Bananaboy píše:Definuj "větší portfolio".![]()
Větší než moje
Bananaboy píše: Pri portfóliu 1300 kusov je to zhruba 12 Enhanced downloads ročne, t.j. jeden predaj mesačne.
Tak to už je celkem slušný počet
To Ravennka: Třeba ty kapesníky taky seženeme
Bananaboy píše:Definuj "větší portfolio".![]()
Bananaboy píše: Pri portfóliu 1300 kusov je to zhruba 12 Enhanced downloads ročne, t.j. jeden predaj mesačne.
| Hodnocení: 0 |
styna píše:Tak to už je celkem slušný početTipovala jsem pro portfolio o tisíci obrázcích tak 3 - 5 prodejů
Bananaboy píše:styna píše:Tak to už je celkem slušný početTipovala jsem pro portfolio o tisíci obrázcích tak 3 - 5 prodejů
Ono to bude ale dosť individuálne a nedá sa jednoznačne povedať, že pri určitej veľkosti portfólia sú zaručené určité predaje. Ja som napísal, ako je to u mňa. Enhanced predaje sú určené hlavne pre tlač napríklad na pohľadnice, hrnčeky... a podobne, takže záleží na zložení portfólia. Kto tvorí krásne, komerčné "gýčové" kresbičky tak bude mať tých enhanced downloads viacej a naopak, kto tvorí webové tlačítka a ikonky, tak nebude mať možno ani jeden enhanced ročne aj keby mal akékoľvek veľké portfólio. Ja mám v portfóliu takú "všehochuť", tak preto mi to dáva približne tých 12 ED ročne.
styna píše:Jj, je mi jasné, že to nemá každý stejně. Proto jsem tipovala těch 3 - 5. Kolik je za ty enhanced prodeje? Všechny jsou za 28 nebo je to různé?
Má interpretace "perel sviním".PandaWild píše:...Tak to asi bude trhák když ho někdo vytvoří, to přece musí být hodně žádané. ...
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.