Nahrávání na 123rf

Re: Nahrávání na 123rf

Příspěvekod shalom3 » 17. listopad 2020 13:28

Pokud by to fungovalo tak, jak Panda píše, tak bych moc strachu neměla. Potvrzovací kód zadávám velice pozorně a problém mi to nedělá, vzhledem k tomu, že jsem byla celý život zvyklá pracovat s dlouhými čísly. Dokonce si přečtu i údaje v potvrzovací sms, číslo toho cílového účtu, aspoň odkontroluju první a poslední 3 číslice a kód banky. Navíc se v místě bydliště moc nezdržuji, neb vegetím většinou v chalupě. ;)
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1125

Příspěvekod Egeris » 17. listopad 2020 20:48

PandaWild píše:
Egeris píše:Když už se bavíme o té bezpečnosti, dnes jsem zjistil, že na BigStocku k tomu mají poměrně zvláštní přístup. Včera jsem si na soukromém PC měnil heslo, pak se odhlásil a přihlásil. No a dnes na pracovním PC otevřu BigStock a violá - stále přihlášeno :lol: . Je mu úplně jedno, že mám naprosto jiné heslo. :lol:
To není jen záležitost BigStock, ale obecně sušenek a session. Platnost session může být několik dnů a po tu dobu nezáleží na heslu (nekontroluje se).

V prohlížečích mám nastavené vymazání cookies při zavření prohlížeče. Jinak k PC může přijít někdo nepovolaný a otevřením prohlížeče se dostane na naposledy otevřené účty i bez hesla. Bohužel to je za cenu, že různé stránky (včetně Google) častěji otravují s potvrzováním sušenek.

Jojo, já vím, jak to funguje. Naposledy jsem se s tímto setkal u facebooku asi před 10 lety. Pravdou je, že každá slušná aplikace všechny ostatní sessions po změně hesla odhlásí. Neudělat to je docela bezpečnostní fail. Ale co čekat od bigstocku :lol:
Egeris

Reputace: +114

Příspěvekod PandaWild » 17. listopad 2020 21:22

Poté co na časový nátlak vrchnosti jsem už vzdal programovat pečlivě a také už to jen tak nějak splácávám, tak se už nedivím zaměstnaným programátorům že řeší jen to nejnutnější. Bohužel tržní ekonomika. :-(
PandaWild

Reputace: +1981

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. prosinec 2020 08:59

V 123RF už neví proč by odmítali fotky :D
"Non-Editorial Material"
Hromada různorodých fotek z cest z měst, sice bez lidí, zato s budovama, které všude musely jít jako editorial a oprávněně :) :lol:
ivusakzkrabice

Reputace: +738

Příspěvekod PandaWild » 18. prosinec 2020 09:47

Třeba nějaký Ind tou zprávou chtěl říct že "Editorovi došel matroš" :?
+Bananaboy Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +1981

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. prosinec 2020 11:36

PandaWild píše:Třeba nějaký Ind tou zprávou chtěl říct že "Editorovi došel matroš" :?

To mám jako přes ftp posílat i kokain, aby mi to prošlo? :shock:
ivusakzkrabice

Reputace: +738

Předchozí

Zpět na 123rf