Lenka čítala si aj diskusiu pod článkom? Je to úplná klasika. Oni už majú svojho človeka, ktorému tie tisíce dajú, len sa to musí náležite obkecať aby to vyzeralo vierohodne. Podobne to dopadlo aj u nás v Ružomberku pred šiestimi rokmi, keď tu bola vyhlásená verejná súťaž na vytvorenie loga mesta do ktorej som sa tiež prihlásil. Propozície boli na dve strany v pdf, kde sa podrobne písalo čo všetko má logo vyjadrovať. Niečo na spôsob, že logo Ružomberka má vyjadrovať krásu Liptovskej prírody, kultúrne bohatstvo, významnú križovatku Liptova a bla, bla, bla... podobné kecy v kleci. Napokon to vyhral chytrák ktorý vytvoril "logo" na obrázku nižšie. Proste podčiarkol písmená "ok" čiarkou a zhrabol 1500 euro. Niet sa ale čomu diviť. Bol to "zhodou okolností" synáčik jedného, vysoko postaveneného radného zvieraťa, ktoré bolo v komisii ktorá rozhodovala o logu. Asi som slepý, ale ja v tom logu nevidím ani vyjadrenie krásnej Liptovskej prírody, ani križovatku Liptovských ciest, ani kultúrne bohatstvo. No proste nič z tých hlúpostí, ktoré boli písané na dvoch pdf stranách:

Inak pekný zárobok 1500 euro za asi tak 10 sekúnd "práce".