Michal H. píše:A Petře okej, tvoje forum, tvoje pravidlaale já jsem víc alergickej na lidi co se na něco ptají a ani nepozdraví nebo nepoprosí
+Marsan | Hodnocení: +1 |
+Pedro, +Tjava, +admin, +duben, +zdenat5 | Hodnocení: +5 |
shalom3 píše:A vůbec, co kdybychom toto fórum udržovali čisté - jen pro grafiku? Na politické probublávání jso prý vhodné sociální sítě (nevím, tam já se nevyskytuji).
+Marsan, -zdenat5 | Hodnocení: 0 |
admin píše:Michal H. píše:A Petře okej, tvoje forum, tvoje pravidlaale já jsem víc alergickej na lidi co se na něco ptají a ani nepozdraví nebo nepoprosí
Jejda neber mě tak doslova! Já jen když slyším/čtu "Čau lidi" tak na mě vyskočí Babiš a ty jeho vyladěné PR vzkazy překrucující skutečnost - jen pro zajímavost, tady ten dobrodinec to pak většinou uvádí na pravou míru (a ke všemu dohledává prameny): https://medium.com/@maestrosill
Hodnocení: 0 |
Anika píše:Možnost nahrávat do fotolie by měla skončit už začátkem února, pak už stejně půjde všechno přes AS.
sahar píše:Anika píše:Možnost nahrávat do fotolie by měla skončit už začátkem února, pak už stejně půjde všechno přes AS.
Zdravímno a mně to prostě nejde překlopit do AS. Ani se tam nehrnu, ale když v únoru Fotolia skončí tak zůstanu na dlažbě?
nebo se to tam přenese samo...…… lopotím se tu s horečkou, tak omluva pokud mi není rozumět.
Do AS mi nejde přihlásit stejně jako do FT a to ID číslo na mejlovku nemám, neb tam se dokola hlásí že heslo je špatné.
Díky, Hanka
zdenat5 píše:Taky sem se s tím docela zlobila -nakonec sem změnila heslo- a šlo to.![]()
Zdena
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.