Ubu Mbekele píše:Některé mise, kterých se ani Indové s Bangladéšany dostatečně neúčastní, prodlužují třeba i několikrát. Já jsem už od dubna bez misí. Naposledy přišly video mise skupin lidí v přírodě a od té doby už nic.
Ano to bylo treba i u objektu, ale naskocilo tam neco jako v2 a deadline byl opraveny na mozny termin. Tady je porad 23.5. Nechce se mi dokreslovat zbyle ilustrace a pak mi to vyhodi ze je to po terminu.
TomasK píše:Prouzek tam mam porad, ale ja jim tam nic davat nebudu. Nedava mi ekonomicky smyls jim za par supu zdokonalovat AI-cko

Jako taky me stvou s 2$/ks. Na druhou stranu spoustu ilustraci co jsem kdy nahral zmizely nekde v cerne dire nebo se prodaly za 0,25$. Tady je "jisty" rovnou prodej na startu za 2$ a po dokonceni mise je muzes na AS nahrat a prodavat dal. Na ostatnich FB uz mi visi. Takze to beru jako takovou motivaci neco kreslit a mit za to hned odmenu + pripadne dalsi prodeje do budoucna.Zkousim di ted neco jako flat lay styl a hned zato mam odmenu. Uz jsem tady asi jednou psal ze vsichni nahravame na IG apod. kde za to dostaneme xx srdicek a jsme spokojeni.
Btw AI se to nauci stejne jde jen o to jestli na tom v posledni kreci jeste neco vydelame nebo ne.