| Hodnocení: 0 |
jo a taky prej centrální objekt není dostatečně odlišen od zbytku. To bych chtěl vidět jak by chtěli skrumáž před brankou odlišovat, kreténiypres.bass píše:Začínám míť chuť se na ten Bigstock vys**t, nahrál jsem asi 80 obrázků, nejdřív jim dva týdny trvá než to protáhnou procesem a pak mi stejně 90% věcí zamítnou
buď z důvodu nedostatečných "Credetials",
nebo chybějících "PROPER EDITORIAL CAPTION" (nechápu proč mi teda furt posílají odkaz na ten jejich popisovací manuál když je to podle něho nedostatečné)
a taky u drtivé většiny fotek mám "ARTIFACT PROBLEMS: Noise/Grain in image when viewed at 100%" To je jasné že budu mít šum když mne povaha záběru a světlo nutí fotit ISO2500 a víc.
S tímhle to je jednoduché - pokud je nevyhnutelné kvůli povaze záběru a světelným podmínkám použít ISO2500, tak se takové záběry nefotí.ypres.bass píše:...To je jasné že budu mít šum když mne povaha záběru a světlo nutí fotit ISO2500 a víc.
fotím sportovní editorial, já se pod 1600 dostanu málokdyPandaWild píše:S tímhle to je jednoduché - pokud je nevyhnutelné kvůli povaze záběru a světelným podmínkám použít ISO2500, tak se takové záběry nefotí.ypres.bass píše:...To je jasné že budu mít šum když mne povaha záběru a světlo nutí fotit ISO2500 a víc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.