Nájdite si svoje fotky na Webe

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Nájdite si svoje fotky na Webe

Příspěvekod vikinek » 31. prosinec 2015 12:49

sedmicka7a píše:
vikinek píše:
sedmicka7a píše:tak licenci vidíš v earnings summary a na mapě kam se to prodalo, takže když ten web bude v čínštine a ta fotka se tam neprodala, tak co z toho vyplývá?

Hele v earnings summary nic než počet prodaných obrázku a kolik dolaru sem vydělal jinak tam nemam nic všechno prázdné kolonky ...

A co je tohle?
licence.JPG

když v jinejch kolonkách nic nevidíš, tak se ti zatim všechno prodalo za subscription (předplatné). To zvýrazněný je rozšířená licence :)

Chápu, že to nevíš, když seš třeba na SS 3 týdny, ale když nás to tu píše víc, že vidíš licenci, atp. tak bych tomu být tebou věřila a nepsala svoje domněnky.

Sedmička já vím že tam je ta kolonka já jsem psal že tam nic v ní nemám a to není domněnka ale holí fakt a mě je úplně putna jestli mě tam píše licenci nebo ne protože mě to naprosto nezajímá. Mě zajímá jen ta první kolonka to je počet prodaných obrazku
Hodnocení: 0
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod vikinek » 31. prosinec 2015 12:57

Ravennka píše:Pokud to přeprodává, tak MUSÍ mít rozšířenou licenci (u každé Fb se dá dohledat, že se to prodalo za rozšířenou licenci + cena tomu značně napovídá, že). A vždycky se dotyčnému dá napsat, že jsi autorem a že bys rád se ujistil, že zakoupil rozšířenou licenci... ;)
On se buď bude bavit, a nebo ne... pokud ne, tak se dá vždycky napsat těm, kteří vlastní ten server a vyjasňovat si to s nimi ;) a v případě potřeby do toho zapojit třeba SS, nebo nějakou jinou z velkých fotobank...

Já vím že se v tom můžeš štourat jak chceš jen výsledek pro tebe je 0 max stáhnutí toho obrázku a otázka je jestli to stojí za tu dřinu okolo . A mimochodem sem tu ještě nečetl že by to někdo udělal a dotáhl do zdárného konce. :D :D :D :D :D
vikinek

Příspěvekod Lenka » 31. prosinec 2015 13:33

vikinek píše: Mě zajímá jen ta první kolonka to je počet prodaných obrazku

Tak to seš skromnej, mě teda zajímá jen ta poslední, a to je počet dolárků. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod vikinek » 31. prosinec 2015 14:16

Lenka píše:
vikinek píše: Mě zajímá jen ta první kolonka to je počet prodaných obrazku

Tak to seš skromnej, mě teda zajímá jen ta poslední, a to je počet dolárků. :lol:

Však to s tím souvisí počet prodaných = dolary. :lol: :lol: :lol:
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 31. prosinec 2015 14:55

vikinek píše: A mimochodem sem tu ještě nečetl že by to někdo udělal a dotáhl do zdárného konce. :D :D :D :D :D

Seznam se s mou osobou, nazdar :P

S Tvoji logikou bychom mohli rozpustit policii a justici ;)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod artus » 31. prosinec 2015 14:58

vikinek: počet predaných obrázkov vôbec nič neznamená a ak sa aj tu na fóre píše, že "mám 50 stiahnutí denne", tak mne stačí kľudne len 5 v enhanced...ak taký download budeš mať, pochopíš a možno sa nebudeš naháňať za počtom stiahnutí ;)
artus

Reputace: +13

Příspěvekod vikinek » 31. prosinec 2015 15:59

Ravennka píše:
vikinek píše: A mimochodem sem tu ještě nečetl že by to někdo udělal a dotáhl do zdárného konce. :D :D :D :D :D

Seznam se s mou osobou, nazdar :P

S Tvoji logikou bychom mohli rozpustit policii a justici ;)

Ravennka má logika je v naprostém pořádku si myslím. Handrkovat se obrázek který má cenu 25 centu a hrát si na velké duchovní vlastnictví jako bych namaloval Mona Lisu a při 60ti letých zkušeností fungování naší justice a policie se mě s tím opravdu nechce zabývat. Nehledě nato že při mém počtu přes 10 000 obrázku na 20ti bankách to ani není možné.
vikinek

Příspěvekod vikinek » 31. prosinec 2015 16:35

artus píše:vikinek: počet predaných obrázkov vôbec nič neznamená a ak sa aj tu na fóre píše, že "mám 50 stiahnutí denne", tak mne stačí kľudne len 5 v enhanced...ak taký download budeš mať, pochopíš a možno sa nebudeš naháňať za počtom stiahnutí ;)

Hele každý děla co umí já osobně jsem v důchodu a bavím se tím a je jasné že každý dolárek potěší za tu námahu. Vím o čem píšeš že když ti tam přistane licence tak zato máš jiné peníze jen zapomínáš na jednu věc a to že jde o to co tam prodáváš Já třeba konkrétně na SS prodávám odpad a můžu ti říct že celkem úspěšně a hodně lidí co tu je by bylo rádo za ty prodeje co tam mám ale samozřejmě žádné licence se nedočkám s tím co tam prodávám protože tam není na co udělit tu licenci. Navíc sem na bankách krátce ale za ten krátký čas si nevedu špatně přes 10 000 nahraných obrázku všeho druhu sem už snad na všech bankách co jsou dokonce i placených kde si zaplatíš za propagaci své tvorby jako třeba je Amerika mám své www stránky v Americe které se prezentují v 5 státech a tak se pomalu a jistě rozšiřuji a jsem s tím naprosto spokojený.
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 31. prosinec 2015 17:49

Vikinek: on nema cenu 25 centu, neni to o hlidani kazdeho obrazku... nicmene to je jedno. Me spis irituje ten pristup - nechte se odrbat, je to v poradku. Budte radi za to, co mate. To je jako kdyby mi v krame kradli a bylo by mi receno, at jsem rada, ze obcas za to nekdo i zaplati. Nebudem to dal resit, ono je to furt dokola. Tvuj nazor znam - vsechno je jedno, muj nazor je taky jasny - nechci se nechat odrbat a zalezi mi na tom, kolik mam prijem ;-) (viz debata, ze je jedno jak je na tom CZK oproti USD).
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod vikinek » 31. prosinec 2015 18:06

Ravennka píše:Vikinek: on nema cenu 25 centu, neni to o hlidani kazdeho obrazku... nicmene to je jedno. Me spis irituje ten pristup - nechte se odrbat, je to v poradku. Budte radi za to, co mate. To je jako kdyby mi v krame kradli a bylo by mi receno, at jsem rada, ze obcas za to nekdo i zaplati. Nebudem to dal resit, ono je to furt dokola. Tvuj nazor znam - vsechno je jedno, muj nazor je taky jasny - nechci se nechat odrbat a zalezi mi na tom, kolik mam prijem ;-) (viz debata, ze je jedno jak je na tom CZK oproti USD).

Ravennko kašli nato nic se neděje jen sme si řekli každý svůj názor já sem tím chtěl jen říct že jeto jako věčný boj s plevelem na zahradě jeden zlikviduješ a za zadkem ti vyrostou další dva. Tak jak to slavíš ten nový rok já se tu cpu chlebíčkama popíjím kafíčko a krmím novou banku kde se to nahrává po 5 obrazcích takže celkem opruz ještě že nato mám makro a jede to samo jen koukám jak to tam přibývá. :lol: :lol: :lol:
vikinek

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse