Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Host » 18. říjen 2016 05:47

Lenka píše:Jen doufám, že Stohoven nemá na hovno licenci.
Czech press photo mě zklamalo, jeden týpek fotil na demonstraci Prokopa a tvrdil, že to tam dá. Asi blbý světlo. :-D

Nikoliv Stohoven, ale Z toho ven.... Drzim jim palce... :D
Hodnocení: 0
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 18. říjen 2016 05:50

Inu, proti vkusu není musu. :-)
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod PandaWild » 19. říjen 2016 07:47

Někdy je zajímavé koukat jak videa natáčejí profíci. :-) Tady (přednastavený čas 20:50) při natáčení videoklipu Kyary Pamyu ji objížděla kamera po kolejnicích, ale nevybrali zatáčku. Tak pak vzápětí už chudák kameraman běhal po svých za kamerou a po chvíli to vzdal. :D https://youtu.be/V9lSjldq968?t=1251 ... Ale jinak celkově by se asi dalo z takových nahrávek docela poučit jak co dělat.
+soim Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Lenka » 20. říjen 2016 06:48

Tyjo, tak konečně vidím jak vypadají ty "cute eyes". To je hnus. Asi to někdy nalíčím Žofce. Musím si napsat, aby Leguán koupil rovnou sadu líčidel, až koupí ten foťák. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 20. říjen 2016 15:37

Právě jsem se urazila i mě to pobavilo zároveň - pípla mi appka od SS, že se mi poprvé prodalo cukroví... a chviličku na to jsem mrkla na Deposit, kde mi cukroví vyhodili pro malou komerční hodnotu... tse nevědi co je dobrý Obrázek
+Marsan Hodnocení: +1
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Marsan » 20. říjen 2016 16:35

ano ano, púo dlouhé době to začalo pípat, :) a je to tak, co někde odmítnou jinde dobře prodají, každá fotka si snad najde svého kupce :P
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod admin » 21. říjen 2016 13:06

Ravennka píše:Právě jsem se urazila i mě to pobavilo zároveň - pípla mi appka od SS, že se mi poprvé prodalo cukroví... a chviličku na to jsem mrkla na Deposit, kde mi cukroví vyhodili pro malou komerční hodnotu... tse nevědi co je dobrý Obrázek

Až jim to tam budeš posílat příště na schválení, přibal i vzorek na ochutnání a určitě to schválí :))
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Lenka » 21. říjen 2016 13:33

Inkscapisti bacha, vyhazovač co je mu plátno moc malý, velký, málo eps, má zrovna službu na šutru. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod petr73 » 21. říjen 2016 18:03

Lenka píše:Inkscapisti bacha, vyhazovač co je mu plátno moc malý, velký, málo eps, má zrovna službu na šutru. :lol:

Hmm vypadá to že tu službu už má několik dnů, tak jsem rezignoval a asi po třech pokusech jsem vždy poslal jen jpg.... ;)
petr73

Reputace: +1

Příspěvekod duben » 24. říjen 2016 12:24

Ravennka píše:Právě jsem se urazila i mě to pobavilo zároveň - pípla mi appka od SS, že se mi poprvé prodalo cukroví... a chviličku na to jsem mrkla na Deposit, kde mi cukroví vyhodili pro malou komerční hodnotu... tse nevědi co je dobrý Obrázek

Safra vidíš, úplně jsem zapomněl kolik fotek vánočního cukroví mám nafoceno pro SladkaPusa.cz a že bych to mohl nahrát teď před vánoci i na fotobanky. Díky za tip.

Jinak běžná klasika, jedna před čaesm velmi stahovaná fotka, byla jinde odmítnutá jako bez komerčního potenciálu.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse