Ahoj,
mě tam pořád program zdarma visí (platím si plný Cloud, takže jen 1 aplikaci jsem zatím neměl jak využít), takže program na aplikace zdarma stále mají. Jen se měnili podmínky jak to získat, teď už nevím jestli z počtu přidaného obsahu na počet prodejů, nebo nějak jinak.
Adobe jsem koupil nejdřív takhle ze šedého marketu, fungovalo to levně a parádně asi 3-4 měsíce, pak to Adobe ze dne na den stopnul. Ti co mi prodali licenci sice komunikovali a dali i nějakou malou refundaci, ale v principu šlo o to, že oni prodávají načerno licenci určenou studentům, univerzitám apod. prodají ti jí jako plnou, ale ty reálně nemáš licenci na komerční užití a protože ji prodají hodně lidem, brzo se na to přijde a Adobe to samozřejmě stopne jako nelegálně přeprodávané licence.
Nevyplatí se to takhle řešit, buď přes oficiální partnery, nebo přímo přes Adobe.
Já aktuálně platím plný Cloud za super cenu, protože jsem to napodruhé koupil v Black Friday akci od Adobe a prodlužuju si to. Sice oni vždy za rok chtějí zvednout cenu na plnou, ale já si dám hovor s retenčním centrem, tvářím se, že to ruším a oni mi cenu nechají a občas i přihodí 1-2 měsice zdarma.
Dávám odkazy na FotoRady
https://fotorady.cz/adobe/photoshop-pro-fotografy (mám to jako jejich Affiliate), ale aktuálně myslím žádná speciální akce není. Možná bude něco v lednu, záleží jak na to spěcháš, až se něco objeví, můžu to sem hodit.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online