| Hodnocení: 0 |
Patas píše:Čau, chtěl bych se vás zeptat co většinou bývá špatně, když fotabanka odmítne fotku z důvodu focus -- Subject is out of focus, focus is too soft, or image is blurry due to camera shake. Fotil jsem dneska kafe a buchtyze stativu
a ze 3 fotek mi Bigstock vzal jen 1 a u zbylých 2 mi napsali již zmiňovaný důvod.. Rozvostřené to určite není a ani z důsledku chvění, protože sem to fotil ze stativu.
Nevím můžete poradit ?:)
sedmicka7a píše:Patas píše:Čau, chtěl bych se vás zeptat co většinou bývá špatně, když fotabanka odmítne fotku z důvodu focus -- Subject is out of focus, focus is too soft, or image is blurry due to camera shake. Fotil jsem dneska kafe a buchtyze stativu
a ze 3 fotek mi Bigstock vzal jen 1 a u zbylých 2 mi napsali již zmiňovaný důvod.. Rozvostřené to určite není a ani z důsledku chvění, protože sem to fotil ze stativu.
Nevím můžete poradit ?:)
ono to také může znamenat, "tuhle fotku nechceme" , ale na to tam nemají klikátko, prostš klikno prví co mu přijde pod ruku. Nechceš sem dát odkazy na ty fotky? Určitě bychom ti řekli, co je a není na nich špatně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.