Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod admin » 21. květen 2025 11:45

A narazili jste někdo konečně na ten limit - tedy na konkrétní číslo? Já ho zatím nikde neviděl, ale nahrávat budu teprve dnes odpoledne, tak jsem zvědav :)
Hodnocení: 0
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod duben » 21. květen 2025 15:27

admin píše:A narazili jste někdo konečně na ten limit - tedy na konkrétní číslo? Já ho zatím nikde neviděl, ale nahrávat budu teprve dnes odpoledne, tak jsem zvědav :)

Podle mě to nebudou říkat kolik, aby spaměři s AI neposílali přes o 1 obrázek méně a aby se taky mohli přizpůsobovat objemu co dostávají. Normální tvůrci jsou podle mě v klidu. Pokud neposíláš tisíce fotek/ilustrací měsíčně tak podle mě nemáš co řešit.

A v nejhorším prostě na ten limit narazíš.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod TomasK » 21. květen 2025 18:32

admin píše:A narazili jste někdo konečně na ten limit - tedy na konkrétní číslo? Já ho zatím nikde neviděl, ale nahrávat budu teprve dnes odpoledne, tak jsem zvědav :)

Ja pridal novy obsah v pondeli a v utery uz jsem mel schvaleno. Nejspis to bude opravdu problem tech, co tam sypou jako o zivot.
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod Painter » 26. květen 2025 15:48

zimzela někomu mise na ilustrace? Je tam deadline 23 may, ale pořád mohu posílat. Mám rozdělanou jednu sérii, ale nevím jestli to dodělávat a pak to vypnou :).
Painter

IP: 178.255.168.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ubu Mbekele » 26. květen 2025 17:59

Některé mise, kterých se ani Indové s Bangladéšany dostatečně neúčastní, prodlužují třeba i několikrát. Já jsem už od dubna bez misí. Naposledy přišly video mise skupin lidí v přírodě a od té doby už nic.
Ubu Mbekele

Reputace: +160

Příspěvekod TomasK » 27. květen 2025 08:20

Painter píše:zimzela někomu mise na ilustrace? Je tam deadline 23 may, ale pořád mohu posílat. Mám rozdělanou jednu sérii, ale nevím jestli to dodělávat a pak to vypnou :).

Prouzek tam mam porad, ale ja jim tam nic davat nebudu. Nedava mi ekonomicky smyls jim za par supu zdokonalovat AI-cko :lol:
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod Painter » 27. květen 2025 09:42

Ubu Mbekele píše:Některé mise, kterých se ani Indové s Bangladéšany dostatečně neúčastní, prodlužují třeba i několikrát. Já jsem už od dubna bez misí. Naposledy přišly video mise skupin lidí v přírodě a od té doby už nic.

Ano to bylo treba i u objektu, ale naskocilo tam neco jako v2 a deadline byl opraveny na mozny termin. Tady je porad 23.5. Nechce se mi dokreslovat zbyle ilustrace a pak mi to vyhodi ze je to po terminu.

TomasK píše:Prouzek tam mam porad, ale ja jim tam nic davat nebudu. Nedava mi ekonomicky smyls jim za par supu zdokonalovat AI-cko :lol:

Jako taky me stvou s 2$/ks. Na druhou stranu spoustu ilustraci co jsem kdy nahral zmizely nekde v cerne dire nebo se prodaly za 0,25$. Tady je "jisty" rovnou prodej na startu za 2$ a po dokonceni mise je muzes na AS nahrat a prodavat dal. Na ostatnich FB uz mi visi. Takze to beru jako takovou motivaci neco kreslit a mit za to hned odmenu + pripadne dalsi prodeje do budoucna.Zkousim di ted neco jako flat lay styl a hned zato mam odmenu. Uz jsem tady asi jednou psal ze vsichni nahravame na IG apod. kde za to dostaneme xx srdicek a jsme spokojeni. :D
Btw AI se to nauci stejne jde jen o to jestli na tom v posledni kreci jeste neco vydelame nebo ne.
+TomasK, +Ubu Mbekele Hodnocení: +2
Painter

IP: 37.188.179.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ubu Mbekele » 27. květen 2025 14:57

Přestože na IG a ani jinam za srdíčka nenahrávám, tak musím souhlasit. Video mise byly pro mne poslední motivací ještě něco pro fotobanky natáčet. Loňské mise se občas prodají i za běžné licence.Teď když skončily, jdu radši na ryby, než abych se trápil u počítače :mrgreen:
Ubu Mbekele

Reputace: +160

Příspěvekod shalom3 » 27. květen 2025 21:16

JJ, jarní příroda je krásná, na rybách je klídek. AI mi právě vyplatila dechberoucí dýško na SS - 15 USD a 13 centů. Juchůůů.....
+Ubu Mbekele, +ivusakzkrabice Hodnocení: +2
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 28. květen 2025 08:24

Tak na mě skočilo na SS překvapivě kilčo a to jsem ještě v pondělí nevěděla, zda splním limit 25 USD pro výplatu..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia