Vlákno stížností a nářků

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Vlákno stížností a nářků

Příspěvekod Marsan » 30. listopad 2017 17:17

už jsem tady psal, že já jdu asi proti proudu na Ss výrazný nárůst, Fotolia pokles, Bigstock pokles a Depositphotos + Dreamstime mírný nárůst. (viz grafy) celkově je to pak mírný růst. Všude jsou samozřejmě +/- stejné fotky - a teď v tom hledejte logiku :lol: , je to asi i náhodě jak kdo a kdy narazí na Vaši fotku...
Přílohy
graf-2017.jpg
graf-2017.jpg (106.92 KiB) Zobrazeno 2718 krát
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod ivusakzkrabice » 30. listopad 2017 17:24

Marsan, ty právě jdeš správně, to my ostatní jdeme blbě :D :) ;)
+Marian Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Marsan » 30. listopad 2017 17:27

ivusakzkrabice píše:Marsan, ty právě jdeš správně, to my ostatní jdeme blbě :D :) ;)

to si nemyslím, já bloudím :lol: :lol: :lol:
znáš to pořekadlo: " chodí štěstí dokola občas sedne na Marsana" :lol: :lol: :lol:
Hodnocení: 0
Marsan

Příspěvekod ivusakzkrabice » 30. listopad 2017 17:48

Tak já si na listopad v celku taky stěžovat nemůžu, měla jsem na SS jeden větší prodej, ale kdybych koukla na částku bez něj, tak by nebyl tak super..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Marsan » 30. listopad 2017 17:51

ivusakzkrabice píše:Tak já si na listopad v celku taky stěžovat nemůžu, měla jsem na SS jeden větší prodej, ale kdybych koukla na částku bez něj, tak by nebyl tak super..

no vidíš ;) taky mi pomohlo pár lepších prodejů,
Marsan

Příspěvekod Bananaboy » 30. listopad 2017 17:58

Mne tiež predaje rastú, lenže:

- Za prvé. Je to spôsobené predvianočnou sezónou. Predáva sa mi 80% vianočných ilustrácií. Januárový pád na držku bude extrémne silný.

- Za druhé. Nedá sa tento predvianočný rast ani náhodou zrovnávať s najlepšími rokmi moje fotobankovej kariéry, keď som bol na vrchole. Súčasná predvianočná sezóna mi "zarába" asi toľko, ako najslabšie mesiace počas starých, dobrých čias.
+Marsan Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Marsan » 30. listopad 2017 18:06

Bananaboy píše:Mne tiež predaje rastú, lenže:

- Za prvé. Je to spôsobené predvianočnou sezónou. Predáva sa mi 80% vianočných ilustrácií. Januárový pád na držku bude extrémne silný.

- Za druhé. Nedá sa tento predvianočný rast ani náhodou zrovnávať s najlepšími rokmi moje fotobankovej kariéry, keď som bol na vrchole. Súčasná predvianočná sezóna mi "zarába" asi toľko, ako najslabšie mesiace počas starých, dobrých čias.

určitě je to tak, je každoroční "čas nej" prodejů, právě proto se divím, že tady čtu o poklesu. řídí se to nějakým tajemným vzorcem 8-)
Marsan

Příspěvekod Baldion » 30. listopad 2017 20:42

A já jsem měl radost, že se mi listopad celkem povedl (můj první listopad vůbec). A ono je to tím, že v listopadu se prostě prodává? Ach jo ;) .

Navíc jsem přechválil Shutterstock s jejich novým systémem. Nahrávám teď každý soubor minimálně 5x, protože se nenačtou keywordy. A až se načtou, tak mi ho vyhodí, protože "File Transfer Error -- Please check your file and resubmit."

Hmmm :?
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod Martin » 1. prosinec 2017 06:47

Od ty doby co jsem zase zacal nahravat tak na SS stoupa pocet prodeju, bohuzel dolary na SS se mi pul roku placaj +- kolem stejny hodnoty, coz je zvlastní, driv to litalo nahoru, dolu jako divy. Takze RPD a MRPI jde do haje. Ale musim rict ze ostatni fotobanky to vytahly. Obvzlast 123rf se pochlapila,predbehla Istock, a obsadila 3 misto.
Martin

IP: 78.45.130.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Fug4s » 1. prosinec 2017 07:09

Martin píše:Od ty doby co jsem zase zacal nahravat tak na SS stoupa pocet prodeju, bohuzel dolary na SS se mi pul roku placaj +- kolem stejny hodnoty, coz je zvlastní, driv to litalo nahoru, dolu jako divy. Takze RPD a MRPI jde do haje. Ale musim rict ze ostatni fotobanky to vytahly. Obvzlast 123rf se pochlapila,predbehla Istock, a obsadila 3 misto.

jak dlouho posíláš na 123RF? Já jsem tam rok a nedostal jsem se přes trochu rozumnou částku, pořád věřím (nebo spíš už moc ne) že se to rozjede.
Jinak já měl listopad také dobrý. Měl jsem rekord v počtu prodejích a vzhledem k tomu že jeden prodej bylo i video tak celkem druhý nejlepší měsíc za rok. Adobe Stock ale byl mizernej naštěstí konec měsíce to trochu dohnal. IStock uvidim a zbytek FB je spíš tak pro srandu. :)

Marsan píše:už jsem tady psal, že já jdu asi proti proudu na Ss výrazný nárůst, Fotolia pokles, Bigstock pokles a Depositphotos + Dreamstime mírný nárůst. (viz grafy) celkově je to pak mírný růst. Všude jsou samozřejmě +/- stejné fotky - a teď v tom hledejte logiku :lol: , je to asi i náhodě jak kdo a kdy narazí na Vaši fotku...

Marsan - u toho grafu chybí postraní hodnoty s dolary :D
Fug4s

Reputace: +40

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse