Bananaboy píše:admin píše:Týjo, máš tam nějaký velký propad za poslední měsíc...
To bude tým, že od jari (zhruba od marca) fotobanky dosť flákam. Prakticky som za celé leto takmer nič nové nevytvoril a nenahral. Kvôli Shutterstocku a jeho novým pravidlám na nahrávanie som úplne prestal kresliť vektory. Tak som počas leta aspoň uplácal cca 10 animácií v Blenderi a After Effects a zložil 3 skladby pre AudioJungle. Snáď sa už teraz keď je chladnejšie počasie zase trochu rozhýbem a prinútim cez zimu viac tvoriť.
Tak to sem ráda, že to nejsem jenom já koho Shutterstock otrávil. Doklepla sem vektory na 4000 kousků, dala si letní pauzu - znovu sem začala, ale nic moc - zase otravují s podobnými - možná demotivující Shutterstock na čas vynechám a budu se věnovat ostatním fotobankám. Blbý je, že já pro kreslení potřebuju pohodu a pocit radosti, když se mi zdá, že se vektor podařil. Taky moji zákazníci - nejvíce orient - nekupují, protože se jim to k něčemu hodí, ale protože se jim to líbí. Musím do toho ze sebe něco dobrého dát a v tom mne teď Shutterstock sráží.Tak sem si pobrečela - a jdu kreslit