Rád bych přidal čerstvou informaci ohledně hacknutí účtu na iStocku.
Před cca měsícem jsem zjistil, že se nemohu přihlásit ke svému účtu na iStocku a že mi nepřišla výplata za dubnové provize, která měla přijít před koncem května (hodně stovek dolarů). Bohužel až do dnešního dne mi díky fatální neschopnosti zákaznické podpory nebyl nikdo z IS schopen dát jakoukoliv jinou radu, než že si mám v prohlížeči vymazat cookies. Na mé odpovědi, že se nemůže jednat o problém s prohlížečem (stejný problém v jiných počítačích, prohlížečích i systémech) a že ani DeepMeta se nemůže přihlásit nikdy nebyla žádná reakce. Na to, že mi ani nepřichází email při žádosti o změně hesla taky neslyšeli. Když jsem vytvořil nový ticket a popsal problém s tím, že se určitě nejedná o problém s cookies opět stejná reakce. Začal jsem tedy obvolávat všechny dostupná telefonní čísla a vždy se mi dostalo odpovědi: "sorry, only support for customers". V té chvíli mi bylo jasné, že je účet hacknutý, časově cca 2 týdny zpět.
Až dnes po strašně ošklivém emailu, který měl v nadpisu: URGENT, ACCOUNT HACKED se mi ozvali s tím, že si mám zkusit změnit heslo. Což je něco, co jsem už asi 5x vysvětloval, že nefunguje a že je účet pravděpodobně hacknutý. Nyní to prý začnou řešit v IT dept a "risk management" dept. Obávám se ale, že lidi v IT budou ze stejně kvalitního materiálu jako ti na zákaznické podpoře. Další výplata prý bude 25.6 odeslána nějakému zloději z našeho oblíbeného Ruska, email
artemniza1@ya.ru