Vlákno stížností a nářků

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Vlákno stížností a nářků

Příspěvekod ivusakzkrabice » 2. září 2022 18:26

Současně to zatím nemá ještě potřebné rozlišení, i když prý už v tom se taky zlepšují, nedávno to tuším bylo max 1600 a nějaké drobné a existuje software, který umí fakt dokonale zvětšovat.

Jojo, licence je to první, co mě napadá, když to pár lidí v mé sociální bublině chrlí na facebookovou zeď. Naposledy někdo chrlil Emmu Watson v rolích, které vlastně nikdy nehrála. Už jen samotné použití něčí tváře bez model release je nyní problém a co pak s AI?

A jak píše Panda nebýt nás, tak se AI může jít bodnout, bez nás by se neměla z čeho učit. Bohužel realita je taková, že pokud chceme zůstat ve hře, tak bude třeba ji neignorovat a "učit" se od ní. Když si pojedem svoje a budeme jí pohrdat, tak sice ještě nějaké šprdlíky vyděláme, ale ta křivka půjde zvolna či rychleji směrem k nulové ose. Už nějaký ten pátek přemýšlím jak nezůstat mimo hru, ale nápad žádný.
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +751

Příspěvekod shalom3 » 2. září 2022 23:23

...a jednou bude všechno tak dokonalé, že lidí už ani nebude potřeba. A to je pohádky konec.... ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 3. září 2022 05:27

shalom3 píše:...a jednou bude všechno tak dokonalé, že lidí už ani nebude potřeba. A to je pohádky konec.... ;)

a konec světa a konec zěmě....

Kdysi byl v časopisu Ona dnes rozhovor s paní, která se zabývala umělou inteligencí (mě moc inteligentní na základě odpovědí v rozhovoru nepřišla - pozn.red.). Pohled její a jejího pracovního týmu (předpokládám, že všichni placeni z našich daní) byl tak neskutečně sluníčkovej, jak lidi nebudou muset pracovat, budou se moct věnovat svým koníčkům, odpočinku, rodině.. uf. Mám jinou myšlenku, člověk (tedy určitě minimálně 80 % populace ať některým sluníčkovým nekřivdím) potřebuje činnost za prachy, potřebuje motivaci živit rodinu, nezasírat mysl nesmyslama, jinak tu máme na to tata deprese, závist a nakonec války a viz výše, konec světa na to tata. 8-)

Takže konec stížností a nářků, všichni makat, pokud brečíš a nemůžeš, tak přijej :)
+zdenat5 Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Příspěvekod Painter » 3. září 2022 08:29

ivusakzkrabice píše:Současně to zatím nemá ještě potřebné rozlišení...

Myslím že Midjourney umí 8K navíc teď jsem narazil na video (https://www.youtube.com/watch?v=A87UQkvGjKw) že udělali rozšíření i pro lidi a už je fakt těžko poznat jestli je to fotka nebo AI. :( :(
Painter

IP: 178.255.168.xx

Reputace: 0

Příspěvekod castyhost » 3. září 2022 08:42

Vybrat si z prehrsle fotek po zadani 2-3kw a koupit za predplatne vyjde xxnasobne levneji nez generovat cosi
Prava AI hleda leky a tuni zbrane, to co nam predkladaji je lepsi Panduv soft
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 3. září 2022 09:24

Obecně předčasně plakat nemá smysl.
Sledujme vývoj, držme krok.
Víc se stejně teď nedá dělat..
..nebo můžeme udělat celosvětovou vzpouru a překeywordovat celý svět na nesmysly, pak se může AI snažit jak chce (jen jsme s tou vzpourou už pár let pozadu :D :lol: ;) :) )
ivusakzkrabice

Příspěvekod shalom3 » 3. září 2022 10:12

V tom předešlém příspěvku jsi to vystihla dobře. Ten trend je celkem jasný už teď, fůra práce odpadla, máme na to elektrické stroječky. Není to ale o tom, že by stoupala vzdělanost - každý by se mohl snadno naučit např. několik jazyků přes internet apod. Ale tak to není, on skoro každý čumí do sociálních sítí, cpe do hlavy zde uveřejněné nesmysly (např. o komunikaci s mimozemšťany) a mnohým začíná fest hrabat. Na děti není čas, takže se jim dá také smártfoun, TikTok, kde mají úžasné "čelinže" - jako třeba strčit prsty do elektrické zásuvky a stoupnout si při tom do umyvadla. Tohle je ale teprve začátek konce, čeká nás neuvěřitelný Zuckerdlínův virtuální Meta prostor a určitě i mnoho dalšího.
Takže půjdu raději na zahradu natírat, je hezky.
+PandaWild, +ivusakzkrabice, +zdenat5 Hodnocení: +3
shalom3

Příspěvekod ivusakzkrabice » 3. září 2022 14:27

No a když budeš mít hodně folowrů, tak to můžeš postnout na instáč a budeš míš barvu na plot zadáčo :D :lol:

Jo a jestli máš ve svý sociální bublině nějaký, co komunikují s mimozemšťany, tak sem s nima. Když jsme nedávno doma řešili do jaký země na Zemi utýct, tak jsme přišli na to, že všude je to slušně v pr***, takže bych rovnou zkusila jinou planetu. Dík 8-) :lol:
ivusakzkrabice

Příspěvekod shalom3 » 3. září 2022 18:35

Já nemám v sociální bublině nikoho, neb žádnou nemám. Na ty mimozemšťany narazil můj nemanžel na youtubu. Je tam i dost jiného psycho obsahu, kterému se důsledně vyhýbám - např. různí "prodavači duchovna" a "guruové". Osamělá se však necítím, neboť mám dost přátel v realitě - hlavně mezi psy a kočkami.
+zdenat5 Hodnocení: +1
shalom3

Příspěvekod Egeris » 21. září 2022 09:32

Tak istock u mě naprostá katastrofa, nejnižší měsíční výdělek za poslední 3 roky... :lol:
Egeris

Reputace: +117

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse