Právě je 17. červen 2026 22:56

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

První větší výdělky a co vlastně fotit?

Ahoj, chci ze zeptat po kolikati cca fotkách jste měli nějaký větší výdělek ja mám na SS 67 a jen 3x prodej a na ... to jen u jedné fotky. :) Vůbec nevím co bych běl fotit :D myslíte že je dobré fotit jídlo a k tomu takovou směsku všeho možného? a co nějakou fešnou kamarádku, které by ...
Read more : První větší výdělky a co vlastně fotit? | Zobrazení : 4202 | Odpovědi : 5 | Fórum : O focení

Adobe After Effects

Prosím vás, vedel by mi niekto poradiť ako dostanem v After Effects animáciu (pohyb, keyframy) z jedného projektu do druhého? Keďže naraz môže byť vždy otvorený len jeden projekt. Keby mohli byť otvorené dva, tak to proste skopírujem a je hotovo, ale takto to nejde. Pátram a googlim po internete, ale všade len návody ako dostať z jedného projektu do druhého celú kompozíciu. Keď to podľa tých návodov spravím, tak sa mi prenesie kompozícia, ale ...
Read more : Adobe After Effects | Zobrazení : 63533 | Odpovědi : 46 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Jde přepsat hromadně cenu?

Ahoj, jde přepsat na Pond5 hromadně u videí na jinou částku? Nebo se to musí po jednom.
Díky
Read more : Jde přepsat hromadně cenu? | Zobrazení : 10047 | Odpovědi : 1 | Fórum : Pond5

Máte zkušenost z objektivm...?

Ahoj, zajíma mě jestli máte někdo tento objektiv Sigma 17-50mm f/2,8 EX DC OS, chci si dokoupit k seťáku pevnou 35mm ale nevím jestli by tohle nebylo lepší:) ale někdě jsem četl že to děla velkou vinětaci.. :/ prosím poradíte mi někdo jaký objektiv by byl pro mě jako amatéra vhodný? :) rád fotím téměř vše :) Vím že ...
Read more : Máte zkušenost z objektivm...? | Zobrazení : 3682 | Odpovědi : 5 | Fórum : O focení

nahrávanie už zverejnených fotiek

Prosím vás ako je to s nahrávaním fotiek na fb ktoré sú už niekde uverejnené? napr. facebook a pod. (ale v oveľa nižšej kvalite). Nie je to problém? Ďakujem
Read more : nahrávanie už zverejnených fotiek | Zobrazení : 1793 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

chtel bych zacit fotit

Dobry den nikdy sem nefotil a proto jsem si poridil nikon 330 a mel bych par otazek.1.vim ze v dnesni dobe je ve fotobankach miliony fotografi presto bych se chtel zeptat zda neni nejake tema kde jich je nedostatek?2nastaveni isa velikost tela at pri ruznych situacich za chci fotit emoce napriklad zena drzi v naruci mrtve dite a breci chci tedy fotit emoce nebo dalsi priklad je valka chcu vyfotit partu vojaku tedy emoce za ...
Read more : chtel bych zacit fotit | Zobrazení : 32410 | Odpovědi : 77 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Shuttertock

Ahoj,

už skoro 3/4 roku se snažím nahrávat na shutterstock svoje fotky. Začínal jsem pouze s fotkami hub (s těmi jsem neměl rovněž problém s přijetím na tuto fotobanku, vzali mně 10 z 10-ti) Časem nahrávám i jiné věci, viz tento link.

http://www.shutterstock.com/cat.mhtml?g ... id=3723242

Momentálně ani nemám velký problém s přijímáním fotek, zatím cca 370 fotek ale výdělek pouze 13dolarů. Jsem hodně na rozpacích zda mám pokračovat, co ...
Read more : Shuttertock | Zobrazení : 45138 | Odpovědi : 95 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nechcou brát fotky

Ahoj, dneska jsem nahrával na BIGSTOCk 4 fotky... a ani jedna neprošla :/ z toho 2x hezká kočka potom 1x růže ze zahrady a potom rybíz... Ani jednu mi nevzali u kočky důvod :
Focus -- Subject is out of focus, focus is too soft, or image is blurry due to camera shake. a potom u růže a rybízu:
Noise / Artifacts / Film Grain -- Image contains excessive noise, film grain, compression artifacts and/or ...
Read more : Nechcou brát fotky | Zobrazení : 47850 | Odpovědi : 32 | Fórum : Bigstock

Duševní vlastnictví smajlík?

Zdravím, vím že se tu smajlíci řešili, bohužel jsem to zjistila až teď když mi je SS nevzal kvůli "Trademark--Image/Metadata potentially infringes on intellectual property rights."
S nadšením že jsem vymyslela svoje smajlíky jsem nad nimi trávila dny a noci celý týden a po pravdě tohle mne opravdu naštvalo - natož když vidím kolik jich SS prodává (vždy když vymyslím něco nového koukám jestli to na FB vůbec je a pokud to není tak to ...
Read more : Duševní vlastnictví smajlík? | Zobrazení : 12250 | Odpovědi : 22 | Fórum : Shutterstock

MR Dokument Chaos

Prednedávnom som prerábal MR pre svoju dcéru pretože dosiahla 10 rokova vlastne predpokladam,že mi aj preto s Istocku vratili fotky späť koli tomuto dokumentu. Následne s novým MR kom všetky fotky priali,ale prave teraz dalšiu prvu fotku už s novým MRkom znova zamietli,tak som im to znova na drzovku odoslal s tým istým dokumentom a čuduj sa svete behom piatich minut je fotka akceptovaná.

http://www.istockphoto.com/photo/child- ... 8-96602219
Read more : MR Dokument Chaos | Zobrazení : 2017 | Odpovědi : 0 | Fórum : iStock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817