XMedia Recode

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

XMedia Recode

Příspěvekod astro » 29. duben 2014 20:10

Zdravím,

můžete mi , prosím, poradit s nastavením záložek „formát“ a „obraz“ pro uložení do .mov z m2ts?
Předem děkuji

Astro
Hodnocení: 0
astro
 
Příspěvky: 81
Registrován: 1. listopad 2013 18:22

Reputace: 0

Re: XMedia Recode

Příspěvekod PandaWild » 29. duben 2014 20:20

Formát:
Formát: MOV, přípona: mov, typ výstupu: podle toho zda má být zvuk

Obraz:
Mód: převést, Kodek: Motion JPEG, Mód barev: YUV 4:2:2 Planar 16bpp, kvalita: 85

Zvuková stopa (pokud je):
Mód: převést, Kodek: PCM signed 16-bit Little-Endian, frekvence: 48000
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
PandaWild
 
Příspěvky: 6207
Registrován: 22. listopad 2013 12:03

Reputace: +1516

Re: XMedia Recode

Příspěvekod astro » 29. duben 2014 20:25

Díky moc, chci to dávat bez zvuku.

Profil v záložce formát ponechat vlastní?
Hodnocení: 0
astro
 
Příspěvky: 81
Registrován: 1. listopad 2013 18:22

Reputace: 0

Re: XMedia Recode

Příspěvekod PandaWild » 29. duben 2014 20:28

Jo profil vlastní.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
PandaWild
 
Příspěvky: 6207
Registrován: 22. listopad 2013 12:03

Reputace: +1516

Re: XMedia Recode

Příspěvekod astro » 29. duben 2014 20:29

A ještě otázka… je v pořádku, že se velikost převedeného .mov zvětšila z 20 na 31 mega?
Hodnocení: 0
astro
 
Příspěvky: 81
Registrován: 1. listopad 2013 18:22

Reputace: 0

Re: XMedia Recode

Příspěvekod PandaWild » 29. duben 2014 20:37

To ano. Kodek Motion-JPEG jsou samotatné JPG obrázky, nevyužívá se mezisnímková komprese a tím je možné video snadno stříhat (proto mu fotobanky dávají přednost), ale nevýhodou je větší velikost.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
PandaWild
 
Příspěvky: 6207
Registrován: 22. listopad 2013 12:03

Reputace: +1516

Re: XMedia Recode

Příspěvekod astro » 29. duben 2014 20:39

Aha, zase jsem o trošku chytřejší:-).
Ještě jednou moc díky za rychlé rady.
Hodnocení: 0
astro
 
Příspěvky: 81
Registrován: 1. listopad 2013 18:22

Reputace: 0

Re: XMedia Recode

Příspěvekod astro » 31. květen 2014 21:30

Zdravím,
zvláštní je, že mi videa uložená dle tohoto popisu berou na SS jako 4K. Předtím jsem to zkoušel v jiném programu a jen HD:-).Kamera je samozřejmě HD.
Hodnocení: 0
astro
 
Příspěvky: 81
Registrován: 1. listopad 2013 18:22

Reputace: 0

Re: XMedia Recode

Příspěvekod Hamin » 17. únor 2015 15:41

Ahoj,

aktualizoval jsem si poslední verzi XMEDIA Recode a najednou nemohu dát u přeovdu na *.mov, Motion JPEG kvalitu videa více jak 31. Vždy jsem dával 90 až 100. Když video renderuju na kvalitu 31, tak to není vůbec použitelné. Viditelné pixely atd... Zlobí to i vám, nebo něco dělám špatně. ? Do upgradu na poslední verzi, mi to vše funovalo..
Hodnocení: 0
Nikon D7100, Sigma 17-55 f2.8 OS HSM, Sigma APO EX DG 70-200 f2.8 MACRO II, AF-S Nikkor 35mm f1.8, Nikkor AF D Micro 60mm f2.8, Flash SB-700, Softbox 60x60 for SB flash
Hamin
 
Příspěvky: 655
Registrován: 10. duben 2013 12:22

Reputace: +81

Re: XMedia Recode

Příspěvekod Hamin » 17. únor 2015 15:51

Hamin píše:Ahoj,

aktualizoval jsem si poslední verzi XMEDIA Recode a najednou nemohu dát u přeovdu na *.mov, Motion JPEG kvalitu videa více jak 31. Vždy jsem dával 90 až 100. Když video renderuju na kvalitu 31, tak to není vůbec použitelné. Viditelné pixely atd... Zlobí to i vám, nebo něco dělám špatně. ? Do upgradu na poslední verzi, mi to vše funovalo..


Vyřešeno: Instaloval jsem zpět předchozí verzi :D
Hodnocení: 0
Nikon D7100, Sigma 17-55 f2.8 OS HSM, Sigma APO EX DG 70-200 f2.8 MACRO II, AF-S Nikkor 35mm f1.8, Nikkor AF D Micro 60mm f2.8, Flash SB-700, Softbox 60x60 for SB flash
Hamin
 
Příspěvky: 655
Registrován: 10. duben 2013 12:22

Reputace: +81

Další

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse