adobe bonus program

adobe bonus program

Příspěvekod Navstevnik_3 » 28. prosinec 2022 10:09

Ahoj, pokousel jsem se dohledat, ale vypada to ze letos neni zadny bonus program na aplikace zdarma? Uz jsem to parkrat nemusel platit a ted to docela zamrzi.

S tim souvisi mate nekdo zkusenosti s nakupem full nebo jineho planu na alternativnich mistech nez jen u adobe? Treba na amazon.de je ted akce -40% a vypada to na oficialni distribuci. Pak ruzne nabidky na aukro apod.
Hodnocení: 0
Navstevnik_3

IP: 188.122.208.1xx

Reputace: 0

Re: adobe bonus program

Příspěvekod duben » 28. prosinec 2022 10:46

Ahoj,
mě tam pořád program zdarma visí (platím si plný Cloud, takže jen 1 aplikaci jsem zatím neměl jak využít), takže program na aplikace zdarma stále mají. Jen se měnili podmínky jak to získat, teď už nevím jestli z počtu přidaného obsahu na počet prodejů, nebo nějak jinak.

Adobe jsem koupil nejdřív takhle ze šedého marketu, fungovalo to levně a parádně asi 3-4 měsíce, pak to Adobe ze dne na den stopnul. Ti co mi prodali licenci sice komunikovali a dali i nějakou malou refundaci, ale v principu šlo o to, že oni prodávají načerno licenci určenou studentům, univerzitám apod. prodají ti jí jako plnou, ale ty reálně nemáš licenci na komerční užití a protože ji prodají hodně lidem, brzo se na to přijde a Adobe to samozřejmě stopne jako nelegálně přeprodávané licence.

Nevyplatí se to takhle řešit, buď přes oficiální partnery, nebo přímo přes Adobe.

Já aktuálně platím plný Cloud za super cenu, protože jsem to napodruhé koupil v Black Friday akci od Adobe a prodlužuju si to. Sice oni vždy za rok chtějí zvednout cenu na plnou, ale já si dám hovor s retenčním centrem, tvářím se, že to ruším a oni mi cenu nechají a občas i přihodí 1-2 měsice zdarma.

Dávám odkazy na FotoRady https://fotorady.cz/adobe/photoshop-pro-fotografy (mám to jako jejich Affiliate), ale aktuálně myslím žádná speciální akce není. Možná bude něco v lednu, záleží jak na to spěcháš, až se něco objeví, můžu to sem hodit.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +268

Příspěvekod Navstevnik_3 » 28. prosinec 2022 11:46

Ahoj, diky za info.

Muzu se zeptat jeste na kolik jsi se dostal s tou vyhodnou cenu od adobe?
Ja bych mel zacit od unora platit asi 52Euro za full plan bez AS / mesic a bez DPH.

Mam to na praci, tak obchazet to vylozene sedou zonou urcite nebudu, ale toto je podle me oficialni nabidka https://www.amazon.de/-/cs/gp/product/B00CSRZ7EC/ a je tam par tisic rozdil.
Neni to zadna edu licence, ale plna.
Navstevnik_3

IP: 188.122.208.1xx

Příspěvekod duben » 28. prosinec 2022 12:15

Navstevnik_3 píše:Ahoj, diky za info.

Muzu se zeptat jeste na kolik jsi se dostal s tou vyhodnou cenu od adobe?
Ja bych mel zacit od unora platit asi 52Euro za full plan bez AS / mesic a bez DPH.

Mam to na praci, tak obchazet to vylozene sedou zonou urcite nebudu, ale toto je podle me oficialni nabidka https://www.amazon.de/-/cs/gp/product/B00CSRZ7EC/ a je tam par tisic rozdil.
Neni to zadna edu licence, ale plna.

Platím 29,99 EUR bez DPH (jsem plátce, takže pro mě je to koncová cena). Ale na tuhle cenu se aktuálně asi dostat nedá. Nicméně kolem 35 EUR by se to v nějaké akci asi usmlouvat dalo. Ten Amazon vypadá, že asi bude oficiální cena.

Nicméně zkusil bych napsat na Adobe chat, že jsi Contributor, že jsi měl pravidelně apliakce od Adobe na přispívání do Adobe Stock a že jsi našel tuhle cenu na Amazonu a jestli je to oficiální distributor. A až ti to potvrdí, jestli neumí nabídnout lepší cenu, že ti přijde stále dost vysoká ... oni možná něco vymyslí a nabídnou. Ptej se na vánoční / novoroční slevu apod. Případně nadhoď, že při tak vysoké ceně zvažuješ jako alternativu Affinity pro fotky a DaVinci na video ... oni se budou snažit ;), jen to tedy chce umět se domluvit v angličtině (stačí psaná forma).
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +268

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 28. prosinec 2022 16:06

Já jsem si tenkrát přes tu divnou firmu odněkud z Chorvatska koupil velmi levně tři roky a měl jsem štěstí, fungovalo to a skončí to teď v létě, takže už pomalu přemýšlím, co dál. Ten telefonát, že přecházím k affinty, je dobrý nápad - s úrokami na hypotéky se to s českými bankami řeší taky tak. Poud se Vám podaří něco usmlouvat, podělte se prosím o to, ať víme, kam se dají stáhnout.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +337

Příspěvekod matesss » 15. leden 2023 20:14

Minulý rok to vyhlásili až na začátku února. Třeba to bude letos podobné.
+ahas Hodnocení: +1
matesss

IP: 185.190.112.xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 16. leden 2023 08:58

Mám dojem, že loni už to nevyhlašovali, že naposledy to bylo 2021.. obávám se, zda to ještě někdy vyhlašovat budou
ivusakzkrabice

Reputace: +742

Příspěvekod ahas » 24. leden 2023 07:38

ivusakzkrabice píše:Mám dojem, že loni už to nevyhlašovali, že naposledy to bylo 2021.. obávám se, zda to ještě někdy vyhlašovat budou

Urcite vyhlasovali, jak pise matesss vyse, nekdy na zacatku unora.
ahas

Reputace: +34

Příspěvekod joncko » 1. únor 2023 14:26

Zdravím... dostali ste niekto info o novom predplatnom od adobe na tento rok? Na ich webe som nič nenašiel a mám také tušenie že už túto akciu zrušili :/
joncko

Reputace: +16

Příspěvekod TomasK » 2. únor 2023 18:11

Ja myslim, ze mame smulu. Pomalu premyslim, jak to budu resit. Prinejhorsim zas prejdu na CS6 Illustratora, ktery ma bohuzel sve mouchy. Z Creative Cloud baliku vyuzivam jen tenhle jeden program a ostatni programy jsem ani neinstaloval. Da se ukecat nejaka sleva, nebo koupit predplatne na nekolik let? Nechci hlidat vyprseni smlouvy a automaticke strhavani penez z karty. Kdybych nedelal fotobanky, tak prejdu na Affinity 2.
TomasK

Reputace: +13

Další

Zpět na Fotolia