Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod PandaWild » 29. březen 2021 03:05

Vláda včera řešila rozbitý letní čas, poté co lidi ráno hromadně posouvali své hodinky. Systém s tak velkým náporem nepočítal a rozsypal se.
+Marsan, +zdenat5 Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod ivusakzkrabice » 29. březen 2021 20:56

A kdo se nesečte, bude....

odcitani.jpg
odcitani.jpg (47.71 KiB) Zobrazeno 4500 krát
+shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +2
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod PandaWild » 1. duben 2021 17:35

Omezení funkcí na Mapy.cz, z důvodu výskytu Covid-19 :D

- zákaz navštěvovat zahraničí i na Mapách;
- zákaz cestovat "prstem po mapě" dále než 1km od bydliště;
. zákaz prohlížet mapu po 21h (pokud ji neprohlížíte společně se svým psem);
- plánování trasy je podmíněno podpisem čestného prohlášení, že cestu neplánujete uskutečnit;
- prohlížení fotografií na Mapách je možné pouze s nasazeným FFP4 respirátorem (postačí i dva FFP2 nebo čtyři FFP1 přes sebe);
- z důvodu omezení leteckého provozu není letecká mapa dočasně dostupná.

Chcete-li pokračovat, plivněte na obrazovku k analýze vzorku a prokázání dostatečné úrovně Covid rezistence.

Stiskem tlačítka souhlasíte s anonymní analýzou vašich slin a hlenů za účelem ověření úrovně Covid rezistence.
+Bananaboy, +ivusakzkrabice, +kelley, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +5
PandaWild

Příspěvekod zdenat5 » 1. duben 2021 18:07

Dobrý apríl, ale ti naši fašounský tupci předvádějí debiloviny nonstop - a to apríl bohužel není. :mrgreen: Vládnou nám dementi. :evil:
Hodnocení: 0
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod PandaWild » 1. duben 2021 18:14

zdenat5 píše:Dobrý apríl, ale ti naši fašounský tupci předvádějí debiloviny nonstop - a to apríl bohužel není. :mrgreen: Vládnou nám dementi. :evil:
Blbý je že i když je odtud odstraní, tak zpětně už se napravovat nic nebude a oni zůstanou s nahrabanými zisky a majetky plynoucí ze zneužívání své pozice. :cry:
+zdenat5 Hodnocení: +1
PandaWild

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 17. duben 2021 11:14

Asi jste všichni zaznamenali tu Kellnerovu havárii. Vyšetřování potvrvá ještě hodně dlouho a možná nic ani nevyšetří. Na palubě byli dva fotografové, byl přesně ten správný večerní čas pro dobré světelné podmínky a před havárií vrtulník manévroval několik minut těsně nad hřebenem - podle mne si tam někdo prostě chtěl udělat pěknou fotku.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod ypres.bass » 21. duben 2021 13:28

docela mi přijde vtipné, že mám na shutterstocku (jsem tam asi 3měsíce) 60 souborů, ale 100% prodejů je jeden a ten samý soubor
www.politicon.eu | www.simonds.store
ypres.bass

Reputace: +26

Příspěvekod PandaWild » 29. duben 2021 15:38

Dostal jsem tip na DeepL jazykový překladač. https://www.deepl.com/translator

V dnešní době překládá sice Google Translator už hodně kvalitně, ale přece jen, když jsem je porovnával (např. překlad textu CZ -> EN a zase zpět do CZ), tak přece jen DeepL překládá trochu čtivěji a lidštěji.

Další výhody - DeepL se dá stáhnout do počítače na offline překlad. Umí překládat i celé soubory. Free verze je omezená na překlad 3 souborů za měsíc a edit box překladače je omezen na 5000 znaků. Ale mně to přijde pro amatérskou praxi dostatečné.

Jo a ještě umí měnit varianty textu. Google to dřív uměl také, ale dnes už v podstatě ne. Tady se dá změnit např. některé slovo za jiný význam a DeepL dopřekládá zbytek textu tak aby překlad zas dával smysl.

Mně osobně se velmi zalíbil.
PandaWild

Příspěvekod TomasK » 29. duben 2021 17:18

PandaWild píše:Dostal jsem tip na DeepL jazykový překladač. https://www.deepl.com/translator

V dnešní době překládá sice Google Translator už hodně kvalitně, ale přece jen, když jsem je porovnával (např. překlad textu CZ -> EN a zase zpět do CZ), tak přece jen DeepL překládá trochu čtivěji a lidštěji.

Další výhody - DeepL se dá stáhnout do počítače na offline překlad. Umí překládat i celé soubory. Free verze je omezená na překlad 3 souborů za měsíc a edit box překladače je omezen na 5000 znaků. Ale mně to přijde pro amatérskou praxi dostatečné.

Jo a ještě umí měnit varianty textu. Google to dřív uměl také, ale dnes už v podstatě ne. Tady se dá změnit např. některé slovo za jiný význam a DeepL dopřekládá zbytek textu tak aby překlad zas dával smysl.

Vypada to zajimave, uz si to syslim do bookmarku :-)
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod admin » 29. duben 2021 20:50

PandaWild píše:Dostal jsem tip na DeepL jazykový překladač. https://www.deepl.com/translator

Poslední dobou jsem rozjel dubánky v angličtině, bez překladače bych byl ztracen (resp. můj osobní překlad by byl dost slabý - massa bob říkat, že to dobré) google translator moc nepoužívám, přijde mi slabý, misto toho na střídačku dávám tyhle dva:
- matfyzácky Lindat - https://lindat.mff.cuni.cz/services/translation/
- deepl https://www.deepl.com/translator#cs/en/ - ten umí i soubory a taky myslím funguje jako windows aplikace

Schopnosti překladačů za poslední roky fakt neskutečně pokročily!
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse