Upload na iStock

Re: Upload na iStock

Příspěvekod shalom3 » 13. duben 2021 14:46

navždy skončila a oddechla si? Já jsem udělala totéž, už jsem nic nenahrála víc jak půl roku. Ono to totiž negeneruje takové prodeje, které by odpovídaly té práci s přiblblým odklikáváním slov.
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1119

Příspěvekod ivusakzkrabice » 13. duben 2021 16:12

Z plných necovidových plic jsem si oddechla.
I když se to tváří, že snad v březnu bylo nějak více prodejů, tak se obávám, že budu v sales reportu stejně hledat za kolikama nulama začíná číslo :)
ivusakzkrabice

Reputace: +738

Příspěvekod admin » 13. duben 2021 18:16

Já to tam nahrávám přes quick hero a žádné významy slov nevyplňuji. Asi se určitě ochuzuji o nějaké prodeje, ale docela se to i přesto prodává a hlavně upload je jednoduchý.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +573

Příspěvekod shalom3 » 13. duben 2021 23:46

Člověče, tak jsem to zkusila a ono fakt, protlačí se to tam i bez nablblého odklikávání. Mimochodem Istock esp mě právě dostal inteligentním tipem:
Tip: Do not use the word “Oriental” to describe people of Asian descent in the title or description – this is offensive language. Instead, use Asian, or language that accurately describes the person’s nationality, or ethnic identity.

JJ, pamatuju doby, kdy některá slova byla zakázaná, ale "orientální" se mohlo říkat celkem v pohodě. :lol:
shalom3

Příspěvekod m.p. » 14. duben 2021 11:11

Pro zajímavost dneska zase vyhrožují, že pokud neodepíši, že rozumím, zakážou mi nahrávat.

Jako správný Čech ohnu hřbet a napíšu:

Příjmám a podepisuji v plném rozsahu.

Hi Michal,

Děkuji vám za vaši zprávu. Pokud byste chtěli navrhnout přidání klíčového slova do kontrolované slovní zásoby (CV), aby mělo oficiální význam a bylo přeloženo, podejte prosím žádost o klíčové slovo. Žádosti o klíčová slova směřují přímo do týmu pro klíčová slova.

Chcete-li požádat o nové klíčové slovo, vytvořte lístek podpory v části Správa účtu: https://accountmanagement.gettyimages.c ... portTicket

V kategorii vyberte: Úpravy souborů> Doporučit nové klíčové slovo

Mezitím jsme odstranili vaši schopnost nahrávat. Jakmile potvrdíte, že rozumíte, znovu povolíme vaše možnosti nahrávání.

Těším se na tvůj
rozhovor , Claudette
m.p.

IP: 94.230.146.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 16. duben 2021 13:26

Tak jsem qHero taky zkusila, pořád to ale držkovalo, že něco není ok, tak jsem stejnak postupně promazala všechny blbý slova než jsem přišla na to, že chybu asi dělá něco jiného :D
ivusakzkrabice

Příspěvekod Koblihate » 9. květen 2021 18:31

Zdravím, už 3týdny mi tam vysej vektory ke schválení, respektive už 3 dávky, ta nejstarší 3 týdny... používá te to nekdo k nahrávání a máte v poslední dobe jinou zkušenost?? Díky za reakci
Koblihate

IP: 185.236.161xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 9. květen 2021 19:47

Já nahrála v noci na dnešek 10 ks, schváleno, 1 ks vyhozeno. Ale něco jim tam asi blbne, když kliknu na ID odkaz obrázku, tak se mi objeví Sorry, your search returned zero results for (číslo) a nějaké další dobré rady, abych např. zkontrolovala, jestli v tom nemám překlep. ;)
shalom3

Příspěvekod ivusakzkrabice » 10. červenec 2021 13:36

Tak už jsem se s tím qHero docela spřátelila, je to fakt rychlý, troška zaklikávačky a submit. Nevýhoda je jen ta, že mi to narozdíl od rozhranní iStocku nenabízí možnosti těch názvů kytek, že to slovo nemůžu měnit, aby se to chytlo, ale asi je to jedno. Beztak na iStocku v tomhle mají bordel, jednou mají ve slovníku latinský název, pak nějaký obecný, jindy zas ten, co je na wiki jako poslední.. hlavní je rychlý upload :)
ivusakzkrabice

Příspěvekod Fauren » 27. srpen 2021 07:52

nový kabát při upload = o 20 min víc při potvrzování hesel.. Bože... oni vždy upraví něco co aspoń trochu funguje za něco co je úplně k prdu.. aspoň, že je na výběr více možností
Fauren

Reputace: +64

PředchozíDalší

Zpět na iStock