Slávim

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Slávim

Příspěvekod Bananaboy » 3. listopad 2016 20:22

Kolego ty si bol niekde dlhodobo odcestovaný, keď nevieš čo sa momentálne na Shutterstocku odoháva? Pravdaže sa nesťahujú nové veci, pretože prvé miesta vo vyhľadávaní vždy obsadia spammeri s tými ich zaspamovanými wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, wall, alebo holiday, holiday, holiday, holiday, holiday, holiday, holiday, holiday, holiday, holiday, holiday, holiday, holiday, holiday, holiday, holiday, holiday, holiday, holiday, holiday, prípadne sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, sun, popismi. :(
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod prudek » 3. listopad 2016 22:29

Jo, já tak trochu cestuju, tak třeba několik měsíců a pak cpu fotky na fotobanky, tak několik měsíců.
Spíš se divím, že po tom nejdou. Já tam jednou dal omylem jedno slovo 3x za sebou. Ten kdo to schvaloval to pustil, ale potom jsem musel na popud SS tento název opravit. A to jsem měl jedno slovo 3x za sebou v celkem dlouhým popisu. Tak mě nejde do hlavy, že to těm magorům prochází.
prudek

IP: 37.44.22.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 4. listopad 2016 07:42

Mě se teďka prodala jedna úplně nová věc. Ale jen jednou. Tak nevím, jestli z toho bude bestseller. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Anika » 4. listopad 2016 09:24

prudek píše:Jo, já tak trochu cestuju, tak třeba několik měsíců a pak cpu fotky na fotobanky, tak několik měsíců.
Spíš se divím, že po tom nejdou. Já tam jednou dal omylem jedno slovo 3x za sebou. Ten kdo to schvaloval to pustil, ale potom jsem musel na popud SS tento název opravit. A to jsem měl jedno slovo 3x za sebou v celkem dlouhým popisu. Tak mě nejde do hlavy, že to těm magorům prochází.

Ten popud ze strany SS byl asi ten hromadný vyhrožovací dopis, který dostali úplně všichni, ne? Z toho si nic nedělej, to byl jenom takový srandovní pokus, aby se neřeklo, že to neřeší. Protože to fakt neřeší. :mrgreen:
Teď se podepisuje petice, odkaz je tu někde v diskuzi.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Host » 4. listopad 2016 09:39

http://www.microstockgroup.com/shutters ... -spammers/ tady je odkaz i diskuze s reakcemi zahraničních kolegů
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Pitju » 7. listopad 2016 18:46

Rovná 1000-ka download-ov na Vectorstocku za 2 roky aj 5 mesiacov.
+Costertoast, +Lenka, +Ravennka Hodnocení: +3
Pitju

Reputace: +17

Příspěvekod Lenka » 11. listopad 2016 08:53

Nevim teda, jestli je úplně co slavit, ale Istock se usnes, že moje vektory jsou pro něj dost dobrý. Ještě aby je stihnul nějak rozumně do vánoc schválit. A pak teda uvidim, jestli se tam fakt dá něco rozumně prodat, a nebo všichni kecáte. :lol:
+Sagi Hodnocení: +1
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 11. listopad 2016 10:16

Leni, s cim jsi prosla? Ja uz to prakticky vzdala, kdyz nic neni dobry tema..
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 11. listopad 2016 13:44

Lenka píše:Nevim teda, jestli je úplně co slavit, ale Istock se usnes, že moje vektory jsou pro něj dost dobrý. Ještě aby je stihnul nějak rozumně do vánoc schválit. A pak teda uvidim, jestli se tam fakt dá něco rozumně prodat, a nebo všichni kecáte. :lol:

Nekecáme. IStock šlape stále hodne dobre a vďaka nemu už čoskoro budeš prepisovať podpis tu na fóre na: "Můj cíl pro rok 2017 - dvě výplaty každý měsíc (a někdy i tři)." 8-)
+Lenka Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1079

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse