možnost koupit Adobe Illustrator?

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Re: možnost koupit Adobe Illustrator?

Příspěvekod Fíla » 22. březen 2016 20:39

Ahoj mám dotaz. Potřebuji jednoduše, stručně a přímo poradit jak na to: vlastním Illustrator CS6, jelikož dělám složitou grafiku s využitím velmi složitých blendů, CS6 je velmi pomalý. Zjistil jsem, že verze CC podporuje využití grafické karty nVidia a tudíž práce s CC je o mnoho rychlejší než s CS6, toto mám přímo odzkoušené z trial verze CC. Teď moje otázka, jelikož jsem zaplatil 15 tisíc za licenci CS6, je nějaká možnost jak přejít na CC ne za plnou částku 25 euro měsíčně, ale třeba s výraznou slevou? Popř., jak kde a za kolik? Googlím a nenacházím nic, jen jsem dostal informaci, že by to mělo jít. Díky za radu, Fíla. ;)
Hodnocení: 0
Fíla

IP: 89.102.220.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 22. březen 2016 21:05

17. 2. mi přišel mail mi od Digital Media:

"Do 4.března můžete ušetřit až 33% při nákup Adobe Creative Cloud

Přejděte na nejnovější verze produktů Adobe.

• Kompletní sada Adobe Creative Cloud - SLEVA 28%
• Kompletní sada Adobe Creative Cloud včetně Adobe Stock - SLEVA 20%
• Jednotlivé aplikace Adobe ve verzi CC (např. Photoshop, InDesign, nebo 8 dalších) - SLEVA 33%

Využijte nabídky Adobe a získejte slevu až 33% pro přechod na současnou verzi, pro první období. U nových účtů je možné si první období zvolit na dobu 12 až 36 měsíců, u stávajících účtů je doba platnosti (a k tomu také odpovídající cena) počítána do již nastaveného výročního data zákazníka.

Nabídka je určena pro komerční zákazníky a pro státní správu. Sleva platí pro majitele platné trvalé licence libovolného produktu verze CS6, CS5.5 nebo CS5, ze kterého v minulosti nebyl přechod na CC ještě realizován. Při nákupu více licencí v nabízené akci je třeba doložit odpovídající množství licencí produktů starších verzí dle podmínky akce."

Snad Ti to pomůže si alespoň udělat představu o ceně =)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Fíla » 22. březen 2016 21:27

tzn, že už to se slevou nikde nekoupím? Jestli ano, chtěl bych právě vědět kde a jak. Ani na Adobe.com nevidím žádné info přejít s S/N na CC...
Fíla

IP: 89.102.220.2xx

Reputace: 0

Předchozí

Zpět na Diskuse pro nováčky