Ne, řešením bude do Prahy oblevy a na Slovensko závěje sněhu. "Když už si stěžujou, tak ať mají pořádný důvod!"Lenka píše:duben, bananaboy:
Už si to zapisuje, kompromisní řešení: těsně nad nulou, inverze a déšť.
Ne, řešením bude do Prahy oblevy a na Slovensko závěje sněhu. "Když už si stěžujou, tak ať mají pořádný důvod!"Lenka píše:duben, bananaboy:
Už si to zapisuje, kompromisní řešení: těsně nad nulou, inverze a déšť.
Hodnocení: 0 |
+Baldion | Hodnocení: +1 |
milankubicka píše:...no, tak si zanaříkám. Valentýn se blíží a mě na SS visí dost dní pár obrázků s Valentinskou tematikou. Mám pocit, že už je do toho svátku neschválí:(
+PandaWild, +Ravennka, +milankubicka | Hodnocení: +3 |
Baldion píše:milankubicka píše:...no, tak si zanaříkám. Valentýn se blíží a mě na SS visí dost dní pár obrázků s Valentinskou tematikou. Mám pocit, že už je do toho svátku neschválí:(
Žádný strach, při troše štěstí bude Valentýn i příští rok
+Baldion, +PandaWild, +milankubicka | Hodnocení: +3 |
Baldion píše:milankubicka píše:...no, tak si zanaříkám. Valentýn se blíží a mě na SS visí dost dní pár obrázků s Valentinskou tematikou. Mám pocit, že už je do toho svátku neschválí:(
Žádný strach, při troše štěstí bude Valentýn i příští rok
+Baldion, +Marsan | Hodnocení: +2 |
Ravennka píše:Fotolie nemá ráda, když přidávám obrázky... jakmile jeden den submituju, tak ten den + 1 se skoro neprodává... jakmile na to kašlu a klidně nepřidávám třeba měsíc, tak se prodává pořád stejně... to prostě nemůže být náhoda! Jsem proti těmhle praktikám, které na mne Fotolia zkouší!
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.