Slávim

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Slávim

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. únor 2021 13:18

Marsan píše:
Painter píše:Na Adobe prodej animace za 49€ oproti zatím dvou tento měsíc prodejům na Šitru za 0,5 a 0,26$ je to docela rozdíl.

jj AD jede prodej fotky za 30€ :lol: kam se hrabe Ss

Celkem závidím, protože Adobe stock mi poslední dva týdny nejede a s ohledem na týdenní umístění vidím, že opravdu padám dolů asi jen já oproti ostatním :( Do výplaty už to do konce měsíce snad dojedu, protože první únorový týden byl ještě v pohodě.

Děsí mě, že je všechny tenhle měsíc všechny možná dožene 123RF, která mi od včera najednou jede dolarové prodeje fotek.
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Marian » 20. únor 2021 16:08

Shutter Level 3! Otvaram...ehm sirup a pripijam sirupovou vodou! :D
Marian

Reputace: +28

Příspěvekod Painter » 21. únor 2021 08:44

Marian píše:Shutter Level 3! Otvaram...ehm sirup a pripijam sirupovou vodou! :D

gratulace, také po něm koukám chybí mi 14 prodejů.
Painter

IP: 178.255.168.xx

Reputace: 0

Příspěvekod ypres.bass » 21. únor 2021 12:24

první prodej na Shutteru
jsem tam měsíc a mám 50 souborů
první prodej 0,39$ byla ručně kreslená ilustrace prodaná do Fulhamu/UK
www.politicon.eu | www.simonds.store
ypres.bass

Reputace: +26

Příspěvekod castyhost » 21. únor 2021 12:42

ve Fulhamu maji sice osklivy holky, ale od ted krasnou, rucne kreslenou ilustraci !!

Gratuluju ;-)
+Marian Hodnocení: +1
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 22. únor 2021 09:11

Slávim, že som konečne prekonal magickú hranicu 1 milión pozretí mojich videí na Youtube! Veď nech sa aspoň niekde darí, keď už tie fotobanky idú tak rýchlo a úspešne do prd... kytek. :lol:

vidIQ-achievement-cerfiticate-1000000-small.jpg
vidIQ-achievement-cerfiticate-1000000-small.jpg (168.03 KiB) Zobrazeno 3202 krát
+Baldion, +Neznamy, +duben, +ivusakzkrabice, +kelley Hodnocení: +5
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod duben » 22. únor 2021 10:30

Bananaboy píše:Slávim, že som konečne prekonal magickú hranicu 1 milión pozretí mojich videí na Youtube! Veď nech sa aspoň niekde darí, keď už tie fotobanky idú tak rýchlo a úspešne do prd... kytek. :lol:

vidIQ-achievement-cerfiticate-1000000-small.jpg

Tak to gratuluju, my máme na cvičení zatím jen něco přes 71 tisíc shlédnutí.
+Bananaboy Hodnocení: +1
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Bananaboy » 22. únor 2021 13:50

duben píše:Tak to gratuluju, my máme na cvičení zatím jen něco přes 71 tisíc shlédnutí.

Ďakujem.
Kanál a videá tvojej paní občas navštevujem. Dokonca vážne uvažujem, že podľa nich začnem cvičiť. Teraz po zime by sa zišlo zhodiť pár kíl z brušných partií. :lol:

Videá sú v profesionálnej kvalite, SEO máš tiež zmáknuté, kanál prehľadne zoradený do sekcií a videá zoradené do zoznamov, takže stačí v snažení zotrvať a úspech sa určite dostaví. Treba počítať s tým, že československá youtube scéna je menšia, takže to ide pomalšie.
A niekedy veľmi pomôže mať len šťastie na úspešné video. U mňa 890 000 zhliadnutí má na svedomí len jedno video o koronavíruse. Ostatné videá sa len tak flákajú so zvyšnými 110 000 zhliadnutiami.
+duben Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod duben » 23. únor 2021 09:43

Bananaboy píše:Ďakujem.
Kanál a videá tvojej paní občas navštevujem. Dokonca vážne uvažujem, že podľa nich začnem cvičiť. Teraz po zime by sa zišlo zhodiť pár kíl z brušných partií. :lol:

Videá sú v profesionálnej kvalite, SEO máš tiež zmáknuté, kanál prehľadne zoradený do sekcií a videá zoradené do zoznamov, takže stačí v snažení zotrvať a úspech sa určite dostaví. Treba počítať s tým, že československá youtube scéna je menšia, takže to ide pomalšie.
A niekedy veľmi pomôže mať len šťastie na úspešné video. U mňa 890 000 zhliadnutí má na svedomí len jedno video o koronavíruse. Ostatné videá sa len tak flákajú so zvyšnými 110 000 zhliadnutiami.

Díky, jne začni cvičit, můžeš se přidat postupně k mojí výzvě 5 minut denně 24 dní http://duben.org/ze-zivota/ze-zivota/mo ... psi-naladu a pak pokračovat podle http://duben.org/ze-zivota/ze-zivota/co ... je-za-nami a lidmi co takhle se mnou denně cvičí, už někteří docela zhubli a jedna má díky tomu prý i lepší průběh covidu.

Jojo s tím úspěšným videem to znám, nejvíc shlédnutí mám na jiném svém kanálu s pletením vánočky :), možná jsme tu vánočku měli uplést v rámci cvičební hodiny :D :D :D
+Bananaboy Hodnocení: +1
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod ivusakzkrabice » 24. únor 2021 21:20

Tak nevím jestli je to dostatečný důvod k oslavě, ale tenhle měsíc včera překonal výdělkem minulý nejzoufalejší měsíc za poslední roky na šutru.
Prodejů je dost a v levelu 3 už jich je asi nejvíc za 0,14 USD, ale o moc menší zoufalství to není..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse