| +Bananaboy, +Marsan, +TomasK, +ivusakzkrabice, +zdenat5 | Hodnocení: +5 |
| +joncko | Hodnocení: +1 |
| Hodnocení: 0 |
Navstevnik_3 píše:Tak to je super - nastesti jsem splnil vyssi plan. Ja uz si to sice koupil na rok dopredu, ale predpokladam ze ten kod to prodlouzi + rok dopredu. Adobe potesilo, oproti SS.
TomasK píše:Illustrator mi vyprsel v sobotu, tak jsem ho dnes ze zvedavost spustil a vybafla na me hlaska, at si zaplatim plan pro Illustrator, nebo cely ten jejich balicek. Tak jsem tuto hlasku preskocil a svete div se, Illustrator normalne bezi dal a muzu v nem pracovat a ukladat.Zajimalo by me jestli to ma nejaka jina omezeni?
| +TomasK | Hodnocení: +1 |
joncko píše:TomasK píše:Illustrator mi vyprsel v sobotu, tak jsem ho dnes ze zvedavost spustil a vybafla na me hlaska, at si zaplatim plan pro Illustrator, nebo cely ten jejich balicek. Tak jsem tuto hlasku preskocil a svete div se, Illustrator normalne bezi dal a muzu v nem pracovat a ukladat.Zajimalo by me jestli to ma nejaka jina omezeni?
Ja som tak mal chvíľu MediaEncoder, ale cca po týždni to už nešlo spustiť, takže asi nejaké časové obmedzenia tam budú
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.