Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Bananaboy » 28. září 2016 18:48

Rozdielne interpretovať sa to dá asi len nám neangličtinárom. Angličanom by to vďaka danému slovosledu bolo hneď jasné. Ten druhý prípad by znel možno takto "Ask a Day of Stupid Question", alebo tak nejak. :D

Inak dnes konečne predaný prvý vektor z poslednej, nahratej várky ktorú som nahrával 18.9.2016. Ach jo! Kde sú tie krásne časy, keď sa nám hneď po nahratí predalo pár vektorov. Ale verte, že bude aj horšie. To raz budem spomínať, že kde sú tie krásne časy, keď som týždeň a pol po nahratí dávky vektorov z nich predal aspoň jeden. :lol: :D
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Pitju » 29. září 2016 20:29

Ten pocit, keď niekto predáva moje vektory pod iným účtom a majú lepšiu predajnosť :evil:. Čo viac môžem robiť? Písal som im....pripenul som sa, aj mi odpovedali, že je v riešení a chlapík si predáva moje ilustrácie veselo ďalej niekoľko mesiacov a predpokladám aj ukradnuté ilustrácie iných autorov beztrestne.

Prepáčte musel som si uľaviť
Pitju

Reputace: +17

Příspěvekod Bananaboy » 29. září 2016 21:05

Kto to predáva? Napíš ho sem, nech sa aj my pozrieme, či náhodou nepredáva aj naše súbory.
Bananaboy

Příspěvekod shalom3 » 29. září 2016 22:31

Klidně napsat ostřejší dopis vč. toho, že pokud to nebude řešeno, sahneš po řešení právní cestou. To by s nima mohlo hejbnout, před právníky hází všichni bobek.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Pitju » 30. září 2016 06:51

Pitju

Reputace: +17

Příspěvekod Bananaboy » 30. září 2016 08:51

Pitju píše:https://eu.fotolia.com/p/205834736

Má dosť rozdielny štýl prác. Už to hodne napovedá, že to nie sú jeho diela. Keby to bol "len" kopírovač, ktorý sa tvojími prácami inšpiruje, tak by sa s tým moc robiť nedalo, ale ak predáva a zarába na tvojich origináloch, tak im tam opakovane píš až mu to zrušia.

Mne sa zdá, že tu v poslednom čase na fóre riešime stále viac nejakých podvodníkov. Zrejme sa im tá činnosť vypláca. Fotobanky s tým nič nerobia, alebo trvá dlho kým s tým niečo urobia. Stačí, keď zhrabnú jednu, dve výplaty. Majú tých 200 USD prakticky bez práce a akejkoľvek námahy. A po zrušení účtu si založia iný a ide sa ďalej.
Bananaboy

Příspěvekod Anika » 30. září 2016 09:21

Napiš to i na fórum shutterstocku a microstockgroup fórum, je větší šance, že víc lidí tam najde svoje práce.
+Lenka Hodnocení: +1
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod admin » 30. září 2016 09:43

Bananaboy píše:
Pitju píše:https://eu.fotolia.com/p/205834736

Má dosť rozdielny štýl prác. Už to hodne napovedá, že to nie sú jeho diela. Keby to bol "len" kopírovač, ktorý sa tvojími prácami inšpiruje, tak by sa s tým moc robiť nedalo, ale ak predáva a zarába na tvojich origináloch, tak im tam opakovane píš až mu to zrušia.

Mne sa zdá, že tu v poslednom čase na fóre riešime stále viac nejakých podvodníkov. Zrejme sa im tá činnosť vypláca. Fotobanky s tým nič nerobia, alebo trvá dlho kým s tým niečo urobia. Stačí, keď zhrabnú jednu, dve výplaty. Majú tých 200 USD prakticky bez práce a akejkoľvek námahy. A po zrušení účtu si založia iný a ide sa ďalej.

No myslím, že ten minulej, co to přeprodával z Freepiku to asi nestihl - podle m-ranku začal nahrávat v půlce srpna, účet mu zrušili na konci září...
+Lenka Hodnocení: +1
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod thor83 » 1. říjen 2016 16:43

Narazil sem na tohle nějaká World illustration chalenge
http://www.grafolio.com/challenge/116
Vypadá to srandovně
+sedmicka7a Hodnocení: +1
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod Ravennka » 2. říjen 2016 13:10

Hurá, hurá, jeden z mých followerů na SS žije Obrázek
(Leni, tady jsem třeba hledala normálního žluťáka tancujícího, ale tomu tučnákovi nešlo odolat :D)

Kupuje u mne průběžně různé vlajky a už docela dlouho nic nekoupil, už jsem se začínala "bát"...
+Lenka, +PandaWild, +Pedro Hodnocení: +3
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse