Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod styna » 23. leden 2015 13:13

Bananaboy píše:Definuj "větší portfolio". :lol:

Větší než moje :lol: Tenhle měsíc bych chtěla stihnout nahrát 20- 30 obr. a dotáhnout to na pětistovku.

Bananaboy píše: Pri portfóliu 1300 kusov je to zhruba 12 Enhanced downloads ročne, t.j. jeden predaj mesačne.

Tak to už je celkem slušný počet :o Tipovala jsem pro portfolio o tisíci obrázcích tak 3 - 5 prodejů.

To Ravennka: Třeba ty kapesníky taky seženeme :lol: Prodej byl totiž někam do severního cípu Německa
Hodnocení: 0
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Bananaboy » 23. leden 2015 13:26

styna píše:Tak to už je celkem slušný počet :o Tipovala jsem pro portfolio o tisíci obrázcích tak 3 - 5 prodejů

Ono to bude ale dosť individuálne a nedá sa jednoznačne povedať, že pri určitej veľkosti portfólia sú zaručené určité predaje. Ja som napísal, ako je to u mňa. Enhanced predaje sú určené hlavne pre tlač napríklad na pohľadnice, hrnčeky... a podobne, takže záleží na zložení portfólia. Kto tvorí krásne, komerčné "gýčové" kresbičky tak bude mať tých enhanced downloads viacej a naopak, kto tvorí webové tlačítka a ikonky, tak nebude mať možno ani jeden enhanced ročne aj keby mal akékoľvek veľké portfólio. Ja mám v portfóliu takú "všehochuť", tak preto mi to dáva približne tých 12 ED ročne.
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod styna » 23. leden 2015 13:39

Bananaboy píše:
styna píše:Tak to už je celkem slušný počet :o Tipovala jsem pro portfolio o tisíci obrázcích tak 3 - 5 prodejů

Ono to bude ale dosť individuálne a nedá sa jednoznačne povedať, že pri určitej veľkosti portfólia sú zaručené určité predaje. Ja som napísal, ako je to u mňa. Enhanced predaje sú určené hlavne pre tlač napríklad na pohľadnice, hrnčeky... a podobne, takže záleží na zložení portfólia. Kto tvorí krásne, komerčné "gýčové" kresbičky tak bude mať tých enhanced downloads viacej a naopak, kto tvorí webové tlačítka a ikonky, tak nebude mať možno ani jeden enhanced ročne aj keby mal akékoľvek veľké portfólio. Ja mám v portfóliu takú "všehochuť", tak preto mi to dáva približne tých 12 ED ročne.

Jj, je mi jasné, že to nemá každý stejně. Proto jsem tipovala těch 3 - 5. Kolik je za ty enhanced prodeje? Všechny jsou za 28 nebo je to různé?
styna

Příspěvekod Bananaboy » 23. leden 2015 13:42

styna píše:Jj, je mi jasné, že to nemá každý stejně. Proto jsem tipovala těch 3 - 5. Kolik je za ty enhanced prodeje? Všechny jsou za 28 nebo je to různé?

Ja mám všetky za 28 USD, ale všetky sú vektory. Netuším ako je to u iných médií.
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Pedro » 23. leden 2015 13:50

Styna: Gratulace!
Mám to podobné s EL jako Bananaboy při trochu větším portfoliu. Je to jak píše záleží na zaměření portfolia. Já mám třeba podstatně více za SOD prodeje. EL jsou vždy za 28$ a SOD prodeje jsou různě měl jsem od 0,98$ až po 155.75$.
Pedro

Reputace: +78

Příspěvekod Knutt » 23. leden 2015 17:46

Je to asi velmi individuální podle portfolia -já měl loni 6 enhanced downloads při portfoliu 350 fotek.
Knutt

IP: 81.200.57.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod styna » 23. leden 2015 19:21

Ahojte,
tak jsem si částečně pořešila paypal a změnila způsob platby ze šeku na zmíněný paypal. Bude to první platba, tak snad doufám proběhne vše OK. Na první platbu jsem čekala devět měsíců. Kazím statistiku :D V průměru podle průzkumu to jde stihnout za šest měsíců.

Jen tak mezi řečí bych se pro klid duše chtěla ujistit, že paypal můžu používat a posílat si na něj peníze i když není ověřený (s nízkými limity pro výběr atd)?
styna

Příspěvekod PandaWild » 23. leden 2015 22:19

PandaWild píše:...Tak to asi bude trhák když ho někdo vytvoří, to přece musí být hodně žádané. ...
Má interpretace "perel sviním". :D Sice ShutterStock nepochopil umělecký záměr, že prasátko musí být ošklivé a kostrbaté, kvůli kontrastu, tak měl řeči o šumu a tak, ale já jim to tam časem stejně vnutím, s nějakou drobnou úpravou. :)
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod Pedro » 23. leden 2015 22:26

Perfektní! :D
Pedro

Reputace: +78

Příspěvekod Lenka » 23. leden 2015 22:38

CUTE!!! 8-)