Hodnocení: 0 |
shalom3 píše:Tak v tomhle se zlepšili, včera jsem nahrála 20 vektorů, vyhodili jen jeden. To je výrazný pokrok proti době, kdy jich vyhazovali polovinu. Dá se tam někde zjistit důvod vyhození? Dřív chodily maily ke každému obrázku, pravda, důvod vyhození byl jediný a naprosto obecný (neberte to osobně...máme velikou databázi....musíme vybírat).
shalom3 píše:Tak v tomhle se zlepšili, včera jsem nahrála 20 vektorů, vyhodili jen jeden. To je výrazný pokrok proti době, kdy jich vyhazovali polovinu. Dá se tam někde zjistit důvod vyhození? Dřív chodily maily ke každému obrázku, pravda, důvod vyhození byl jediný a naprosto obecný (neberte to osobně...máme velikou databázi....musíme vybírat).
admin píše:shalom3 píše:Tak v tomhle se zlepšili, včera jsem nahrála 20 vektorů, vyhodili jen jeden. To je výrazný pokrok proti době, kdy jich vyhazovali polovinu. Dá se tam někde zjistit důvod vyhození? Dřív chodily maily ke každému obrázku, pravda, důvod vyhození byl jediný a naprosto obecný (neberte to osobně...máme velikou databázi....musíme vybírat).
Já nahrál včera přes qHero a stále pending
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.