Hodnocení: 0 |
The_DoctoR píše:Jeste par tipu a rad k upravam.
1. Kdyz udelam automatickou upravu - auto filtr. Zmensi se velikost fotky o polovinu mb. Delat nebo ne a proc?
2. Kdyz udelam vyvazeni bile - auto, opet se zmensi velikost fitky o polovinu mb. Delat a nebo ne a proc?
Tyto odpovedi mi pomohou do zacatku. Jestli je dobre upravovat, ci se dobre prodavaji spis origo default fotky?
Host píše:The_DoctoR píše:Jeste par tipu a rad k upravam.
1. Kdyz udelam automatickou upravu - auto filtr. Zmensi se velikost fotky o polovinu mb. Delat nebo ne a proc?
2. Kdyz udelam vyvazeni bile - auto, opet se zmensi velikost fitky o polovinu mb. Delat a nebo ne a proc?
Tyto odpovedi mi pomohou do zacatku. Jestli je dobre upravovat, ci se dobre prodavaji spis origo default fotky?
Tohle je zřejmě Troll všech Trollů....
Neupravuj nic a ser to tam vidlema...
Dopadne to stejně jako když to upravíš...
The_DoctoR píše:Jeste par tipu a rad k upravam.
+Vero | Hodnocení: +1 |
The_DoctoR píše:Zdravim "kolegove".
Jsem naprosty novacek a rozhodne vam nepolezu do zeli, protoze chci vkladat foto jen for fun.
Ale mam zasadni otazky pro nejjednodussi zpusob vkladani a nahravani.
Budu vkladat fotky z mobilu s10. Upravim je automaticky v aplikaci (nebudu delat nic sloziteho, neocekavam od toho velke trzby).
Poprosim o tipy na klicova slova, program na ne a jak klicova slova v programu vyhledavat, aby byla efektivni?
Jake sou nejvydelecnejsi a nejlepsi fotobanky pro novacka? (Zde na webu je clanek pres rok stary, mohlo se vse zmenit).
Jake dalsi tipy, aplikace pro usnadneni vkladani pres mobil byste mi doporucili? Dekuji. Robin
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.