Ahoj,
chtěl bych se zeptat, přišla mi hláška, že nemám psát klíčová slova do popisu u fotky.
Je mi to celkem nepříjemný, protože když kopíruji klíčová slova ESP mi to převede do jejich přednastaveného našeptávače klíčových slov. Tam mi to nahradí za ty jejich možnosti.
Tak to kopíruji i do popisu, protože často používám výrazy a latinské názvy rostlin, které se u nich nevyskytují. Je to mrzuté ale vyhrožují zastavením nahrávání.
Máte někdo podobné zkušenosti?
Děkuji M.
Hello Michal,
We have noticed a trend on your account of submitting files with many keywords in the description field in ESP.
Please see this example:
Keywords are the primary tool for clients to find your files when added to the correct area when uploading.
For information on how to keyword effectively, please visit:
https://contributors.gettyimages.com/ar ... le_id=3086 Please note that we have removed your ability to upload in the meantime. Once you confirm that you understand, we'll enable your upload ability again.
Looking forward to hearing from you,
Claudette
Moje odpověď v češtině:
Dobrý den,
nevím jestli si tento mail někdo přečte.
Nahrávání klíčových slov do popisu fotografie nedělám bez jasného důvodu. Protože váš předem nastavený systém s pro tvorbu klíčových slov mi nevyhovuje. Spoustu slov, například názvy latinských botanických a jiných výrazů tam zcela chybí. Nabízí mi pouze lokální odvozeniny, které zákazník nechce, pokud je tedy odborník. Představa, že budu u každé latinské rostliny vyplňovat nějaký extra tiket mě odradí. Moje prodeje jsou vysoké díky tomu, že tam ty klíčová slova jsou. Prosím inspirujte se u jiných fotobank a nastavte jiný volnější systém pro vkládání klíčových slov.
Děkuji za pochopení a prosím o toleranci.
Hezký den.