Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod shalom3 » 18. leden 2023 20:51

Pozor, LGTQA+! Aby se někdo necítil diskriminovaný. Ale jen tak pro prču, zkusila jsem kdysi vytvořit pár shitů na toto téma, naštěstí to vůbec nikdo nekoupil, což mi udělalo radost.
+zdenat5 Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1125

Příspěvekod ivusakzkrabice » 20. leden 2023 08:52

Už takhle jsem musela přemýšlet, která další 3 písmenka za tím L jsou a ty mi v tom ještě děláš další zmatek. Už nejsem nejmladší, to si už vůbec nezapamatuju! :roll: :lol:
+zdenat5 Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +738

Příspěvekod PandaWild » 20. leden 2023 08:56

Děti ve školce mají problém naučit se rozlišovat chlapečka a holčičku, a já se v tom také nedostal dál. Jako by nestačilo to nesmyslné rozlišování oslovení "slečno / paní / mladá paní". :?
+shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +1981

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 20. leden 2023 10:35

Co se týká oslovování, to jsme my Češi už dávno vyřešili univerzálním "Ty vole" Za mých mladých let jsme se tak oslovovali mezi klukama, dnes to běžně používají i slečny mezi sebou.
+Bananaboy, +PandaWild, +ivusakzkrabice, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +5
hypotekyfidler.cz

Reputace: +336

Příspěvekod ivusakzkrabice » 20. leden 2023 10:37

Nejjednodušší je oslovování druhých v provozu, když člověk sedí za volantem a tak trochu spěchá, to jde tak nějak samo a gender je člověku tak nějak v té chvíli fuk :) a nikomu to vlastně ani nevadí (dokud máš teda zavřený okýnko) :D
+Marian, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +3
ivusakzkrabice

Příspěvekod PandaWild » 20. leden 2023 10:43

Nebylo by správnější jít se nejdříve dotyčného za volantem slušně zeptat, jakou má orientaci, aby se vědělo jak mu pak vynadat? :P Včetně dotazu na zaměření jeho matky a průběhu porodu.
+Bananaboy, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +3
PandaWild

Reputace: +1981

Příspěvekod ivusakzkrabice » 20. leden 2023 14:05

A než se ho / jí stačím zeptat, tak mě přejede a ještě pro jistotu zacouvá..
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Příspěvekod shalom3 » 20. leden 2023 17:45

ivusakzkrabice píše:Už takhle jsem musela přemýšlet, která další 3 písmenka za tím L jsou a ty mi v tom ještě děláš další zmatek. Už nejsem nejmladší, to si už vůbec nezapamatuju! :roll: :lol:

Nekomplikujme to. Za tím LGBTQA+ jsou vlastně všechna další písmena abecedy, neboť určitě od každého písmene se dá vymyslet nejméně jeden další nesmysl týkající se orientace. Tím dojdeme k absolutní rovnosti, neboť i my jakožto H(eterosexuálové) chceme mít rovná práva.
shalom3

Reputace: +1125

Příspěvekod Teamen » 20. leden 2023 17:49

Ahoj fotobankéři,

zažádal jsem před 2 týdny o zrušení účtu na Adobe Stocku, přihlásit se již nemůžu ale pořád mi chodí notifikace o prodanžch souborech s tím, že si mám ihned vyplnit daňový formulář. Nikde jsem nenašel kontakt na podporu, kromě chatbota, který to nevyřeší. Poradili byste? Díky.
Teamen

IP: 212.79.110.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Návštěvník » 21. leden 2023 06:46

shalom3 píše:
ivusakzkrabice píše:Už takhle jsem musela přemýšlet, která další 3 písmenka za tím L jsou a ty mi v tom ještě děláš další zmatek. Už nejsem nejmladší, to si už vůbec nezapamatuju! :roll: :lol:

Nekomplikujme to. Za tím LGBTQA+ jsou vlastně všechna další písmena abecedy, neboť určitě od každého písmene se dá vymyslet nejméně jeden další nesmysl týkající se orientace. Tím dojdeme k absolutní rovnosti, neboť i my jakožto H(eterosexuálové) chceme mít rovná práva.

Ale já bych tam to "H" chtěl mít. Jakože se na mě nezapomnělo, jakože tam skutečně jsem. A když už ne na prvním místě, tak tedy na posledním.
I když to není správné, protože si myslím, že bez toho "H" by těžko vznikl ten zbytek abecedy včetně "L" a toho dalšího.
Tedy navrhuji, aby se od dnešního dne používal tvar LGBTQA+H
+Marian, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +3
Návštěvník

IP: 88.103.238.1xx

Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse