoty, a ani ty bys mi nepřál? :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod styna » 15. říjen 2014 17:56

PandaWild píše:Typ desky nejlépe koukni při startu PC na černé obrazovce nahoře co se vypisuje za typ. Možná je start překrytý logem, v tom případě se musí zmáčknout nějaká určitá klávesa aby se zobrazila boot obrazovka (např. to může být Tab) nebo se v Bios musí nastavit aby se zobrazil boot výpis. Ale i tak je dobře otevřít PC a podívat se na značení desky - i to je někdy problém najít a často je potřeba na netu zadat text co jsi našla a koukáním na obrázky si upřesnit kterou desku máš.

Jiná možnost pak ještě je stáhnout si program CPU-Z a ten zobrazí typ motherboard, kolik má paměťových slotů, jaké je časování a typ pamětí a zda jedou v duálním (párovaném) módu. I tak je ale dobře se na desku i kouknout a podle obrázků na internetu si správnost desky ověřit.

Moc díky za nasměrování. CPU-Z jsem si stáhla, nainstalovala, funguje skvěle. Vytáhla jsem z toho nějaká data. Ale to už jde mimo mě. Já z toho moc nevyčetla :lol:
styna

Reputace: +40

Příspěvekod styna » 20. říjen 2014 08:00

styna píše:
PandaWild píše:Typ desky nejlépe koukni při startu PC na černé obrazovce nahoře co se vypisuje za typ. Možná je start překrytý logem, v tom případě se musí zmáčknout nějaká určitá klávesa aby se zobrazila boot obrazovka (např. to může být Tab) nebo se v Bios musí nastavit aby se zobrazil boot výpis. Ale i tak je dobře otevřít PC a podívat se na značení desky - i to je někdy problém najít a často je potřeba na netu zadat text co jsi našla a koukáním na obrázky si upřesnit kterou desku máš.

Jiná možnost pak ještě je stáhnout si program CPU-Z a ten zobrazí typ motherboard, kolik má paměťových slotů, jaké je časování a typ pamětí a zda jedou v duálním (párovaném) módu. I tak je ale dobře se na desku i kouknout a podle obrázků na internetu si správnost desky ověřit.

Moc díky za nasměrování. CPU-Z jsem si stáhla, nainstalovala, funguje skvěle. Vytáhla jsem z toho nějaká data. Ale to už jde mimo mě. Já z toho moc nevyčetla :lol:

Tak počítač putoval k odborníkovi, který žádnou závadu neobjevil. Tu jsem zjistila až doma při zapojování kabeláže. Byla to sršící prodlužovačka. Humorem ovšem nesršela :)
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Ravennka » 20. říjen 2014 19:31

Vážení co tvoříte vánoční motivy... jste už za zenitem... nevím, jak Vám, ale mi už frčí Velikonoce :lol:
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse