adobe bonus program

Re: adobe bonus program

Příspěvekod Ubu Mbekele » 2. únor 2023 21:07

Adobe převzal marketing od dealerů drog. Zdarma rozdával vzorky a když se hejlové chytili - získali závislost, tak vše zpoplatní. Naštěstí jsem stará konzerva, která si stále vystačí s posledním krabicovým produktem. Na předplatné si nepotrpím.
+Bananaboy, +Marsan, +TomasK, +ivusakzkrabice, +zdenat5 Hodnocení: +5
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Kuliparek » 3. únor 2023 18:21

DOBRÁ ZPRÁVA!

Bonusový program bude :-) Jsou tam nějaké změny v podmínkách, ale nic velkého.
Více u nich na webu: https://helpx.adobe.com/stock/contributor/help/royalty-details.html

Je možné, že informace ještě aktualizované neuvidíte. Nevím, čím to je, ale na telefonu aktualizaci vidím. Na desktopu v různých prohlížečích zatím ne. :roll:
+joncko Hodnocení: +1
Kuliparek

Reputace: +30

Příspěvekod honza286 » 4. únor 2023 11:48

Úplně drobné změny to nejsou - ještě loni byl limit pro splnění 150 prodejů, letos už je to 250.
Hodnocení: 0
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod Navstevnik_3 » 4. únor 2023 15:02

Tak to je super - nastesti jsem splnil vyssi plan. Ja uz si to sice koupil na rok dopredu, ale predpokladam ze ten kod to prodlouzi + rok dopredu. Adobe potesilo, oproti SS.
Navstevnik_3

IP: 188.122.208.1xx

Příspěvekod admin » 5. únor 2023 14:32

Navstevnik_3 píše:Tak to je super - nastesti jsem splnil vyssi plan. Ja uz si to sice koupil na rok dopredu, ale predpokladam ze ten kod to prodlouzi + rok dopredu. Adobe potesilo, oproti SS.

Jo jo, tak to zatím vždy fungovalo.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +582

Příspěvekod Fauren » 8. únor 2023 14:46

juchu naštěstí jsem měl více jak 250 prodejů :)
Fauren

Reputace: +64

Příspěvekod TomasK » 13. únor 2023 11:50

Illustrator mi vyprsel v sobotu, tak jsem ho dnes ze zvedavost spustil a vybafla na me hlaska, at si zaplatim plan pro Illustrator, nebo cely ten jejich balicek. Tak jsem tuto hlasku preskocil a svete div se, Illustrator normalne bezi dal a muzu v nem pracovat a ukladat. :) Zajimalo by me jestli to ma nejaka jina omezeni?
TomasK

Reputace: +10

Příspěvekod joncko » 14. únor 2023 10:51

TomasK píše:Illustrator mi vyprsel v sobotu, tak jsem ho dnes ze zvedavost spustil a vybafla na me hlaska, at si zaplatim plan pro Illustrator, nebo cely ten jejich balicek. Tak jsem tuto hlasku preskocil a svete div se, Illustrator normalne bezi dal a muzu v nem pracovat a ukladat. :) Zajimalo by me jestli to ma nejaka jina omezeni?

Ja som tak mal chvíľu MediaEncoder, ale cca po týždni to už nešlo spustiť, takže asi nejaké časové obmedzenia tam budú ;)
+TomasK Hodnocení: +1
joncko

Reputace: +16

Příspěvekod TomasK » 17. únor 2023 16:10

joncko píše:
TomasK píše:Illustrator mi vyprsel v sobotu, tak jsem ho dnes ze zvedavost spustil a vybafla na me hlaska, at si zaplatim plan pro Illustrator, nebo cely ten jejich balicek. Tak jsem tuto hlasku preskocil a svete div se, Illustrator normalne bezi dal a muzu v nem pracovat a ukladat. :) Zajimalo by me jestli to ma nejaka jina omezeni?

Ja som tak mal chvíľu MediaEncoder, ale cca po týždni to už nešlo spustiť, takže asi nejaké časové obmedzenia tam budú ;)

Ano, je to tak. Dnes po 5 dnech uz mam po ptakach :D Tak zas navrat k CS6
TomasK

Reputace: +10

Příspěvekod kikmen » 21. únor 2023 19:04

Zdravím, už se někomu objevil kód? Psala jsem mail a prý během února bude, ale už je skoro konec měsíce a pořád nic. Nárok na něj mám, tak nevím, co jim tak trvá.
kikmen

IP: 95.82.132.2xx

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia