Právě je 3. srpen 2026 18:58

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

fotobanka kde si muzu stahnout sve fotky ktere prodavam

zdravim! je nejaka fotobanka kde si muzu stahnout sve fotky ktere jsem dal k prodeji? samozrejme myslim fotky kterym jsem nedal zadnou exkluzivitu....na turbosquidu si soubory ktere prodavam muzu stahnout. Diky!
Read more : fotobanka kde si muzu stahnout sve fotky ktere prodavam | Zobrazení : 11775 | Odpovědi : 3 | Fórum : Kde a jak nakupovat

Jak uspět

Ahoj,

mám na vás pár dotazů, prosím poraďte. O fotobankách jsem si toho v posledních dnech hodně přečetl, provedl pár registrací (shutterstock, dreamstime atd.) a teď po mně chtějí první várku a já řeším, co a jak.

Zajímalo by mně, dá se nějak obecně říct, co se prodá a co naopak ani nevezmou? Jak jsem psal, hodně jsem toho přečetl, ale zajímala by mně reálná zkušenost. Fotím už hodně dlouho, všechny fotky mám uložené jako ...
Read more : Jak uspět | Zobrazení : 5454 | Odpovědi : 8 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nahrávání vektorů na Fotolii

Dobrý den,

chtěla bych poradit, jak nahrát na Fotolii vektor.

Vytvořila jsem už několik vektorů, které byly přijaty na SS nebo DT. Bohužel, na Fotolii se mi je nedaří absolutně nahrát a už netuším, kde dělám chybu.
Nahrávám přes FTP (Total Commander), samozřejmě fotografie naprosto v pohodě.

Můj postup: Vytvořím vektor, vyexportuju JPEG, uložim eps 10. Zabalikuju pomocí WinRar do Zipu. Pripojim na Fotolii, odešlu ..... jdu na účet na Fotolii - v My files ...
Read more : Nahrávání vektorů na Fotolii | Zobrazení : 2202 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Doba schvalování

Dobrý den,
minulý týden jsem díky této stránce založil dva účty na fotobankách (shutterstock a dreamstime). Na dreamstime mi po přidání pár prací schválili pouze ilustrace a u fotek "běží" čekací doba. Už je to týden. Včera jsem přidal další vektorové ilustrace a během večera to bylo schváleno. Ale fotky stále nic. To stejné u shutterstocku. Tam mi "běží" čekací doba na fotky i ilustrace už týden. Nevíte co s tím? Nějaké rady, tipy a ...
Read more : Doba schvalování | Zobrazení : 5270 | Odpovědi : 9 | Fórum : Diskuse pro nováčky

První větší výdělky a co vlastně fotit?

Ahoj, chci ze zeptat po kolikati cca fotkách jste měli nějaký větší výdělek ja mám na SS 67 a jen 3x prodej a na ... to jen u jedné fotky. :) Vůbec nevím co bych běl fotit :D myslíte že je dobré fotit jídlo a k tomu takovou směsku všeho možného? a co nějakou fešnou kamarádku, které by ...
Read more : První větší výdělky a co vlastně fotit? | Zobrazení : 4382 | Odpovědi : 5 | Fórum : O focení

Adobe After Effects

Prosím vás, vedel by mi niekto poradiť ako dostanem v After Effects animáciu (pohyb, keyframy) z jedného projektu do druhého? Keďže naraz môže byť vždy otvorený len jeden projekt. Keby mohli byť otvorené dva, tak to proste skopírujem a je hotovo, ale takto to nejde. Pátram a googlim po internete, ale všade len návody ako dostať z jedného projektu do druhého celú kompozíciu. Keď to podľa tých návodov spravím, tak sa mi prenesie kompozícia, ale ...
Read more : Adobe After Effects | Zobrazení : 64728 | Odpovědi : 46 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Jde přepsat hromadně cenu?

Ahoj, jde přepsat na Pond5 hromadně u videí na jinou částku? Nebo se to musí po jednom.
Díky
Read more : Jde přepsat hromadně cenu? | Zobrazení : 10144 | Odpovědi : 1 | Fórum : Pond5

Máte zkušenost z objektivm...?

Ahoj, zajíma mě jestli máte někdo tento objektiv Sigma 17-50mm f/2,8 EX DC OS, chci si dokoupit k seťáku pevnou 35mm ale nevím jestli by tohle nebylo lepší:) ale někdě jsem četl že to děla velkou vinětaci.. :/ prosím poradíte mi někdo jaký objektiv by byl pro mě jako amatéra vhodný? :) rád fotím téměř vše :) Vím že ...
Read more : Máte zkušenost z objektivm...? | Zobrazení : 3873 | Odpovědi : 5 | Fórum : O focení

nahrávanie už zverejnených fotiek

Prosím vás ako je to s nahrávaním fotiek na fb ktoré sú už niekde uverejnené? napr. facebook a pod. (ale v oveľa nižšej kvalite). Nie je to problém? Ďakujem
Read more : nahrávanie už zverejnených fotiek | Zobrazení : 1877 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

chtel bych zacit fotit

Dobry den nikdy sem nefotil a proto jsem si poridil nikon 330 a mel bych par otazek.1.vim ze v dnesni dobe je ve fotobankach miliony fotografi presto bych se chtel zeptat zda neni nejake tema kde jich je nedostatek?2nastaveni isa velikost tela at pri ruznych situacich za chci fotit emoce napriklad zena drzi v naruci mrtve dite a breci chci tedy fotit emoce nebo dalsi priklad je valka chcu vyfotit partu vojaku tedy emoce za ...
Read more : chtel bych zacit fotit | Zobrazení : 34338 | Odpovědi : 77 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854