Slávim

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Slávim

Příspěvekod Bananaboy » 16. leden 2019 17:53

Host píše:V souvislosti s předešlým textem doporučuji periodicky měnit domovskou zemi uvedenou v galerii.
Když se zákazníci s vlasteneckým cítěním v jedné zemi nasytí, tak se "přestěhujete" jinam. Momentálně je ze mne Brazilec... :mrgreen:
Změna vždy malinko oživí prodeje.
Měníte jen zobrazovanou zemi v galerii, ne údaje v profilu. To by bylo na ban, nebo vyšší daně.
V galerii můžete zobrazovat třeba zemi ve které se dočasně vyskytujete třeba na služebce... ;)

Nejako nerozumiem o čom píšeš? Ktorú fotobanku máš na mysli? V akej galérii si môžem zmeniť domovskú zem?
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Host » 16. leden 2019 17:54

Třeba šutr... ;) Jde o to, co se zobrazuje u portfolia...
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 16. leden 2019 18:02

Aha... už vidím. Čiže zmeniť krajinu v Public Information? Tak dobre, vyskúšam a uvidím čo to povie. ;)
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Host » 16. leden 2019 18:34

Na Getty a Fotolii je dobré situovat vznik jednotlivých obrázků do oblastí kam tématicky patří.
Lední medvěd do Norska, apod., slon do Indie, Jižní Afriky... Neutrální témata do větších zemí. Do České republiky jen památky, pivo a Havel... :mrgreen:
+Ravennka Hodnocení: +1
Host

Příspěvekod Marsan » 16. leden 2019 20:36

shalom3 píše:Asi taky budu mít co oslavovat, jestli se nestane zázrak - leden bude zřejmě nejhorší od začátku fotobankování. :lol:

připojuji se... loňský rok byl pro mě první kdy jsem šel z ročním výdělkem dolů a tento leden je zatím nejhorší co kdy byl :lol: :shock: :lol: :shock: ...
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod PandaWild » 16. leden 2019 21:14

Bananaboy píše:Aha... už vidím. Čiže zmeniť krajinu v Public Information? Tak dobre, vyskúšam a uvidím čo to povie. ;)
Takže před Vánocemi budeš bydlet se Santou na Severním pólu, to bude zajímavé. :-)
+Ravennka Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Host » 16. leden 2019 21:35

Nejlepší země k "pobytu" je Izrael... ;) Hned potom Indie a Čína. V Brazilii se mi také zatím líbí... :)
Host

Příspěvekod belinka » 16. leden 2019 22:24

Host píše:Nejlepší země k "pobytu" je Izrael... ;) Hned potom Indie a Čína. V Brazilii se mi také zatím líbí... :)

Dávala som seriu s francúzskym buldogom tak som sa virtuálne presťahovala do Francúzska a som zvedavá či to bude mať úspech ;-)
belinka

Reputace: +17

Příspěvekod Host » 16. leden 2019 22:50

belinka píše:
Host píše:Nejlepší země k "pobytu" je Izrael... ;) Hned potom Indie a Čína. V Brazilii se mi také zatím líbí... :)

Dávala som seriu s francúzskym buldogom tak som sa virtuálne presťahovala do Francúzska a som zvedavá či to bude mať úspech ;-)

To je velmi chybný předpoklad. Francouzský buldok bude mít úspěch v Číně, ne ve Francii. Do Francie se stěhujte až budete fotit žáby, (mu)slimáky, hlemýždě a jinou žoužel. Buldočka pro Čínu klíčujte slovy food, snack, dinner, meat, taste, atp. Bóbika tam nepište, tomu by nerozumněli... :mrgreen:
+Marsan, +shalom3 Hodnocení: +2
Host

Příspěvekod belinka » 16. leden 2019 23:25

Na fotke je 6 týždňové šteňa francuzáka ktoré žerie granule až sa mu gule robia za ušami to nie je téme na Bobíka :-D
belinka

Reputace: +17

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse