Blázinec na 123

Re: Blázinec na 123

Příspěvekod hana.kadrnova » 26. únor 2023 13:16

Ahoj, zobrazuje se vám normálně portfolio v Manage Content záložce? Já jsem se tam po delší době podívala a nezobrazují se mi ani Approved ani Pending soubory, zkusmo jsem nahrála jeden vektor. Napravo ve "Filters" mám nastavené správné kritéria, mám v portfoliu jen vektorové obrázky. Používám Google Chrome, ale zkoušela jsem i v jiném prohlížeči a stejný výsledek, nic se nezobrazí.
Přílohy
123rf.jpg
123rf.jpg (223.94 KiB) Zobrazeno 4617 krát
Hodnocení: 0
hana.kadrnova

Reputace: +4

Příspěvekod ivusakzkrabice » 26. únor 2023 16:23

Mám to taktéž, v tom mají prsty ty jejich dvě kolekce "premium" a "premium plus", prostě je vidět jen to, co je v té premium plus (tedy v té pro kontributora nevýhodné). Bohužel jsem zjistila, že se v tom nedá ani hledat, chtěla jsem nějaké snímky ještě smazat.
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod hana.kadrnova » 26. únor 2023 16:53

ivusakzkrabice píše:Mám to taktéž, v tom mají prsty ty jejich dvě kolekce "premium" a "premium plus", prostě je vidět jen to, co je v té premium plus (tedy v té pro kontributora nevýhodné). Bohužel jsem zjistila, že se v tom nedá ani hledat, chtěla jsem nějaké snímky ještě smazat.

Děkuju, ale to je hrozné, tak to nemůžu ani smazat nebo upravit svoje obrázky. Možná je to jen nějaký bug toho filtru. Napsala jsem email na support, snad mi odpoví.
hana.kadrnova

Příspěvekod zdenat5 » 26. únor 2023 17:03

ivusakzkrabice píše:Mám to taktéž, v tom mají prsty ty jejich dvě kolekce "premium" a "premium plus", prostě je vidět jen to, co je v té premium plus (tedy v té pro kontributora nevýhodné). Bohužel jsem zjistila, že se v tom nedá ani hledat, chtěla jsem nějaké snímky ještě smazat.

Mám to taky tak - na plus nemám nic a taky nic nevidím. Tam byli vždycky střelení - ještě levněji jim to nenechám. 8-)
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod hana.kadrnova » 26. únor 2023 17:09

Pořád doufám, že je to jen nějaká jejich chyba a ne záměr vzít nám možnost mazat soubory. Když už tam ten filtr je, měl by fungovat.
hana.kadrnova

Příspěvekod ivusakzkrabice » 26. únor 2023 17:52

hana.kadrnova píše:Pořád doufám, že je to jen nějaká jejich chyba a ne záměr vzít nám možnost mazat soubory. Když už tam ten filtr je, měl by fungovat.

To mě taky napadlo, že chtějí znemožnit smazání fotek, protože po těch jejich cenových změnách to asi pár lidí udělalo.. Já jsem si po tom zjištění řekla, že na nějaké psaní na support kašlu, už jsem se v minulosti snažila něco řešit, ale zůstalo to roky dodnes bez odpovědi.
ivusakzkrabice

Příspěvekod hana.kadrnova » 27. únor 2023 08:01

ivusakzkrabice píše:
hana.kadrnova píše:Pořád doufám, že je to jen nějaká jejich chyba a ne záměr vzít nám možnost mazat soubory. Když už tam ten filtr je, měl by fungovat.

To mě taky napadlo, že chtějí znemožnit smazání fotek, protože po těch jejich cenových změnách to asi pár lidí udělalo.. Já jsem si po tom zjištění řekla, že na nějaké psaní na support kašlu, už jsem se v minulosti snažila něco řešit, ale zůstalo to roky dodnes bez odpovědi.

Odpověděli mi z jejich Supportu, zřejmě to je opravdu bug:

"Kindly be informed that our IT team has been made aware of this issue and is in the process of resolving it. Our sincerest apologies for the inconvenience caused and we will notify you as soon as the issue has been fixed."

Tak to třeba opraví.. za pár měsíců :)
+zdenat5 Hodnocení: +1
hana.kadrnova

Příspěvekod honza286 » 27. únor 2023 08:09

hana.kadrnova píše:
ivusakzkrabice píše:

Odpověděli mi z jejich Supportu, zřejmě to je opravdu bug:

"Kindly be informed that our IT team has been made aware of this issue and is in the process of resolving it. Our sincerest apologies for the inconvenience caused and we will notify you as soon as the issue has been fixed."

Tak to třeba opraví.. za pár měsíců :)

Na nějakých 99 % je to záměr, oni už při zveřejňování toho rozdělení portfolií na plus a premium psali, že ty fotky, které nebudou nabízeny v tom plus režimu (tedy fakticky úplně zadarmo)budou hůře dohledatelné - tak to jen vyšperkovali a už nejsou dohledatelné vůbec. Mimochodem vzhledem k tomu, že i když mám oficiálně všechny fotky jen v tom dražším režimu a nejčastější provizi za prodej 3 centry nevidím už v tom plus (levnějším) a premium rozdíl.
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod hana.kadrnova » 27. únor 2023 08:23

Vzhledem k tomu, kolik už měli různých bugů v minulosti, tak se spíš přikláním k chybě, ale uvidíme. Budu to sledovat! :D
hana.kadrnova

Příspěvekod ivusakzkrabice » 27. únor 2023 09:45

Jinak kdo ještě neobjevil, tak filtry schovali pod tuhle ikonu..
Ale vektory jediné se tam nezobrazí..

123rfic.jpg
123rfic.jpg (1.62 KiB) Zobrazeno 4539 krát
ivusakzkrabice

PředchozíDalší

Zpět na 123rf