Slávim

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Slávim

Příspěvekod shalom3 » 15. listopad 2022 21:02

No dyk mě se normálně většina videí prodává za 0.25 :lol: - a to bez ohledu na level.
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod zdenat5 » 18. listopad 2022 11:25

Teda tohle na oslavu zrovna není, je to už nějakou dobu taková kuriozita. Mám ohromného ctitele z Los Angeles - nakupuje moje vektory - docela dost - a vzápětí, nebo za pár dní je z toho storno. Proč to asi dělá :?: . Jestli se mu to nelíbí tak proč stahuje další :geek: No ani těch blbejch 10 centů mi nenechá. Fotobanky by toto neměly podporovat - možná tak legalizují krádež cizí práce. Nejdříve to bylo občas na 123RF, přidala se Dreamstine - nejčastěji před výplatou, a na Schutterstocku mi řádí Los Angeles :lol: :evil:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod anonym » 18. listopad 2022 11:58

Tak v tom nie si sama..to isté sa deje aj mne a tou dlhú dobu...tiež iba z LA..niekedy stiahne aj desať obrázkov, a to nielen vektorov, a na druhý deň sú všetky v Adjustment..mám v tom už cca 30 dolárov..a neviem si stým rady...SS na moju výzvu nereaguje...už ma to nebaví a na SS som úplne prestal nahraváť :evil:
anonym

IP: 90.64.10.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod Návštěvník » 18. listopad 2022 16:19

zdenat5 píše:Teda tohle na oslavu zrovna není, je to už nějakou dobu taková kuriozita. Mám ohromného ctitele z Los Angeles - nakupuje moje vektory - docela dost - a vzápětí, nebo za pár dní je z toho storno. Proč to asi dělá :?: . Jestli se mu to nelíbí tak proč stahuje další :geek: No ani těch blbejch 10 centů mi nenechá. Fotobanky by toto neměly podporovat - možná tak legalizují krádež cizí práce. Nejdříve to bylo občas na 123RF, přidala se Dreamstine - nejčastěji před výplatou, a na Schutterstocku mi řádí Los Angeles :lol: :evil:

Tak jsme 3. Taky pouze Los Angeles, 1 den něco koupí za 10 centů na Schutterstocku a 2 den storno :evil: .
Návštěvník

IP: 83.208.50.xx

Příspěvekod shalom3 » 18. listopad 2022 16:28

Já tyhle nákupy mám z Tappahannock, USA, ale nestornovávají se. Zato se stahují stále stejná videa vždy za 0.25 USD, asi 2-3 - taky kapku divné.
shalom3

Příspěvekod ivusakzkrabice » 25. listopad 2022 22:38

Vida jeden zajímavý prodej v listopadu. 16,50 USD na šutru zrovna na black friday, jinak celkem mrtvo napříč fotobankama, u mě vlastně stejně jako každý rok touto dobou..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Ubu Mbekele » 26. listopad 2022 09:10

shalom3 píše:Já tyhle nákupy mám z Tappahannock, USA, ale nestornovávají se. Zato se stahují stále stejná videa vždy za 0.25 USD, asi 2-3 - taky kapku divné.

Tappahannock je opravdu nějaké zvláštní místo. V tomhle roce z něho mám bezkonkurenčně největší množství nákupů v USA. Také tam mám mnoho opakovaných prodejů i v lepších licencích. Storno jen vyjímečně a odjinud.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod shalom3 » 29. listopad 2022 01:41

Tappahannock zase nakoupil, pozvedl mě o level výše. Leč, videa se prodávají převážně za 0,25, tak, jako když jsem byla v level 1.
shalom3

Příspěvekod Ubu Mbekele » 30. listopad 2022 19:40

Tohle by mne zajímalo. Může být záhadný Tappahannock nějakým bodem přes který jdou prodeje z více míst? Prodám do toho místa denně i několik desítek souborů a některé třeba pětkrát ve stejné licenci. Je tady někdo, kdo pro to má nějaké vysvětlení? Nebo si mám začít vymýšlet konspirační teorii o dorovnávání výdělku na nějakou úroveň danou mojí aktivitou a "služebním stářím"... ???
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod shalom3 » 1. prosinec 2022 01:19

Řekla bych, že Tvoje konspirační teorie nemusí být daleko od pravdy, tenhle pocit mám už druhým rokem. Kdyby se tam stahovala kvanta různých videí v různých licencích, dobře - třeba je tam nějaké megastudio a potřebuje to pro zakázky. Kdyby se stahovalo opakovaně supervideo napříč kontinenty, taky dobré, prostě téma, které letí a globální zájem. Navíc myslím, že mám daleko lepší videa, než ta, která se tam dokolečka stahují (jsou to animace, které jsem patlala kdysi dávno jako první pokusy ještě v PowerPointu). Takže pro daný jev si nedokážu vymyslet jiné vysvětlení, než právě tu konspiraci.
shalom3

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse