Reálný výdělek bez shutterstocku

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Reálný výdělek bez shutterstocku

Příspěvekod ToM » 4. leden 2017 18:56

Také by mě zajímalo za co to bylo.

Ve vedlejším vlákně probíráme použití cizích modelů, tak aby nás tu za chvíli nebylo víc.
+PandaWild Hodnocení: +1
ToM

IP: 93.91.49.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 4. leden 2017 19:38

Určitě to možné je :) jinak bych to nenavrhovala. Pokud se nepletu, tak odsud jsou 2 lidi na SS pod hlavičkou firmy (kdo se k tomu přinal :mrgreen:), jména, bohužel, nevím.
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod GreatWhite » 5. leden 2017 01:59

teda taky by mě zajímalo za co ten banán
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod duben » 5. leden 2017 08:44

Podle příspěvků tady na fóru to tipuju na spamovací popisky
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Bananaboy » 5. leden 2017 08:45

Aj Bananaboya zaujíma začo si dostal banán, ak to nie je tajné. Nikdy nie je na škodu vedieť načo si máme dávať pozor.
Obrázek
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Hamin » 5. leden 2017 09:06

ivusakzkrabice píše:Když to vezmu odjinud, tak jsem ve foru SS nedávno zachytila radost tohoto člověka:

https://www.shutterstock.com/g/Alexander+Image

Měl radost, že po pěti letech na SS dosáhl hranice vydělaných 10K, tak koukni a přepočítej si to :D

Mám dojem, že v pravidlech je zakázané nahrávat identické fotky v sériích, kde je třeba jen změna kontrastu, barev atd... Kvůli takovýmhle jsou všude desítky milionů fotek, přes které si zákazník tu vaší pravou fotku najde čím dál tím víc obtížněji :evil: .Nechápu, jak mu toto můžou všechno schválit...
Nikon D7100, Sigma 17-55 f2.8 OS HSM, Sigma APO EX DG 70-200 f2.8 MACRO II, AF-S Nikkor 35mm f1.8, Nikkor AF D Micro 60mm f2.8, Flash SB-700, Softbox 60x60 for SB flash
Hamin

Reputace: +82

Příspěvekod PandaWild » 5. leden 2017 09:23

Jedna věc je pravidla a druhá věc je realita. Často je vidět jak fotobanky svá pravidla nedodržují, protože zřejmě časem změnili názory. SS v přísnosti už hodně polevil, zjevně teď honí co největší databázi. To dělal nedávno i iStock než si řekl že už má dost nahrabané, aby mohl contributorům pořádně zatopit.
+shalom3 Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod houbacze » 5. leden 2017 10:02

Áno, část portfolia jsem měl s opakujicimi slovy v názvu. I když jsem to začal tak popisivat ještě před tím než to daly do pravidel a ještě k tomu to byli fráze nic tak prasackyho jako sun.sun.sun..... a přes to si vybraly jako příklad mně kdo dostal "padaka" a většina těch horších dostala šanci to přepsat
houbacze

Reputace: +4

Příspěvekod shalom3 » 5. leden 2017 11:44

Osobně si myslím, že mohli přistoupit k dočasnému pozastavení portfolií s tím, že např. do půl roku to musí každý opravit. Není vyloučeno, že i při spamování se vyskytl slušný obrázek, který jim může dál generovat peníze. Je trochu nefér,když roky dělají, že to nevidí a pak přistoupí rovnou k dead line. Připomíná mi to daňovou situaci u nás - aby se neřeklo, prudí se čičmundové, kterým tu a tam může ulítnout nějaká stovka, ale ti velcí, kterým lítají statisíce, se nechávají na pokoji. Možná se nakonec budeme muset bát, abychom někde v titulku nepřehledli nechtěné dvojí použití jednoho slovíčka.
Panda: S tím Istockem máš naprostou pravdu. Naposledy mi z dávky 10 obrázků schválili 2 braky a to, co stálo za něco, tak vyhodili. No, a vzhledem, že s tím jimi schváleným brakem vydělávám kulový, tak se na to vykašlu.
+PandaWild, +Ravennka Hodnocení: +2
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod houbacze » 6. leden 2017 21:11

Tak Pando na těch videích asi něco bude nahrál jsem první a na fotolii se mně hned prodalo za 20 kreditů :D jestli to není začátečnický štěstí, tak se divim že jsem to nedělal od začátku :D
+Marsan, +PandaWild Hodnocení: +2
houbacze

Reputace: +4

Předchozí

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse