Martin píše:Od ty doby co jsem zase zacal nahravat tak na SS stoupa pocet prodeju, bohuzel dolary na SS se mi pul roku placaj +- kolem stejny hodnoty, coz je zvlastní, driv to litalo nahoru, dolu jako divy. Takze RPD a MRPI jde do haje. Ale musim rict ze ostatni fotobanky to vytahly. Obvzlast 123rf se pochlapila,predbehla Istock, a obsadila 3 misto.
jak dlouho posíláš na 123RF? Já jsem tam rok a nedostal jsem se přes trochu rozumnou částku, pořád věřím (nebo spíš už moc ne) že se to rozjede.
Jinak já měl listopad také dobrý. Měl jsem rekord v počtu prodejích a vzhledem k tomu že jeden prodej bylo i video tak celkem druhý nejlepší měsíc za rok. Adobe Stock ale byl mizernej naštěstí konec měsíce to trochu dohnal. IStock uvidim a zbytek FB je spíš tak pro srandu.

Marsan píše:už jsem tady psal, že já jdu asi proti proudu na Ss výrazný nárůst, Fotolia pokles, Bigstock pokles a Depositphotos + Dreamstime mírný nárůst. (viz grafy) celkově je to pak mírný růst. Všude jsou samozřejmě +/- stejné fotky - a teď v tom hledejte logiku

, je to asi i náhodě jak kdo a kdy narazí na Vaši fotku...
Marsan - u toho grafu chybí postraní hodnoty s dolary