Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod shalom3 » 5. květen 2016 22:27

Tak tady to vidíte, makat se prostě nevyplácí :lol: .
+PandaWild, +Ravennka, +sedmicka7a Hodnocení: +3
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Teamen » 6. květen 2016 06:40

Musím se taky přidat, rozhodně poslední měsíce velký pokles prodejů jak na SS, tak Fotolia. Známý to mají stejně, což mě uklidňuje a deprimuje zároveň. Je to velká demotivace kreslit obrázky.

Fakt by mě zajímalo, co se děje. Jestli velký nárůst konkurence, balastu, změna podmínek pro kupující, či něco jiného. Sleduje někdo tu politiku a dějí okolo ?
Hodnocení: 0
Teamen

IP: 77.48.112.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Anika » 6. květen 2016 06:58

Já měla celý duben poloviční oproti březnu, ale od začátku května jakoby se to nějakým kouzlem zase vrátilo do normálu. Tak nevím...
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Bananaboy » 6. květen 2016 07:11

Náhodou apríl bol tento rok na Shutterstocku najlepší mesiac, čo sa týka zárobkov. Keby to tak išlo ďalej, tak by som sa rozhodne nehneval. ;)
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Host » 6. květen 2016 08:58

Také hlásím podivný trend. Březen až červen pro mne už dlouhá léta byly nejsilnější měsíce roku na počty stažení, letos je to jinak. Množství downloadů prudce vylétlo v únoru a začátkem března. Od té doby už to jde z kopce. Výdělky zachraňují jen některé lepší licence, ale i těch poslední dobou ubývá. Zajímavé je, že se to týká prakticky všech fotobank s vyjímkou Fotolie, která stagnuje. Něco se změnilo, jen přijít na to co... Jen nasycení trhu se mi to moc nechce přičítat, protože je změna poměrně náhlá a zároveň se změnila i struktura prodávaných témat v tomto období. Vypadá to, jako by jsme se přehoupli přes vrchol a teď už pojedeme jenom z kopce. Eh, tak snad nebude moc prudký a zbyde čas na to, si ještě jízdu trochu užít... :)
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 6. květen 2016 08:58

Takže je to jasný, všechno to na sebe stáhnul Bananaboy... takže alespoň víme, u koho budeme trávit všichni svou letní dovolenou, kdo nás bude hostit a obskakovat... :mrgreen:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod cobraCZ » 6. květen 2016 09:15

Taky hlásím propad, po parádním konci roku byly ještě dozvuky v únoru a březnu, ale od dubna slušnej sešup. Týká se to všech fotobank a jak koukám tak to má spousta lidí podobně. Je to demotivující, když neustále přidávám a prodeje klesají :/
cobraCZ

Reputace: +25

Příspěvekod Ravennka » 6. květen 2016 09:17

Hele, já to teď 2 - 3 týdny poměrně flákala a zadařil se mi jeden prodej za $50 a jeden za $22... tak možná to je cesta? :lol: Ale jako nebýt toho, tak je to prostě fakt slabý... včera jsem měla prodejů jak o víkendu... a dlouho dlouho to vypadalo na to, že to bude prakticky nic :?
Ravennka

Příspěvekod Bananaboy » 6. květen 2016 09:36

Ravennka píše:Takže je to jasný, všechno to na sebe stáhnul Bananaboy... takže alespoň víme, u koho budeme trávit všichni svou letní dovolenou, kdo nás bude hostit a obskakovat... :mrgreen:

No apríl bol síce vynikajúci, ale máj zatiaľ teda nič moc. Uvidím ako to bude vyzerať na konci mesiaca. Snáď od vás tú nákazu nechytím. :D
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Ravennka » 6. květen 2016 09:45

Ber to tak, ze jsi dost daleko, tak pokud se to siri vzduchem, tak jsi pomerne v klidu... a pokud se to siri po siti, tak uz to na Tebe leze ;-) muzes zkusit vypalit cerva, treba Te to zachrani :-)
Ravennka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse