Návštěvník píše:Miky píše:Tak jsem dnes napsal do Getty at vymazou vsechny me soubory z IS, jejich partneru a zrusi muj ucet na iStocku. Uz jsem to chtel udelat pred par lety, ale protoze mam opravdu hodne velkou trpelivost, tak pretekla az ted. Duvody si asi kazdy kdo sledoval vyvoj iStocku od te doby co je koupila Getty Images umi predstavit. Jsou toho popsane stovky stranek na MSG. Nemluve o tom co bude nasledovat od pristiho roku. Nedelam to jen jako nejake gesto, abych upozornil na neco spatneho, ale hlavne jako logicky krok, protoze je tvorba pro fotobanky mym hlavnim zdrojem prijmu a mam v planu v tom dale pokracovat.
Tomu trochu nerozumím a nezdá se mi to ani logické. Nemiluji manýry Istocku, je velkou záhadou co všechno schovají do změn v příštím roce, nic dobrého to asi nebude. Na druhou stranu mi výdělky na Istocku rok od roku rostou aniž bych se o to nějak snažil. Mám tam cca desetinu souborů oproti Shutterstocku a v současnosti mi to generuje cca třetinu toho co Šutr. Nahrávám tam jen vyjímečně, věci které se už osvědčily jinde. Ikdyž je možný pokles v budoucnu a nechce se mi dohadovat s blby editory, stačí mi jen se tím směrem moc nesnažit... Nevím proč se okrádat jakýmsi teatrálním rušením účtu.
Celé to vyzní zvlášť komicky, když si uvědomím, že Šutr směřuje ke stejnému konceptu vůči nám, včetně arogance a blbého jednání se zákazníky a na rozdíl od Istocku klesá už teď.
Dpc na Fotolii také vyvolal vlnu rušení účtů a mazání fotek, mě naopak přinesl rostoucí zisk...
Asi jsem stávkokaz, ale je mi líto každého centu, který by mohly mé obrázky generovat a já bych tomu zabránil...
Nechapu cemu nerozumis. Ja jsem podnikatel a tak si vybiram s kym chci a s kym nechci spolupracovat a za jakych podminek. Nic vic a nic min. Ja se bez IS obejdu. A ty si prodavej klidne za halir na jakym shitstocku chces.