| +Marsan, +zdenat5 | Hodnocení: +2 |
| +Bananaboy, +ivusakzkrabice, +kelley, +shalom3, +zdenat5 | Hodnocení: +5 |
| Hodnocení: 0 |
Blbý je že i když je odtud odstraní, tak zpětně už se napravovat nic nebude a oni zůstanou s nahrabanými zisky a majetky plynoucí ze zneužívání své pozice.zdenat5 píše:Dobrý apríl, ale ti naši fašounský tupci předvádějí debiloviny nonstop - a to apríl bohužel není.Vládnou nám dementi.
| +zdenat5 | Hodnocení: +1 |
PandaWild píše:Dostal jsem tip na DeepL jazykový překladač. https://www.deepl.com/translator
V dnešní době překládá sice Google Translator už hodně kvalitně, ale přece jen, když jsem je porovnával (např. překlad textu CZ -> EN a zase zpět do CZ), tak přece jen DeepL překládá trochu čtivěji a lidštěji.
Další výhody - DeepL se dá stáhnout do počítače na offline překlad. Umí překládat i celé soubory. Free verze je omezená na překlad 3 souborů za měsíc a edit box překladače je omezen na 5000 znaků. Ale mně to přijde pro amatérskou praxi dostatečné.
Jo a ještě umí měnit varianty textu. Google to dřív uměl také, ale dnes už v podstatě ne. Tady se dá změnit např. některé slovo za jiný význam a DeepL dopřekládá zbytek textu tak aby překlad zas dával smysl.
Mně osobně se velmi zalíbil.
PandaWild píše:Dostal jsem tip na DeepL jazykový překladač. https://www.deepl.com/translator
V dnešní době překládá sice Google Translator už hodně kvalitně, ale přece jen, když jsem je porovnával (např. překlad textu CZ -> EN a zase zpět do CZ), tak přece jen DeepL překládá trochu čtivěji a lidštěji.
Další výhody - DeepL se dá stáhnout do počítače na offline překlad. Umí překládat i celé soubory. Free verze je omezená na překlad 3 souborů za měsíc a edit box překladače je omezen na 5000 znaků. Ale mně to přijde pro amatérskou praxi dostatečné.
Jo a ještě umí měnit varianty textu. Google to dřív uměl také, ale dnes už v podstatě ne. Tady se dá změnit např. některé slovo za jiný význam a DeepL dopřekládá zbytek textu tak aby překlad zas dával smysl.
Mně osobně se velmi zalíbil.
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.