| Hodnocení: 0 |
ivusakzkrabice píše:Mám to taktéž, v tom mají prsty ty jejich dvě kolekce "premium" a "premium plus", prostě je vidět jen to, co je v té premium plus (tedy v té pro kontributora nevýhodné). Bohužel jsem zjistila, že se v tom nedá ani hledat, chtěla jsem nějaké snímky ještě smazat.
ivusakzkrabice píše:Mám to taktéž, v tom mají prsty ty jejich dvě kolekce "premium" a "premium plus", prostě je vidět jen to, co je v té premium plus (tedy v té pro kontributora nevýhodné). Bohužel jsem zjistila, že se v tom nedá ani hledat, chtěla jsem nějaké snímky ještě smazat.
hana.kadrnova píše:Pořád doufám, že je to jen nějaká jejich chyba a ne záměr vzít nám možnost mazat soubory. Když už tam ten filtr je, měl by fungovat.
ivusakzkrabice píše:hana.kadrnova píše:Pořád doufám, že je to jen nějaká jejich chyba a ne záměr vzít nám možnost mazat soubory. Když už tam ten filtr je, měl by fungovat.
To mě taky napadlo, že chtějí znemožnit smazání fotek, protože po těch jejich cenových změnách to asi pár lidí udělalo.. Já jsem si po tom zjištění řekla, že na nějaké psaní na support kašlu, už jsem se v minulosti snažila něco řešit, ale zůstalo to roky dodnes bez odpovědi.
| +zdenat5 | Hodnocení: +1 |
hana.kadrnova píše:ivusakzkrabice píše:hana.kadrnova píše:Pořád doufám, že je to jen nějaká jejich chyba a ne záměr vzít nám možnost mazat soubory. Když už tam ten filtr je, měl by fungovat.
To mě taky napadlo, že chtějí znemožnit smazání fotek, protože po těch jejich cenových změnách to asi pár lidí udělalo.. Já jsem si po tom zjištění řekla, že na nějaké psaní na support kašlu, už jsem se v minulosti snažila něco řešit, ale zůstalo to roky dodnes bez odpovědi.
Odpověděli mi z jejich Supportu, zřejmě to je opravdu bug:
"Kindly be informed that our IT team has been made aware of this issue and is in the process of resolving it. Our sincerest apologies for the inconvenience caused and we will notify you as soon as the issue has been fixed."
Tak to třeba opraví.. za pár měsíců
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.